kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

Ufuk beyın ısmını bende cok duydum gercekten ızmırde nam yapmıs bırı. bakalım ne sonuc cıkacak

Amelıyat oldun muu nasıl gectı ve kıme gttın :40:

Merhaba,
Ben muayene oldum 8 ekimde ameliyat olacağım.
Çok gerginim açıkçası özellikle genel anesteziden dolayı,yani burada kötü şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak yada cesaretini kırmak istemiyorum.
Gazi hastanesinde daha önce ameliyat olan varmı nasıl bir hastanedir?

Ufuk beyın ısmını bende cok duydum gercekten ızmırde nam yapmıs bırı. bakalım ne sonuc cıkacak

export iyice araştırdınmı Ufuk beyi yani sadece internet ortamında araştırmak yeterlimidir sence ?
bu konudada kafam karışık hani soracak danışacak kimsede yokki:18:
sen nasıl karar verdin muayene oldunmu?
ben geçen hafta oldum muayenemi

export iyice araştırdınmı Ufuk beyi yani sadece internet ortamında araştırmak yeterlimidir sence ?
bu konudada kafam karışık hani soracak danışacak kimsede yokki:18:
sen nasıl karar verdin muayene oldunmu?
ben geçen hafta oldum muayenemi

ben 15 gun once on gorusme yaptm. Bu persembe de muayenm var. Sana soyle dıyım ben lıse yıllarımdan berı hep ufuk beyı ıstemıstım.
Arkadsımn kuzenı almanyadan onun ıcın geldı amelıyatını olup dondu. Ne bılım olumsuz bısey de duymadım . Ya sen ?

Merhaba,
Çok gerginim açıkçası özellikle genel anesteziden dolayı,yani burada kötü şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak yada cesaretini kırmak istemiyorum.

aynı gun amelıyat olacagız aynı doktora aynı hastanedee gazıyı de gordum bu arada guzel bı hastane :)))) sabahtan bulusalım barı

burun estetikçisi ne ya,bu nasıl bir üslup

aynı gun amelıyat olacagız aynı doktora aynı hastanedee gazıyı de gordum bu arada guzel bı hastane :)))) sabahtan bulusalım barı

siz ufuk bilkayı düşünüyordunuz vazmı geçtiniz.o hastanedemi amalıyat ediyor. gazi demi

Son düzenleme:

evet bende şimdi resminin altına yorum yaptım şoktayım:)
biz daha saati netleştirmedik tam benim gaziyle ilgili endişelerim vardı ama çok yakın bir arkadaşımında orada hemde burnuyla ilgili ameliyat olduğunu öğrenince rahatladım:)
ay inşaallah sorunsuz geçer ikimizinkide ya öyle gerginim ki ben:18::18:

hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ben taaaa ne zamandr dr araştrıyorum hala karar weremedim inş sorunsz olur bıter

Asena ve export merhaba
Ben de cuma ameliyat oldum yarın alçım çıkacak öğlen
Ameliyat oldunuzmu?
8inde olduysanız yarın tamponlarınız alınacaktır değilmi?

Buarada Dr um Ufuk Bilkay
Sonderece güvenerek ama bodoslama daldım ben şuana kadar süreçten memnunum
Ağrı sızı vs olmadı..eli çok hafif ve işini çok ii biliyor..

Asena ve export merhaba
Ben de cuma ameliyat oldum yarın alçım çıkacak öğlen
Ameliyat oldunuzmu?
8inde olduysanız yarın tamponlarınız alınacaktır değilmi?
Evet canım yarın alınacak da nasıl alınacak bilmiyorum:(
Benim burnum hala kanıyor çünkü:(
Bu arada gözlerim kapanacak kadar şişti alnım dahil.
Yasemin sen ne alemdesin acaba?
Koku tat zaten yok burundan hiç nefes alamıyorum.
Senin kaçıncı günün tam olarak şişlerin ne alemde?

Evet canım yarın alınacak da nasıl alınacak bilmiyorum:(
Benim burnum hala kanıyor çünkü:(
Bu arada gözlerim kapanacak kadar şişti alnım dahil.
Yasemin sen ne alemdesin acaba?
Koku tat zaten yok burundan hiç nefes alamıyorum.
Senin kaçıncı günün tam olarak şişlerin ne alemde?

Asena canım bünyen çok hassas demekki benim 2.gün (cumartesi 5 ekim )sadece yüzüm dudaklarım gözler şişti ..canavar gibiydim çok komik..
Üçüncü gün sabah sol gözüm kapanmıştı öğleden sonrası açıldı..

Asena canım bünyen çok hassas demekki benim 2.gün (cumartesi 5 ekim )sadece yüzüm dudaklarım gözler şişti ..canavar gibiydim çok komik..
Üçüncü gün sabah sol gözüm kapanmıştı öğleden sonrası açıldı..

Dancingqueen peki senin burnunda kan sızıntısı oluyormuydu?
Tamponlar çıkarken nasıldı?
Bide şimdi şişlerin ne alemde?

Asenacım diğer başlıktan cevapladım
Tamponları hissetmiceksin korkma acımayacak çok rahat ol
Sızıntı olacak çok normal benimde hala var

Ufuk Bilkay! kesinlikle tavsiye ediyorum.Süper bi doktor bence. hem yakından gördüğüm hastaları adına hem kendi adıma rahatlıkla önerebilirim onu. Onunla da bi görüş derim ben

merhabalar, bende ufuk bilkaya olmayı düşünüyorum ama resim göremedim hiç ona ait, rica etsem siz gönderebilirmisiniz.

Merhaba,

merhabalar, bende ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum, rica etsem resim gönderebilirmisiniz, ona ait hiç resim göremedim malesef...geçmiş olsun, bir sıkıntınız yoktur umarım

Back
X