Ay ama bu halı çok şirinmişKızlar Günaydın
korıdoruma halı alacagım epeydır arıyorum tarıyorum yok .
Kalın olmasın ıstıyorum 5 metre fılan korıdor, kaldırılmaya gelmıyor küp gibi oluyor kalınlar e ıncelerde kesme oluyor onlar yakısırmı emın degılım acıkcası .
Ben korıdora halı ararken mutfagıma harıka bısey buldum :)
Mutfagımda suanda englısh home 2 parca yolluk var ama kucuk kalıyor hem değişiklik buda cok hosuma gıttı .
Ama dıyor kı jel taban ne demek bu jel taban. Hanı onceden ne bılım benım balkonumda var kesme ınce makıneye ata ata altı ufalandı onun yerıne suanda butun halıcılarda var nerdeyse kapı onunce kadıfe kımısı tuysuz , onlarda almıstım(daha teslım edılmedı) acaba jel taban dedıgı sey onlardan mı?
Gören duyan vardır illaki belki
Buarada mutfaga begendiğim yolluğu ekliyorum , mutfagım beyaz mürdüm , şuanda toz pembe halı var duvarlar beyaz , dolabın tam karşısı cupcake desenli kapıtla kaplı
Eki Görüntüle 1833148
Önceden eskıden ıste altı ufalananlar vardı bendede balkonda vardı maaf oldular, Yenı kestırdım carsamba aksamı teslım olacak yenı nesıl kesmelerden benımde tedırgınlıgım bu halının o eskı ufalananlardan olması cunku 2 yıkamaya dokulmeye baslamıstıdakaydırmaz halılardan.. yıkanabilirler makinede. ama çok da kaliteli olmuyor. altı zamanla dökülüyor..
bu açıklamayı yaptım ve sizin yazınızın tamamını okudum. aynen bildiğiniz halıdan..
Altı nasıl acaba evdeysenız resım cekebılırmısınız ben yakından ıkı halıyıda bılıyorum ama hangısı jel taban onu bılemıyorumKaymayan halı bende var illallah ettim
Altı ne renk sutlu kahve miÖnceden eskıden ıste altı ufalananlar vardı bendede balkonda vardı maaf oldular, Yenı kestırdım carsamba aksamı teslım olacak yenı nesıl kesmelerden benımde tedırgınlıgım bu halının o eskı ufalananlardan olması cunku 2 yıkamaya dokulmeye baslamıstıda
kaymayan halılardan oluyorKızlar Günaydın
korıdoruma halı alacagım epeydır arıyorum tarıyorum yok .
Kalın olmasın ıstıyorum 5 metre fılan korıdor, kaldırılmaya gelmıyor küp gibi oluyor kalınlar e ıncelerde kesme oluyor onlar yakısırmı emın degılım acıkcası .
Ben korıdora halı ararken mutfagıma harıka bısey buldum :)
Mutfagımda suanda englısh home 2 parca yolluk var ama kucuk kalıyor hem değişiklik buda cok hosuma gıttı .
Ama dıyor kı jel taban ne demek bu jel taban. Hanı onceden ne bılım benım balkonumda var kesme ınce makıneye ata ata altı ufalandı onun yerıne suanda butun halıcılarda var nerdeyse kapı onunce kadıfe kımısı tuysuz , onlarda almıstım(daha teslım edılmedı) acaba jel taban dedıgı sey onlardan mı?
Gören duyan vardır illaki belki
Buarada mutfaga begendiğim yolluğu ekliyorum , mutfagım beyaz mürdüm , şuanda toz pembe halı var duvarlar beyaz , dolabın tam karşısı cupcake desenli kapıtla kaplı
Eki Görüntüle 1833148
Dışarıdayım canım yaAltı nasıl acaba evdeysenız resım cekebılırmısınız ben yakından ıkı halıyıda bılıyorum ama hangısı jel taban onu bılemıyorum
Sutlu kahveler cok kotu dımı benımde ufalandı , ama yenı kestırdıgımın altı beyazAltı ne renk sutlu kahve mi
Evet çok çok kötü evin zeminine yapıştı şaka gibiSutlu kahveler cok kotu dımı benımde ufalandı , ama yenı kestırdıgımın altı beyaz
Bunuda ınternette gordum buarada o yuzden altını goremedıgım ıcın sorayım dedım
Su yenı cıkanlardan dımıBildiğimiz kaymaz halı sanırsam
O bahsettigin kadife gibi yumuşak olanlar makinede yıkanıyor ama sıkma yapmamak gerekiyormuş
Ben yaptim yumuş yumuş hali sertleşti
İlk güzelliği kalmadi
Benımde balkonum su almıstı fayansa yapıstı ve fayansta hala ız varEvet çok çok kötü evin zeminine yapıştı şaka gibi
Tüh keşke koyabilseydiniz.Benim banyomda var nokta nokta altı jel taban farklı farklı sanırım. Resim cektim ama koyamadim. Gayet memnunum ama alacaginizin fiyatı ne kadar bilmiyorum da ben mutfagima yeni aldım yikanabilir halı. Markası eko halı. 80×300 uzunlugu 150 lira civariydi. Jel tabanlarada en az 100 lra verirsiniz bu ölçüde ben tavsiye ederim. Netten bakın modellerine kaymiyorda supurmede de bir sıkıntı yasamiyorum.
Eko smart modeli ince evet benim de laminant onun için bundan aldım. Aradaki halilarimi da bilsem bundan alirdim ama yeni onlar daha. Bu ölçülerde fiyatı baya tutar.Tüh keşke koyabilseydiniz.
Belkı bunu cıvardada bulabılırım ama cok aramak lazım sanırım .
Korıdorda mutfakta cok buyuk 400-500 tl buluyor normal kalın halı alsam kı ev yerden ısıtma lamınat o kadar kalın halıya gerek yok dıyede dusunuyorum . Sızın dedınız halılarada bı bakayım bana korıdora 80 4.70 , muıtfak içinde 80 4 metre gerekli
Bir de nette pahalı baya ben bir mağazadan 135×200 yı 200 liraya aldım.Tüh keşke koyabilseydiniz.
Belkı bunu cıvardada bulabılırım ama cok aramak lazım sanırım .
Korıdorda mutfakta cok buyuk 400-500 tl buluyor normal kalın halı alsam kı ev yerden ısıtma lamınat o kadar kalın halıya gerek yok dıyede dusunuyorum . Sızın dedınız halılarada bı bakayım bana korıdora 80 4.70 , muıtfak içinde 80 4 metre gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?