Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amelıyat oldun muu nasıl gectı ve kıme gttın![]()
Ufuk beyın ısmını bende cok duydum gercekten ızmırde nam yapmıs bırı. bakalım ne sonuc cıkacak
export iyice araştırdınmı Ufuk beyi yani sadece internet ortamında araştırmak yeterlimidir sence ?
bu konudada kafam karışık hani soracak danışacak kimsede yokki:18:
sen nasıl karar verdin muayene oldunmu?
ben geçen hafta oldum muayenemi
Merhaba,
Ben muayene oldum 8 ekimde ameliyat olacağım.
Çok gerginim açıkçası özellikle genel anesteziden dolayı,yani burada kötü şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak yada cesaretini kırmak istemiyorum.
Gazi hastanesinde daha önce ameliyat olan varmı nasıl bir hastanedir?
aynı gun amelıyat olacagız aynı doktora aynı hastanedee gazıyı de gordum bu arada guzel bı hastane :)))) sabahtan bulusalım barı
aynı gun amelıyat olacagız aynı doktora aynı hastanedee gazıyı de gordum bu arada guzel bı hastane :)))) sabahtan bulusalım barı
Evet canım yarın alınacak da nasıl alınacak bilmiyorumAsena ve export merhaba
Ben de cuma ameliyat oldum yarın alçım çıkacak öğlen
Ameliyat oldunuzmu?
8inde olduysanız yarın tamponlarınız alınacaktır değilmi?
Evet canım yarın alınacak da nasıl alınacak bilmiyorum
Benim burnum hala kanıyor çünkü
Bu arada gözlerim kapanacak kadar şişti alnım dahil.
Yasemin sen ne alemdesin acaba?
Koku tat zaten yok burundan hiç nefes alamıyorum.
Senin kaçıncı günün tam olarak şişlerin ne alemde?
Asena canım bünyen çok hassas demekki benim 2.gün (cumartesi 5 ekim )sadece yüzüm dudaklarım gözler şişti ..canavar gibiydim çok komik..
Üçüncü gün sabah sol gözüm kapanmıştı öğleden sonrası açıldı..
hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ben taaaa ne zamandr dr araştrıyorum hala karar weremedim inş sorunsz olur bıter
Ufuk Bilkay! kesinlikle tavsiye ediyorum.Süper bi doktor bence. hem yakından gördüğüm hastaları adına hem kendi adıma rahatlıkla önerebilirim onu. Onunla da bi görüş derim ben
Merhaba,
Ben muayene oldum 8 ekimde ameliyat olacağım.
Çok gerginim açıkçası özellikle genel anesteziden dolayı,yani burada kötü şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak yada cesaretini kırmak istemiyorum.
Gazi hastanesinde daha önce ameliyat olan varmı nasıl bir hastanedir?