• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlar ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan varmı aranızda?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

irem naz

Canım OĞLUM
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
6.671
18
158
Kızlar ilk çatlatma iğnemi çarşamba günü vurdurdum.İlk vurulduğunda aranızda hamile kalan varmı?

slm arkadaşım ben 5 iynemi yurundum ama tutmaadı inşallah sende ilkinde tutar

sağol,senin ne sorunun var.Ne kadar zor beklemek tuttumu tutmadımı diye beklemek

ben 3 yıllık evliyim bi sorunum yok çok şükür tavilerimde her ay yumurta takibi yapıyoruz ama dediğim gibi pazartesi 5. iğnemi oldum bakalım hayırlısı dr bi kaç ay sonra aşılama tedevisine başlıya bilirizdiyo inşallah gerek kalmaz ama kalırsada düşünüyorüm inşallah tüm gebe kalmak isteyen hnımlar bu istediğine kavuşur tabi sende.

Sana bişey soracağım,bu benim ilk çatlatma iğnem doktorum iğnemi vurduğunda benden ücret aldı sanada doktorun iğneni vurunca alıyomuydu

ben iğneyi eczaneden aldımğım için farklı yerlerde vurunuyorum sadece iğne parası fişi veriyorum doktorum yapmıyor iğneyi reçeteyle alıyorum. bana en yakın tıbmerkezinde oluyorum senden neden para alıyor anlamadım dorusu.

bende bu iğneyi ilk defa vurdurduğum için bilmiyorum.ben doktoruma bir ay içinde iki defa ücret ödedim.hatta bu iğne için benden 100ylt aldı.Mecbur yine verdik

çatlatma iğnesinin fiyatı 80ytl falandı.Ama hastaneden rapor alarak biz bu iğneyi aldık.

inanmak yeterli ben ilk iğnede hamile kaldım gerçi düşük yaptım ama benim sorunum farklı inşallah hamile kalırsın stres yapma ve inanman yeterli bol şans...

Slm kizlar bnde catlatma igenesi kullandim ama doktorum para alamadi

canım hiç bi doktor almıyormuş benim eski doktorum nisanda çatlatma iğnemi vurunca muayene ücreti kadar para aldı bizden,bizde baktık yaptığı bişey yok habire bizi sömürüyo,doktor değiştirdik,allaha şükür yeni doktorumun yanına ilk gittiğim gün aşılamaya geçelim vakit kaybetmeden dedi,geçen hafta çatlatma iğnesi +aşılama yapıldı bana canım...peki sen hamile kaldınmı çatlatma iğnende canım?:CüvCüv:

arkadaşım sana çatlatma iğnesi olarak ne vurdular ki 100 ytl aldılar ???
bende pazartesi günü pregnyl iğne vurundum (çatlatma iğnesi) eczaneden alıp vurundum ve fiyatı 22 ytl.
ama benim doktorda 2 defa ultrasondan baktı ve 150 ytl aldı, sanki bişey yaptı daa
ne koparırsam kardı diye düşünenlere sinir oluyorum :oklava:

Back
X