- 26 Temmuz 2012
- 354
- 31
- 323
Adapazardayim , kefir tanesi paylaşmak isteyen varsa talibim: )
biraz çoğalınca ben gönderebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adapazardayim , kefir tanesi paylaşmak isteyen varsa talibim: )
doktorum bana içebilirsin dedi canım sulandırıp içiorum çokta faydalı bişey
kefiri siz nasıl mayalayıp tüketiyorsunuz.ne kadar süre bekletiyorsunuz.ayrıntısıyla yazabilirmisiniz.iyi günler
.
mayalamakla neden uğraşıyorsunuz ki hanımlar?ben hapını kullanıyorum.sadece eczanelerde satılıyor.fakat bazı eczaneler de yokmuş ben ürünün yerini aradım.girdiğiniz eczaneye hedef ecza deposundan temin edebileceklerini söyleyin dediler.şimdi bulamadığımız yerde böyle yapıyoruz getiriyorlar.çantamda rahatça taşıyabiliyorum..merhaba teklifiniz hala gecerliyse bende ariyorum kefir mayasi..
kefiri siz nasıl mayalayıp tüketiyorsunuz.ne kadar süre bekletiyorsunuz.ayrıntısıyla yazabilirmisiniz.iyi günler
.
mayalamakla neden uğraşıyorsunuz ki hanımlar?ben hapını kullanıyorum.sadece eczanelerde satılıyor.fakat bazı eczaneler de yokmuş ben ürünün yerini aradım.girdiğiniz eczaneye hedef ecza deposundan temin edebileceklerini söyleyin dediler.şimdi bulamadığımız yerde böyle yapıyoruz getiriyorlar.çantamda rahatça taşıyabiliyorum..merhaba teklifiniz hala gecerliyse bende ariyorum kefir mayasi..
.
mayalamakla neden uğraşıyorsunuz ki hanımlar?ben hapını kullanıyorum.sadece eczanelerde satılıyor.fakat bazı eczaneler de yokmuş ben ürünün yerini aradım.girdiğiniz eczaneye hedef ecza deposundan temin edebileceklerini söyleyin dediler.şimdi bulamadığımız yerde böyle yapıyoruz getiriyorlar.çantamda rahatça taşıyabiliyorum..Adapazardayim , kefir tanesi paylaşmak isteyen varsa talibim: )
mayalamakla neden uğraşıyorsunuz ki hanımlar?ben hapını kullanıyorum.sadece eczanelerde satılıyor.fakat bazı eczaneler de yokmuş ben ürünün yerini aradım.girdiğiniz eczaneye hedef ecza deposundan temin edebileceklerini söyleyin deardiler.şimdi bulamadığımız yerde böyle yapıyoruz getiriyorlar.çantamda rahatça taşıyabiliyorum..![]()
Merhaba sanırım bende Düzce de oturuyorum ve yakınlarda kefir mayası arıyorum. Elinizde hala varsa vermeniz mümkün mü?tuğba hanım,bugün akşam üstü kefir mayası elime ulaştı.çok teşekkür ederim.eşim de alır almaz iş yerinden çıkıp eve getirdi.ben de hemencecik mayaladım.inşallah yarın kahvaltıdan önce icecegiz.iyi akşamlar herşey gönlünüzce olsun.sorunsuz bir hamilelik gecirmeniz dileği ile eşiniz ve çocuklarınızla sağlıcakla kalınız.