Kızlar ilk denemede hamile kalan var mı?

Kızlar sevgilim vajinanın Bi tık içine boşaldı yumurtlama dönemimdi hamile kalmış olabilir miyim heyecandan ölüyorum ilk seferde hamile kalan var mı
Sana aslında hak ettiğin gibi yorum yapan diğer arkadaşlarım gibi yorum yapmayacağım, belki biraz gözünü açarsın diye.

Bak canım, senin için önemli olan çocuk yapmak olabilir, adamın bir kıymeti olmayabilir hatta belki evlenmese bile olur senin için ki ben bu konuda kimseyi yadırgamam. Belli ki sen kendi hayatın için böyle bir versiyona kafasal olarak hazırsın dolayısıyla mevzunun senden yana olabilecek zorluklarını anlatmayacağım, cümlelerime yazık etmeyeceğim. Velev ki bir tık içine boşalmayla hamile kaldın, hayatta herkes kendi tercihleriyle yaşar, saygı duyarım.

Ancak hayata dünyaya getirmeyi dilediğin şeyin bir oyuncak olmadığını, bir insan olduğunu, bu çocuğun o şirin ve tatlı, hayatta hiçbir şeyden habersiz hallerinin kısa bir süre içerisinde biteceğini bilmelisin. Yani demem o ki bu şartlar altında beyefendinin seninle evlenmesi zaten sağlıksız temellerle inşa edilecek bir evlilik anlamına geleceği için, evlenmesi opsiyonunda mutsuz ve evinde saygı görmeyen bir anne ve mutsuz bir baba ile yetişecek ve her gün ama her gün yaşattığınız şey için sizden nefret edeceğini bilmeni isterim. Yani heyecandan ölmek üzere olduğun o çocuk fikrinden dolayı bir evladın nefretini kazanabilirsin.

Diğer bir opsiyon ise bebeği tek başına büyütmen ki, bu çocuk bu halde ne sizin yalanlarınızı ne de çevre baskısını kaldırabilir. İntihar edeni biliyorum, tanıyorum. Yani sen bir can dünyaya getireceksin diye bir can bile alabilirsin. Ya da psikolojisi darmadağın bir insan da yetiştirmiş olabilirsin. Yine senin yaşayacağın onca zorluğu da umursamadığımı tekrar belirtmek isterim.

Elbette üçüncü ve istisnai versiyonda her şey yolunda gidebilir ancak her şeyden önce yukarıda sana anlattığım bu riskleri almaya değer mi bir, ikincisi sen bu kadar zavallı duruma düşecek kadar kendine saygını yitirmeye hazır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…