Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denediğim ay kaldım ama kaybettim.. Sonraki tüm bebeklerimi de kaybettim.. Allahtan hayırlısını dile canım.. Geç olsun güç olmasın inşallahMerhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz![]()
sağlıkla gelsin inşallah3-4 ayı buldu.
Allah gönlüne göre versin daha fazla aratmasin hayirlisiysa inşallah canimmDenediğim ay kaldım ama kaybettim.. Sonraki tüm bebeklerimi de kaybettim.. Allahtan hayırlısını dile canım.. Geç olsun güç olmasın inşallah![]()
Yaşımın genç olması sürecin uzamasiyla bağlantısı ne onu anlamadım . Bu arada masallah çok beklememissinizPko olma durumu süreci uzatabilir biraz daha ama 1 yıla kadar hamilelik olmamasını uzmanlar normal olarak görüyor .Senin yaşın 21 imiş belki senin yaş grubun için süre biraz daha uzun olabilir .
Not: 3.ay denemede hamile kaldım :)
Yaaa gerçekten mi maşallah nasıp işte kür falan kullandinizmiİlk ay hemde çikolata kisti ile..![]()
Hayır çalışmıyorum. Eşim en başından beri istiyor 2 sene anca uzatabildim bu süreci artık kendimi hazır hissediyorum her yöndenCalisiyormusunuz? Okul? Yerinizde olsam biraz daha beklerdim. Cocuk dedigin zor is. Burda bircok konu acildi. Hele calismiyorsaniz daha zor. Bebek bezleri bile 50-60 lira. Yani isin manevi kismindan bahs etmedim bile.
Daha çok küçüksün canım ya benim ilk çocuğumda 3-4 ay 2. sinde 7-8 ay sürmüştü.Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz![]()