• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlar ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan varmı aranızda?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Hanımlar;
Bende Eylül ayında klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum ve 23 Eylül'de aşılamam yapıldı.Bu ilk aşılamamdı ve sonuç şuan 8 haftalık hamileyim.Bence moral çok önemli çünkü aşılamaya gideceğimiz gün eşimle buna çok inanmıştık hatta fotoğraf bile çektirdik ve bebişimize büyünce gösterir seni yapmaya gidiyorduk diye espri yaptık.Olumlu ve pozitif düşünmek çok önemli.Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.Biliyorum biraz zor oluyor ama çünkü bende daha önce bir kimyasal gebelik yaşayarak düşük yapmıştım.Ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum.Bol bol dua edin Allah herkezin gönlüne göre versin.İsteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ve benim için dua edin umarım herşey yolunda gider ve minik meleğimi sağlıkla kucağıma alırım.

tebrik ederim ne kadar güzel, maşalllah, sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah :)

bende bu ay aşılama yaptırıcam, ilaç tedavisi için regli olmayı bekliyorum. tabi birde küçük bi kistim varmış, doktor regli ile birlikte gidebilir, eğer gitmezse aşılama ilaçları kisti büyütebileceğinden ertelememiz gerekir dedi.
önce regli olmak, sonra kistin gitmesi, sonra da senin gibi ilk seferde tutması için dua ediyorum:) fotoğraf iyi fikir bende çektiriyim:))

Merhaba canım;
İnş bir an önce herşey istediğin gibi olur.Bende az önce doktordan geldim.Miniğimi gördüm yeniden çok şükür herşey yolunda.İnş 9 ay sonra sağlıkla kucağıma da alırım.Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

bana tup bebek için çatlatma iğnesi verdıler dun gece vurundum 5tl idi fiyatı...ssk karşıladıgı için yoksa 23 tl sızınkıler neden pahalıymış bende onu anlamadım..değişikmiki acaba o ıgneler

Merhaba arkadaşlar,

Bende bu ayın 6 sında oldum yumurta çatlatma iğnesini, bu cuma günü gebelik testi yaptırıcam.Regl olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyor ama inşallah olumlu sonuçlanır :)))

Merhaba 1senelik evliyim bende sorunumuz yok cocugumuzda yok ilk defa bu ay klomen kullanıp 12.gunu pregnly iğnesi vuruldum kullanıp hamile kalanıniz varmı

Back
X