Kızlar INDESIT'ın bu seti hakkında bana fikir verebilir misinz?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
KIZLAR FıKıR VERıRMıSıNıZ SıZCE BU SET NASIL?????

1 . 990 , 00 TL

SıZCE BU FIYATA GORE BU SET IYIMI YOKSA BU PARAYLA DAHA IYI BIR SET ALABILIR MIYIM

AMA ZATEN BUTUN GUN CALISAN BI CIFT OLACAGIMIZ ICIN PEK ISIM OLMAYACAK ASLINDA COK IYILERIYLE AMA FAZLADA TECRUBEM OLMADIGI ICIN SIZLERIN FIKIRLERINI ALMAK ISTEDIM

INDESIT KULLANAN VARMI KIZLAR?

kafanı bulandırmak istemem canım ama vestel ve indesit markası pek tutulmuyor.. yani bildigim kdryla piyasayı iyi araştıran insanlar bunlar almıyor.
vestel ve indesit zaten 3 lü kampanya sunuyor sanırım.. vestelde de görmüştüm çünkü..
yine sen bilirsin tabi ama aceleye getirme.. gri degilde byaz alcaksan uygun fiyata daha kaliteli bulursn..
ben bekodan inox almıştım fiyatlar beyazlara göre farkediyor .. ama beyazlar çok uçuk fiyatlarda degiller. iyice araştır tavsiyem.

arçeliğin alt ürünü olan altus bile indesit-aristondan kat kat daha kalitelidir,kısaca indesit-aristondan uzak durmalısınız

6 yıl önce evlendiğimizde eşimin abisi bize indesit çamaşır makinesi almıştı....
ah onda bir ses vardıki hiç sormayın...
bırak yatarken açmayı gündüz tv izleken bile açamassın öğle bir ses işte....
zamanla ses git gide çoğaldı bu sene ise dersin içinde tabak çanakmı kırılıyor....
o kadar felaket yani....
sesinden anlaşıldığınca bir problemi olduğu kesindi ama bozulmada bozulmuyor ortalığı inletiyordu...
makine birşey yapacak evi mahfedecek diye her çamaşır yıkamada başında bekiliyordum...
eşim gel açıp bakalım bunun sorunu ne dedi ve açtı...
rumannı yani bilyesi dağılmış...
eşim bari bilyeyi çıkatalımda değişelim dedi ama çıkması ne mümkün...
daha sonara tamirciye götürdü adam ne dese beğenirsin...
bu rumanı kazanla beraber pires etmişler yani bu kazandan asla çıkmaz...
kazanın kople değişmesi lazım....
adamalardaki mantığa bakarmısın makinede bozulması en çok ihtimal bir parçayı tambura bitişik yapmışlar...ve bu sadece indesitlerde varmış...

neyse uzun oldu bende şimdi harıl harıl ne alsam diye araştırıyorum...

Back
X