u2remcim hiç kaçırmamışın yanii :bbo:
1 sıra beni taşıyamaz :roflol:
bıdışımm benimde 1 sene olmadı daha kız.maşallahımız var yanii :roflol:
bune acele anacımm bekleseydiniz 1 sene olmazmıydı :roflol:benim bebiş doğcak ondan sonra dolcak 1 yılımız :roflol:
bıdışım benimde 9 eylül evleneli 1 yıl bile olmadı ertesi ay ben hamileydim :) aramızda 1 gün varEvet canım 8 Eylülde evlendim... Ben daha evleneli 1 sene olmadı ...... Şeniz
alemsin ya nurcan öğretmen alemsin hem de ne alembende 20,11,1999 da evlendim eksik kalmayım .. bi yeri şişmesin bebeğimin:roflol:
valla benim ilk kızım 4. ayımızda oldu eşim bu ayda olmazsa doktora gidicez diyodu..:roflol::roflol:
bıdışım benimde 9 eylül evleneli 1 yıl bile olmadı ertesi ay ben hamileydim :) aramızda 1 gün var
canım eskiden ufuk bigayın bir şarkısı vardı ben ilkokuldayken ''---gelen giden değişmez gerçek bir numara hep sensin sen---'''
walla hem boyda hem kiloda bir numarasın cnm l:1hug:a.s.:1hug:
kızlar hamişken hangi yiyecekleri çok ve severek yerseniz bebişte doğduğunda o yiyecekleri severmiş benimki bol bol salatalık yiyecek anlaşılan
ayy bende 18.eylülde evlendim :roflol: ama benimki 2004 te idi..
temmuz anni$leri ..eylül gelinleri..:roflol:
bizim de 10 eylül o zamanBir günden bir şey olmaz..Çünkü 8.09.2007 'de bir şey olamamıştı bizde. O gece sabaha kadar gelinliklerle eğlendik. 09.09.2007'de uçağa gelinliklerle binip Antalyaya Titanic otele gittik.. Yani olanlar 09.09.2007de oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?