kızlar kaç kilo aldınız

1. meraklı ---------------------21...............kilo:83...............boy:1.82
2. ayerba-----------------------20................kilo:62.................boy:1.57
3.görs..-------------------------20.................kilo:.82................boy:1.77
4. bıdışım ---------------------19.................kilo :65................boy:1.65
5. ilkyas -----------------------17................kilo:?
6.fatos58 ----------------------16-................kilo:91.................boy:1.63
7.gamze------------------------16................kilo:64..................boy:1.65
8. onca ------------------------16................kilo:78....................boy:1.62
9. hafsaa---------------------- 15................kilo.:87,5
10. günce35 ----------------- 15................kilo:90
11. bennu beyzam---------15-...............kilo:73
12. zinedila--------------------15-...............kilo:75 ..................boy:1.75
13. maeves--------------------14................kilo:66....................boy:1.70
14. arzu-ela--------------------14-...............kilo67.....................boy:1.70
15.ebtuna-----------------------14................kilo:83
16. meral76 --------------------13................kilo:76
17.masumkedi----------------13................kilo 89....................boy:1.72
18.srose1985----------------- 13................kilo:55....................boy:1.62
19.serince84-------------------12................kilo:80
20. fındıkiçim ------------------11................kilo:?
21.hidennisko------------------11................kilo 82,5.................boy:1.70
22. ghaneli----------------------11.................kilo:91....................boy:1.65
23. shpirt------------------------10,5..............kilo:67,5..................boy:1,65
24. ezgibo ----------------------10.................kilo:?
25. hayalce---------------------10.................kilo:?
26. elmas.bll------------------- 10................kilo:68
27. febi- ---------------------------9-................kilo:61
28. gelincik_01----------------- 9.................kilo:61...................boy:1.70
29.harzemsah-------------------9.................kilo:65...................boy:1,63
30.ro_se17 -----------------------9.................kilo:81...................boy:1.72
31. adasu ------------------------ 9.................kilo:84
32. nurcanöğretmen-----------8.................kilo:87
33.sixfinger-----------------------8..................kilo 64
34.Senace------------------------ 6................ kilo:85
35.u2rem ------------------------- 6 ................kilo: 75..................boy:1.68
36.mdsud--------------------------6..................kilo:49..................boy:1.57
37. askito------------------------- 5............... ..kilo 90
38. bereno-------------------------2..................kilo 78 ................. boy 1.72

son güncelleme.....

Son düzenleme:
kızlar ben 31.haftadayım 14kilo almışım,dün tartıldım korka korka 83kilo çıktım:çok üzgünüm:
69kiloyla hamile kalmıştım,normal kilom 62ydi,yani tombiş hamile kaldım iyica davul gibi oldum,çok korkuyorum iyica davul olucam diye...zaten her gören abuk sabuk yorum yapıyo,yok doğum ne zaman,yok ikiz mi,yok 9aylık gibi duruyosun,yok ben doğuma gittiğimde böyleydim,yok bebek iri miymişklava: çok canım sıkılıyo kızlar iyice bunaldım valla...
oooffffffff offfffffffffffffff bıktım bu halimden,sıcaklar da bastırdı iyice,her gün 2vesait okula gidip geliyorum,çok sıcak...:a015: bi de bursanın nemi,gece doğru düzgün uyuyamıyorum,sabah yapış yapış kalkıyorum...nolacak bu işin sonu?ooooooooooffff offfffffff:çok üzgünüm:

ya bende çok sinir oluyorum böyle insanlara ne yapmaya çalışıyorlar kiklava:klava:klava: kendilerini tatmin ediolar sanırım ....ben çok kilo almadım ama bana da gıcıklığına göbeğin çoook çıkmış bilmem ne muhabbetleri yaptıklarında artık son aya girdik olcak o kadar diyorum.yerimseniben..

kilonu da takma canım çok fazla değilki zaten herkes 10 kilonun hiç bişey yapmadan bile gideceğini söylüyor diğerlerini de biraz gayretle verirsina.s.a.s.

Canim Boşver Benim Kadar Denilenleri Kafaya Takan Olmasin
Ama Artik Aliştim Onlarla Yaşamaya
Sikma Canini Boşver Bu Anlarin Tadini çikar
Denilenlerede Gül Geç
Herkezin Hamileliği Bir Olmaz Yaniii

bu insanlar dengesiz ya...başka hiç bişi demiyorum...zaten en hassas,iştahımızın tavan yaptıgı, gözumuzun döndugu dönemdeyiz...kimi ne ilgilendirirki...biz zaten yeteri kadar kafaya takıyoruz...nasıl kilo vereceğim diye, moral verseler, çok kolay verirsin deseler ne oluyor sanki...

