• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlar ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan varmı aranızda?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba blue eye nasılsın? İnşallah hamile kalırız bu ay senin kaç tane yumurta oluştu.Ben günde 2 klomen kullandım 1 yumurta oluştu ve geç. bende bi gebelik geçirdim erken doğum yaptım.

gönül yarası sen ne zaman vuruldun iğneyi???

birini 23 nisanda vurdurmuştum ovitrelleydi...diğeride pregnldi bunuda temmuzda aşılama yapılmadan 36 saat önce vurdurmuştum canım...
sen çatlatma iğnesinin üstüne aşılamada olucanmı şeker...?:CüvCüv:

merhaba blue eye nasılsın? İnşallah hamile kalırız bu ay senin kaç tane yumurta oluştu.Ben günde 2 klomen kullandım 1 yumurta oluştu ve geç. bende bi gebelik geçirdim erken doğum yaptım.

merhaba yemek bulaşık ortalığı toparladım çay falan derken anca geldim tekrar bilgisayarın başına....benim günde 3 klomenden sonra 1 yumurta oluştu((geçen ay 2 klomen kullandım bünyem cevap vermedi yumurta mumurta oluşmadı büyümedi daha doğrusu)),buay 3 tane alınca büyüdü çok şükür 17mm oldu bu ay ki bakalım inşallah tutar allahım sen büyüksün rabbim duy sesimizi...:CüvCüv:
canım çok üzüldüm meleğini kaybetmene ne kadarlıktı???ben varlığını hissedemeden kaybettim bebişimi seninki daha acı canım sabırlar diliyorum sana ben düşüğümün psikolojisini çok zor atlattım atlatabildim mi aslında bu da tartışılır...

birini 23 nisanda vurdurmuştum ovitrelleydi...diğeride pregnldi bunuda temmuzda aşılama yapılmadan 36 saat önce vurdurmuştum canım...
sen çatlatma iğnesinin üstüne aşılamada olucanmı şeker...?:CüvCüv:

canım doktorum aşılamadan hiç bahsetmedi bana aşama aşama ilerleyeceğiz dedi ben ondan glukophage ilacını istedim yavaş yavaş kilo almaya başladım dedim önüne de geçemiyorum bu ilaç zayıflatıyormuşta hem dedim bana hemen olmaz dedi 75 lik oral glukoz testi istedi yaptırdım normal dedi bu ilacı neden bana vermiyor anlamadım neyse...bu ay çatlatma iğneni ol eğer gebelik olmazsa bi sonraki ay klomene 3 tane ile devam edeceğiz dedi 6 ay kullanacakmışım klomeni,daha sonra üniversite hastanesinde rahim filmi çektireceğiz dedi tamam dedim hiç aşılamadan bahsetmedi...bilemiyorum ki...:uhm:

gönül yarası bu arada aşılama nasıl bişey nasıl oluyor yani hiç bilmiyorum ben...????

canım aşılama şöyle oluyo:
çnce eşin labaratuvarda örnek veriyo...ordan hareketli ve sağlıklı spermleri alıp bi enjektöre alıyorlar..onu doktorunuzun yanına getiriyorsunuz...muayene masasında uzanıyorsunuz,doktorunuz vajinanızı açıp yanlış hatırlamıyorsam sa pipet şeklinde bi çubuktu onu rahminize kadar bırakıyo ve ve spermleride yumurtanızın yanına sıkıyo... o kadar çok agrılı bi işlem değil korkmanıza gerek yok...inşallah aşılamayada gerek kalmaz...:delphin:

inşallah canım sağol...ya bu arada benim yumurtasol tarafta oluşmuştu ama sağ tarafımda tuhaf bi batma oluyor özellikle oturur pozisyonda çömelirken yani...nedir anlamadım yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum yaaaa...

Arkadaşlar bende 2 kere çatlatma iğnesi oldum olmadı, bu ay 3. yaptırıcam, hamile kalanlar varsa biraz tüyo versinler.

merhaba yemek bulaşık ortalığı toparladım çay falan derken anca geldim tekrar bilgisayarın başına....benim günde 3 klomenden sonra 1 yumurta oluştu((geçen ay 2 klomen kullandım bünyem cevap vermedi yumurta mumurta oluşmadı büyümedi daha doğrusu)),buay 3 tane alınca büyüdü çok şükür 17mm oldu bu ay ki bakalım inşallah tutar allahım sen büyüksün rabbim duy sesimizi...:CüvCüv:
canım çok üzüldüm meleğini kaybetmene ne kadarlıktı???ben varlığını hissedemeden kaybettim bebişimi seninki daha acı canım sabırlar diliyorum sana ben düşüğümün psikolojisini çok zor atlattım atlatabildim mi aslında bu da tartışılır...

Benim bebeklerim ikizdi 26 haftalık erken doğum yaptım çok zor :(((((((((((

meraba arkadaşlar benim bi arkadaşım klomen kullandı bu gün 13 günü gitti ve yumurtlama 10 mm oldugu için igne vurulamadı 17 günü tekrar gidicek bu igne nasıl vuruluyo bilenler cevaplıyabilirmi.

mitharas çatlatma iğnesi normal iğne gibi kalçadan vuruldu bana. ama sonrası çok zor oldu. karnım ve kasıklarım çok ağrıdı. ama olsun, yeterki bebiş olsun

meraba arkadaşlar benim bi arkadaşım klomen kullandı bu gün 13 günü gitti ve yumurtlama 10 mm oldugu için igne vurulamadı 17 günü tekrar gidicek bu igne nasıl vuruluyo bilenler cevaplıyabilirmi.

ben 2 defa bu iğneden oldum minimumda 18e ulaştığında yapıldı..bayağı acıtan bi iğne :1rolleyes:canım :) ama bebiş için....

sagolun kızlar inşallah herkez bebişine kavuşur arkadaşım ilk ignesini olucak ondan merak ediyo ve heyecanlı umarım herkez bebişini kucagına alır.

Back
X