kızlar k8 kullanan var mı

SaH_MaT

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
57
0
286
53
Yalova
benimde HSG de her iki tüpümde tılakı çıktı. Laparoskopi oldum ve tüplerim açılmamış. doktorum tüp bebek önerdi. ama laparoskopiden sonra 6 ay ayda 1 kez lucrin depot 3 75 iğne yapıldım. en son iğnemi 1 mayısta yapıldım. ancak 4 ay oldu hala adet görmedim ve tüp bebek için adetimin gelmesini bekliyoruz. k8 kullanıpta olumlu yada olumsuz sonuç alan var mı. yeni duydum ve kullanmak istiyorum ama yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum

k 8 ı bılmıyorum canım da,aynı durumu yaşamıştım.lucrin beni de 1 ay kadar fazladan geçirtmişti.dr bana adet söktürücü bir hap vermişti.onu takiben adet görmüştüm

benimde HSG de her iki tüpümde tılakı çıktı. Laparoskopi oldum ve tüplerim açılmamış. doktorum tüp bebek önerdi. ama laparoskopiden sonra 6 ay ayda 1 kez lucrin depot 3 75 iğne yapıldım. en son iğnemi 1 mayısta yapıldım. ancak 4 ay oldu hala adet görmedim ve tüp bebek için adetimin gelmesini bekliyoruz. k8 kullanıpta olumlu yada olumsuz sonuç alan var mı. yeni duydum ve kullanmak istiyorum ama yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum

arkadaşım bildigim kadarıyla tüpler tıkalı olunca bebegin tutunması zorlaşıyor tüplerden sızan sıvı embryolara zarar veriyor tüpleri tıkalı olanlar önce ufak bir operasyonla tüpleri baglatıyor sonra tüp bebek yapıyor sonrasında başarılı sonuç alıyorlar bu konuyu bir dr una sor derim ama her tüpü tıkalı olanda bu sorun oluyormu bilmiyorum bunu dr başta sor sonra tedavine başla emegin boşa çıkmasın derim tedavinde başarılar canım

vivien merhaba k 8 ben kulandım adetlerim azdı onu içtigimde cok adet olmuşdum onda korkacak bişey yok içebilirsin yrım bardak ac karnı içiliyor caybardagıyla siyah bişey ama ben hafifi su katıyordum yada bal cünkü tadı igrençç:):)

canım anladıgım kadarıyla endometriozissin.eşin bebek istemiyorsa tüp bebeğe başlamayacaksanız,adet olmaya çalışma derim.çünkü adet olunca kistler büyüyor ne yazık ki,dolayısıyla yapışıklıklarda artıyor.

cnm benim tüplerimde sorun yok ben tüp bbek öncesi içmişdim bence ilacla adet olmakdansa bunu kulan adet ol cünkü bitki sonucda istanbulda arifoglunda var ama sen ist degilsin sanırım internetden sipariş erebilirsin ben cok arastırıp içmişdim benim bünyem cok zayıf bana bişey yapmadı korkulcak bir ürün degil bence netden arastır istersen sevgiler

Back
X