Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar isteyene maya gönderebilirim çok çoğaldı bizimki:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba peki bişi sorucam bilmediğim için soruyorum alakasızda olabilir gebelikte kefirin tüketimi zararlımıdır değilmidir ?
kefir mayasına ihtiyacım var.adapazarında yaşıyorum gönderebilirmisiniz.
gönderirsen çok sevinirim.hamileyim ve kefir tüketmek istiyorum.aktardan aldım 7 aydır aynı mayayı kullanıyorum ama en ufak bir artma gözlemleyemedim.eşimin iş adresini yazıyorum.
özelden adres göndermeye çalıştım sanırım gelmedi.çok acil kefir mayasına ihtiyaçım var.eşimin adresi aşağıda
OTOKAR ARGE ATATÜRK CAD.NO 9 PK 54580 ARİFİYE -SAKARYA
EŞİMİN ADI MEHMET BARS
tamam canım pazartesi eşim gönderecek ilçede olduğumuz için haftasonu açık kargo yokta
bebişim ve ben sana sonsuz teşekkürlerimizi yolluyoruz.allah razı olsun.sen de inşallah saglıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.
Ne demek canım inşallah işe yarar sana da iyi doğumlar:)
canm elınde varmı banada yollayabılırmısın nasıl yapacam onu
kefiri siz nasıl mayalayıp tüketiyorsunuz.ne kadar süre bekletiyorsunuz.ayrıntısıyla yazabilirmisiniz.iyi günler
.
tuğba hanım,bugün akşam üstü kefir mayası elime ulaştı.çok teşekkür ederim.eşim de alır almaz iş yerinden çıkıp eve getirdi.ben de hemencecik mayaladım.inşallah yarın kahvaltıdan önce icecegiz.iyi akşamlar herşey gönlünüzce olsun.sorunsuz bir hamilelik gecirmeniz dileği ile eşiniz ve çocuklarınızla sağlıcakla kalınız.