Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kızlar istanbulda uygun fiyata abiye nerde bulurum? yardım lütfen?

etu54

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
28
2
16
Sakarya
kızlar haziranda 2 yakın arkadaşımın düğünü var ve ben şık olmak istiyorum sakaryadayım burda model kısıtlı ve aynı zamanda abiye fiyatları uçmuş durumda 400tl den aşağıya yok bu arada beden problemide yaşıyorum şuan diyetteim o zamana kadar 42 beden olur muyum bilmiyorum ama şuan 44 bedenim bana lütfen yardım edin istanbula gelip orada alışveriş yapacağım bana semt önerebilirmisiniz?

bildiğim kadar ile eminönünde abiyeler baya ucuz ama uçuk fiyatla açılışı yapıyorlar pazarlık yapman lazım. bakalım diğer arkadaşlar nereleri önerecek.

bakalım bende merakla bekliyorum 1hafta mı harcayacağım sanırım bunlar için..

bence de fazla tatlım sonuçta yılda 1-2 gece ancak giyilebilir her gün giyebileceğim şeyler olsa hadi vereyimde öylede değil mayıs gibi istanbulda gezicem burdan bana elbise çıkmz sanırım :)

en mantıklısı bakırköy
mahmutbeydede var aslında ama ben tam bilmiyorum çoğu toptancı sürekli istanbulda olsanız gezersiniz bulursunuz da
direk bir yere gidecekseniz bakırköye gidin

güzel abiyeler fatihtede vardır fakat fiyatlar 250 den başlar alır başını gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…