kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

Acaba gitsem Ağustos ayına ameliyat günü alamaz mıyım? çok mu yoğun. okul başlamadan yaptırmayı düşünüyorum Ege üniv. öğrencisiyim bana yardımcı olabilir mi? bu konuda

Yardımcı olur canım konuşursun ama bunu doktorla konuş o muayene ediyo ama günü asistan doktor veriyo doktor çok anlayışlı durumunu belirtip bizzat doktora ağustosta olmak istediğini söylersin nasılsa muayene ücreti yok sana özelden msj atarım daha detaylı görüşürüz zaten yiğit bey de aynı zamanda öğretim görevlisi çok iyi bi insan kimseyi kırmaz benim ameliyat günüm ertelendi dudağımda uçuk çıktı asistan doktor istediğim günü vermedi yiğit beyle konuştum hemen yardımcı oldu hatta öğleden sonra 3 de ameliyatımı yaptı hastalarıyla çok ilgili bi doktor:))

Bende yiğit beye oldum kesinlikle paracı değil ve çok iyi bi insan o kadar memnun kaldım ki anlatamam çok da uygun fiyata yapıyo benim arkadaşlarım annem de ona yaptırdı hatta plastik cerrah asistan doktor arkadaşım bile ona yaptırdı yiğit beye ameliyat olup da şikayet edeni henüz görmedim muayene ücreti de yok mutlaka görüş bence :))

ne kadara yapıyor

Benimde haftaya pazartesi ufuk beyle randevum var ilk muayenemi olacağım.
Arkadaşlar tüm ameliyat olacaklar gibi bende çok kararsızım,ufuk beye ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum burunlarınızdan memnunmusunuz?

görüşmeden sonra yaz haberimiz olsun.ben randevuyu iptal ettim.

Back
X