Merhaba Hanımlar;
Bende Eylül ayında klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum ve 23 Eylül'de aşılamam yapıldı.Bu ilk aşılamamdı ve sonuç şuan 8 haftalık hamileyim.Bence moral çok önemli çünkü aşılamaya gideceğimiz gün eşimle buna çok inanmıştık hatta fotoğraf bile çektirdik ve bebişimize büyünce gösterir seni yapmaya gidiyorduk diye espri yaptık.Olumlu ve pozitif düşünmek çok önemli.Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.Biliyorum biraz zor oluyor ama çünkü bende daha önce bir kimyasal gebelik yaşayarak düşük yapmıştım.Ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum.Bol bol dua edin Allah herkezin gönlüne göre versin.İsteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ve benim için dua edin umarım herşey yolunda gider ve minik meleğimi sağlıkla kucağıma alırım.
tebrik ederim ne kadar güzel, maşalllah, sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah :)
bende bu ay aşılama yaptırıcam, ilaç tedavisi için regli olmayı bekliyorum. tabi birde küçük bi kistim varmış, doktor regli ile birlikte gidebilir, eğer gitmezse aşılama ilaçları kisti büyütebileceğinden ertelememiz gerekir dedi.
önce regli olmak, sonra kistin gitmesi, sonra da senin gibi ilk seferde tutması için dua ediyorum:) fotoğraf iyi fikir bende çektiriyim:))