• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar iş yerınde krız yardım

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar bır fırmada ön muhasebe sorumlusu olarak 5 yıldır calısıyorum

haftada bır gun gelen malı musavırımız var patronlarım da haftada bır gun fırmaya gelırler sadece

şimdi benım derdım yılbaslarında bıze her sene maasımızla beraber para yatar fırmada dıger calısanlara 150 tl bana 100 tl yatmıs bende bunu benı bu fırmada ıstemedıklerı dusuncesıne goturdu ve kendı kendıme aglarken malı musavır geldı iş yerınde benden baska kımse yoktu dedı ne oldu adam baya uzuldu benı o halde gorunce soru sormaya basladı bende dedım kı patron ayrımcalık yapıyor ona sınırlendım ama nedeneı soylemedım oda patronu aramıs burdan cıkınca patronda benı aradı yasemıncıgım sen nıye uzuluyosun tamamen yanlıs yapılmıs bır sey duzeltıcem falan bende dedımkı sorun para degıl bu iş yerınde herkese aynı para yatıyor bana boyle yatınca ıstenmıyomus gıbı hıssettım kendımı bır an dedım oda özür falan diledi

şimdi ben perşembe günü geldıklerınde nasıl suratlarına bakıcam ne dıycem ne yapıcam hıc bılmıyorum onlar emınım para yuzunden agladıgımı dusunuyolardır

o kadar çalıştığın bi yerde istenmediğini 50 tl ile mi anlıyorsun canım ? patronlarını hiç tanımıyomusun yani böyle bişeyi neden yapsın ki bi patron istemese hiç yatırmaz, yada çıkarır. Tuhaf geldi bana ağlaman :26:

o kadar çalıştığın bi yerde istenmediğini 50 tl ile mi anlıyorsun canım ? patronlarını hiç tanımıyomusun yani böyle bişeyi neden yapsın ki bi patron istemese hiç yatırmaz, yada çıkarır. Tuhaf geldi bana ağlaman :26:

bılmıyorum o an sadece o geldı aklıma ben aglarken zaten kımse yoktu bırden bıre geldı mali musavır her seyı karıstırdı offf

bende ilk okuduğumda yanlışlıkla, eksik yatırıldığını düşündüm.
ayrıca ağlamanız sonra mali müşavirin sizi o şekil görmesi
ve patronunuzun sizi arayıp sorması,yanlışlıkla yapıldığını felan söylemesi
kötü olmuş.yani biraz değil bayağı bir abartmışsınız.
keşke patrona ya da muhasebe bölümünde paraları yatıran kişiye direk sorsaydınız
şahsen yerinizde olmuş olsaydım bende perşembe günü suratlarına nasıl bakıcam diye düşünürdüm.:26:

Okurken bir yanlışlık olmuş olabileceğini düşündüm
Yanlışlık değilde sizi istemediklerini düşündüren başka şeylerdemi var :26:

bende ilk okuduğumda yanlışlıkla, eksik yatırıldığını düşündüm.
ayrıca ağlamanız sonra mali müşavirin sizi o şekil görmesi
ve patronunuzun sizi arayıp sorması,yanlışlıkla yapıldığını felan söylemesi
kötü olmuş.yani biraz değil bayağı bir abartmışsınız.
keşke patrona ya da muhasebe bölümünde paraları yatıran kişiye direk sorsaydınız
şahsen yerinizde olmuş olsaydım bende perşembe günü suratlarına nasıl bakıcam diye düşünürdüm.:26:

sagol canım içimi rahatlattın !!!!!

olur öyle şeyler. pms yaşıyorsun yada başka birşeye canın sıkılmıştır, oda üstüne gelmiştir vs. vs...

üzülme sonuçta robot değiliz. bizimde doğrularımız yanlışlarımız olacak elbet... perşembe günü olduğunda özür diler, duygusallığıma geldi dersin. unutulur gider. dert etme...

mali musavıre anlatmak bıraz gereksız olmus cunku 5 senedır elemanısın patronun onunla konusman daha yerlı yerınde olurdu...

ama olsun hepımız ınsanız bazen duygusal patlamalarda net saglıklı dusunemiyoruz.. persembe gunu ozur dılersın yalnıs ansılmak ıstemedıgını anlatırsın :31::7::ssz::ssz:

Son düzenleme:
5 senedir çalıştığın yerdeki insanlar dediğin gibi paraya tamah etmediğini bilecek kadar tanıyorlardır seni

İçim rahatlayacak diyorsan Perşembe günü patronun yanına gidip olayın para olmadığını yineyebilirsin bence

her yıl olan bir şey bu yıl farklı oluyorsa ortada "yanlış" vardır zaten.
sen o şekilde ağlayınca da muhasebeci önemli bir şey sanmış olabilir,patronuna yakınlığı sebebiyle de aramak
istemiş olabilir.şimdi para için yaptığımı sanacaklar demişsin de diğer olay ya da olaylar nedir ki? basbayağ para için ağlamışsın işte.

nasıl olmuş konu sahibi nasıl bakmış firmadakilerin yüzüne:)
aslında konu sahibinin yaşı küçük galiba biraz. tecrübesiz bu konularda sanırım. duygusal davranmış biraz..

Back
X