Kizlar Ite Evimiz (ablamin Evi)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook güzelmiş,çok şeker çok beğendim
Allah mesut etsina.s.
darısı olmayanların başınaa.s

ev cok guzel esyalar da cok hos duruyor
cok guzel secim yapmisiniz
allahim ablana o evde huzur mutluluk nese versin allah mesut etsin insallah

onu seviyorum ev zeytinburnunda danteller ise çeyiz serme olayı ablam sevmezz aten 1 hafta sonrasında hepsi kalkacak arkadaşlar zaten bana gelecek :)makyaj eşyaları ise daha 2 kilitli çantası var oraya koyamadığı birde bana verdiği 1 çantavar süslüdür :)ben karlıçıktım kızlar bu işten :)))))

bir Arkadaş Yatak Odasindaki Koltuklari Sormuşşş Hemen Onuda Açiklimm.. şekerler Oturma Odasinin Takimlari O Tekli Koltuklarda Fakat 6 Defa Denedik Ama Siğdiramadik Eniştemse O Dahi Aklini Kullandi Ve Yatak Odasina Koymayi Denedi Beğendik Ve Camin önünde Karari Kildik :) Hem Yatak Odasi Takimiylada Uyum Sağladiii :) :)

alah mesut etsin bi yastıkta kocayın
ama arıtık bi yastıkta yokkk:)))))
oturma gırubunun tekleri sıgmadımı yatak odasına koydun yoksa degişik olsun diyemi
bence hoş olmuş
yaprak dökümünde ferhundenin odası hoşuma gidiyor yatak odasındada vakit gecir otur dinlen degilşik olmuş beyendim

EVET CANIMMM Oturma Odasinin Takimlari O Tekli Koltuklarda Fakat 6 Defa Denedik Ama Siğdiramadik Eniştemse O Dahi Aklini Kullandi Ve Yatak Odasina Koymayi Denedi Beğendik Ve Camin önünde Karari Kildik :) Hem Yatak Odasi Takimiylada Uyum Sağladiii :) :)

ben cavabımı aldım canım iyi gunlerde agız tatıyla oturun inşalah bi öbürbayo alah mesut etsina.s.a.s.a.s.

Canim Allah huzur icinde saglikli oturmak kismet etsin, gule gule sevgi dolu yasasinlar insallah, tebrikler mutlu yarinlar dilerima.s.Şeniz

teşekkür ediyorum ayşecimmm çok güzel şeyler yazmışsınnnn canım benim

hayırlısı olsun allah nazarlardan korusun mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

teşekkürlerr ablam okudukça mutlu oluyorrrr :)

hayırlı olsun ömur boyu mutluluklar dılerım ablana canım darısı basınaa.s.

teşekkür ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eşyalar çok güzel ama ev biraz küçük galiba gelinlikte ablanda güzel allah mutlu etsinnn

vallah cok begendim nekadar güzel dösemissiniz okadar cok bi sicaklik varki allahim bozmasin
insallah bir ömür boyu bir yastikta kocarlar(öylemi derler?) insallah yalnis yazmamissimdir

doğru yazmışsın tatlım çok teşekkür ediyorummm ne güzel dileklerde bulnuyorsunuz yaa kurban olurrm sizee....

gülsu arkadaşım ev kiraladığımızda büyüktü ama eşyalar gelince küçüldü :) eşyaları mobilyacıda beğendiğimizde bukadar büyük olduğunu farketmedikkk :) eve geldi ev küçüldü:)

yenı eww yenı umutlaar ve en onemlısı yenı esyalar:))))))hehhehhe)
cok guzel olmus canım allah gule gule oturmak mutlu gunler gecırmek nasıp etsın ınsalah

teşekkürler esmer bombam ahummmmmm darısı bizlere inşallahhhhhhhh :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…