kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

merhabalar, bende ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum, rica etsem resim gönderebilirmisiniz, ona ait hiç resim göremedim malesef...geçmiş olsun, bir sıkıntınız yoktur umarım

ya gerçekten bu konuda resim paylaşmak yada yorum yapmak istemiyorum artık..lütfen yanlış anlamayın.

ben haftaya çarşamba bora karaali ile görüşücem kendime 5 doktor belirledim hepsiyle teker teker görüşücem en kötüsü hergittiğim doktora muayne ücreti vermem sadece bilgi almak için bile para alıyorlar :((((( arastırıken bi ameliyat parası gitcek sanırım çok korkuyorum ameliyat olmak mesele değil ama sonuçları ürkütüyor beni :((( lütfen ameliyat olan arkadaslar yardımcı olun olmayanlara aranıza yeni katıldıgım için hiçbir fotografa bakamıyorum en azından bi fikir edinmek için çok gerekli :(((

muyane ücretleri ne kadar bide bende olacağımda bora die düşünüyorum sen konuştuysan nasıl bi izlenim bıraktı snede ve olduysan kime yaptırdın :)

ben de cok uzun süre doktor araştırdım, İzmir'de kesinlikleeeee herkese Prof.Dr Tahir Gürler'i tavsiye ediyorum..İletişimi, hastasına yaklaşımı o kadar samimi ki hiç düşünmeden kendinizi ona emanet edeceksiniz..mutlaka görüşün derim!

kızlar ameliyat olmayı duşunenler Muhammet Dilber İzmir'e gelecek 4 kişi olursak :) biz şu an net 2 kişiyiz.

ben de cok uzun süre doktor araştırdım, İzmir'de kesinlikleeeee herkese Prof.Dr Tahir Gürler'i tavsiye ediyorum..İletişimi, hastasına yaklaşımı o kadar samimi ki hiç düşünmeden kendinizi ona emanet edeceksiniz..mutlaka görüşün derim!
can beyi düşünüyorum ama dediğin gibi tahir bey den görüşme randevusu alabilirm ücretleri nasıl biliyor musun

Kizlar Izmir Istanbul arasi nedir ki, burda olmayi dusunmez misiniz? 1 hafta kalmaniz yetiyor. Doktorum Abdulkadir Goksel'in sehir disi ve yurtdisi pek cok hastasi var. Tavsiye ederim kendisi harika bir doktor.

Back
X