Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönül yarası sen ne zaman vuruldun iğneyi???
merhaba blue eye nasılsın? İnşallah hamile kalırız bu ay senin kaç tane yumurta oluştu.Ben günde 2 klomen kullandım 1 yumurta oluştu ve geç. bende bi gebelik geçirdim erken doğum yaptım.
birini 23 nisanda vurdurmuştum ovitrelleydi...diğeride pregnldi bunuda temmuzda aşılama yapılmadan 36 saat önce vurdurmuştum canım...
sen çatlatma iğnesinin üstüne aşılamada olucanmı şeker...?:CüvCüv:
gönül yarası bu arada aşılama nasıl bişey nasıl oluyor yani hiç bilmiyorum ben...????
merhaba yemek bulaşık ortalığı toparladım çay falan derken anca geldim tekrar bilgisayarın başına....benim günde 3 klomenden sonra 1 yumurta oluştu((geçen ay 2 klomen kullandım bünyem cevap vermedi yumurta mumurta oluşmadı büyümedi daha doğrusu)),buay 3 tane alınca büyüdü çok şükür 17mm oldu bu ay ki bakalım inşallah tutar allahım sen büyüksün rabbim duy sesimizi...:CüvCüv:
canım çok üzüldüm meleğini kaybetmene ne kadarlıktı???ben varlığını hissedemeden kaybettim bebişimi seninki daha acı canım sabırlar diliyorum sana ben düşüğümün psikolojisini çok zor atlattım atlatabildim mi aslında bu da tartışılır...
olmadı kızlar iğne bende işe yaramadı hamilelik yok çok üzgünüm...senağlama
meraba arkadaşlar benim bi arkadaşım klomen kullandı bu gün 13 günü gitti ve yumurtlama 10 mm oldugu için igne vurulamadı 17 günü tekrar gidicek bu igne nasıl vuruluyo bilenler cevaplıyabilirmi.
ben 2 defa bu iğneden oldum minimumda 18e ulaştığında yapıldı..bayağı acıtan bi iğne :1rolleyes:canım :) ama bebiş için....
canım, bende 2 kere oldum 3. olucam ama benim canım hiç yanmadı, göbekten ovitrelle oldum, hemşire yaptı vede sıfır acı inanki.