kızlar kaç kilo aldınız

anam ben niye 3 sene beklemişim veya siz neden erken davranmışsınız acelici karılar :dance:

bune acele anacımm bekleseydiniz 1 sene olmazmıydı :roflol:benim bebiş doğcak ondan sonra dolcak 1 yılımız :roflol:

benim pazartesi 1 yıl oluyor...
anam 3 sene falan nasıl beklediniz bilmemki...biz öldük bebemiz olsun ya sonra olmazsa diye...ama çalışmalar çok uzun sürmedi.1hafta içinde caydık yok canım erken daha diye ama artık çok geçti.... :dance::dance:

HAHAHHA ayerba cok seker yha .. bebisin büyünce anlatirsin :roflol: bizimde 4yil olacak iste .. ben iki yil daha beklemek istiodum ama esim 29 yasinda ..30 olmadan baba olsun istedim sonra -- :)

alınan kiloları vermek için baya çaba harcayacaz sanırım ama bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil istedikmi veririz

bende 20,11,1999 da evlendim eksik kalmayım .. bi yeri şişmesin bebeğimin:roflol:

valla benim ilk kızım 4. ayımızda oldu eşim bu ayda olmazsa doktora gidicez diyodu..:roflol::roflol:

bıdışım benimde 9 eylül evleneli 1 yıl bile olmadı ertesi ay ben hamileydim :) aramızda 1 gün var

Bir günden bir şey olmaz..Çünkü 8.09.2007 'de bir şey olamamıştı bizde. O gece sabaha kadar gelinliklerle eğlendik. 09.09.2007'de uçağa gelinliklerle binip Antalyaya Titanic otele gittik.. Yani olanlar 09.09.2007de oldu..

canım eskiden ufuk bigayın bir şarkısı vardı ben ilkokuldayken ''---gelen giden değişmez gerçek bir numara hep sensin sen---'''

walla hem boyda hem kiloda bir numarasın cnm l:1hug:a.s.:1hug:

ilkokul mu??? o şarkı çıktığında ben liseye gidiyordum yahu... kendimi çooook yaşlı hissettim şimdi:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: ... aranızda en geç anne olacak olan benim galiba....

ayy bende 18.eylülde evlendim :roflol: ama benimki 2004 te idi..
temmuz anni$leri ..eylül gelinleri..:roflol:

Kız aşkito bende 19 eylül 2004 te evlendim 1 gün var aramızda :)) aslında benimkide 18 eylül olacaktıda eşimin bi akrabası kapmış o günü o yüzden pazar akşam oldu düşünümüz

biz özel konulara girince akrabada cikariz heee :roflol::roflol:

varmi aranizda tekirdagli?????? :roflol::roflol::roflol:

bizim de 10 eylül o zaman ilk gece eşim ve ben sarhoş olduk sızıp kalmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…