Gelinlik Modelleri kızlar, ilkinden vazgeçtim bunu aldım..bakınız:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah herşeyi gönlüne göre versin mutluluğun hiç bozulmasın bu arada yeni üyeyim :1hug: 2 gün önce üye olup çıkmıştım fırsat bulamadım girmeye şimdi girdim ilk senin gelinliğine baktım sırayla gidicem :DDDDD çok beğendim dolu dolu bir forum burası :dance::dance::

Allah herşeyi gönlüne göre versin mutluluğun hiç bozulmasın bu arada yeni üyeyim :1hug: 2 gün önce üye olup çıkmıştım fırsat bulamadım girmeye şimdi girdim ilk senin gelinliğine baktım sırayla gidicem :DDDDD çok beğendim dolu dolu bir forum burası :dance::dance::

hoşgeldin canım, siftah benle oldu desene..hadi bakalım hayırlısı.yorum yaptığın için sağol bu arada..

ben ck severim sade gelinlikleri cok guzel olacaksın eminim

sağol canım...fikrin benim için önemliydi.

duvağım rahibe duvak canım.hazırlanıyor şimdi aynı dantelden. yere kadar olacak...

ck güzel bir gelin olcaksın inş. canım:) duvak modelinde cok gzel hayal ettimde:)
gülrek ve mutlulukla giy canım
:)

kızlar çok sağolun, cesaret verdiniz valla...yorumlarınız için çok teşekkürler...

Güle güle giy canım mutlulukla insallah..Ben şu an ki hali ile beğenmedim ama bol geldiği için olabilir.Daraltıp senin üstüne göre yapıldığında da paylaşırsın eminim o hali çok güzel olacak ;)

Back
X