bence de sanki gıcıklığına yapıyolarklava:...ben zaten normalde de iri yapılıyım ve çok korkuyodum hamileliğimde çok kilo almaktan :1no2: birisi kaç aylık dedi mi korkuyorum artık cevap vermeye..
kilo konusunda zaten takıntılıyım çok canım sıkılıyo,hiç o konu açılsın istemiyorum,öyle konuşan insanları da bozmak istiyorum,bağırıp çağırmak istiyorum ama bi şey de diyemiyorum çok üzülüyorum:çok üzgünüm: kendimi suçlu hissedip salak gibi açıklamalar yapıyorum;işte ben zaten iri kemikliyim,kilolu hamile kalmıştım,bünyem kilo almaya müsait falan diyorum,ama çok canım sıkılıyoklava:
hatta geçenlerde okula fotoğrafçı geldi,hocam doğum yakın galiba dedi,ben de yok daha 2 ay var dedim(salak kafam)adam demez mi ne kadar çok şişmişsiniz benim hanım 2doğum yaptı hiç böyle olmamıştı şimdi de tığ gibi diye...o kadar sinirlendim ki anlatamam klava: sana ne be adam sana neklava: herkesin vücut yapısı farklıdır deim ama sinirden kıpkırmızı oldum yani...

bi de akıl veriyolar yok ekmek yemeyin,hamur işi yemeyin,tatlı yemeyin,yürüyüş yapın...
sanki biz bilmiyoz...valla o kadar da yemiyorum,sinir oluyorum yaaaaaaa

akıl veren çok olur zaten...hamileyim kardeşim var mı ötesi...belki bidaha hamile kalmıycam...doya doya ne bulursam yiyorum...ohhh sefam olsun

ben de su an 32. haftayı doldurmak üzreyim, 10.5 kilo almışım, 67. 5 kilo olmuşum.
dün gören arkadaşlar(uzun zamandır görmemişlerdi) dediler ki:
ayyyy, bu ne??? ne ne dedim..bebek işte:)
korkunç olmuşsun, ay bir de iki ay daha şişeceksin....ıyyyy iğrenç...
yemin ederim uçan tekme atmak istedim...ama göbişim müsait değil:)
neyse allah büyük yazıyorum bunları, elbette bir gün onlar da hamiş olacaklar...

sen onları bana yolla şekerim.. üstlerine oturmakla tehdit ederim.. bi daha dalga geçmezler hamişlerle:roflol::roflol:ıyyy siz iğrençsiniz deseydin.. kendimi çok seksi ve güzel hissediyorum .. her nedense özellikle böyle konuşurlarki .. hamişlerin canı sıkılsın. valla banada seninki kesin ikiz.. biri birinin arkasına saklanmıçtır..doktor görmemiştir diyolar..hiiiç umursamıyorum ama nedense halimden oldukça memnunum:asigim:

doğumdan sonra aldığınız kilonun fazlasını vereceksiniz siz istemeseniz bile.. benim ilk hamileliğime 64 le başlamıştım kızımı emzirmeyi bıraktığımda 59 ile 60 arası gidip geldim.. yeterki siz kafanıza takmayın hamiş canınızı sıkmayın ...a.s.

aynı sorunlar kızlar hakkaten sinirleri bozuluyor insanın kilo takıntım oluştu ne yapıcam bilmiyorum doğumdan sonra..bu arada ben 2 kg daha aldım 77 kg oldum bakalım bizim bebiş ne kadar kilo aldı

Herkes bu konuda acaip dolmuş galiba... ben de takmayacam kilomu ama doktor normal doğum riske girer diyince mecbur dikkat etmek zorunda kaldım. gerçi ne kadar dikkat ediyorum orası da muamma... ulen şimdi yemiycem de ne zaman yiycem yaaaa... ömrümüz yediğimize dikkat etmekle mi geçecek. hep diyet hep diyet... yeter uleynnnnnnnn yeterrrrrrrrr...

meralcım merhaba ben aralık annelerindenim acaba dr kim?nerde doğum yapmayı düşünüyorsun?
çok öpüyorum hepinizi saygılar.a.s.

nurcan hoca gene sana ıkızmı var dıyolar ya ben garıbıme sen kesın üçüz tasıyorsun o ne karın dıyolar aman deyıp geçmek lazım ben ole seylerı takmam kafama onca derdın arasında bıde bunlarımı dusunuyum bacılar

laz kizi supersin canim masallah nazar degmesin
bende su ana kadar 6 yada 7 almisim sanirim
bakalim yarin ne dicek doktor

1. meraklı ---------------------21...............kilo:83...............boy:1.82
2. ayerba-----------------------20................kilo:62.................boy:1.57
3.görs..-------------------------20.................kilo:.82................boy:1.77
4. bıdışım ---------------------19.................kilo :65................boy:1.65
5. ilkyas -----------------------19................kilo:77..................
6.fatos58 ----------------------16-................kilo:91.................boy:1.63
7.gamze------------------------16................kilo:64..................boy:1.65
8. onca ------------------------16................kilo:78....................boy:1.62
9. hafsaa---------------------- 15................kilo.:87,5...............
10. günce35 ----------------- 15................kilo:90..................
11. bennu beyzam---------15-...............kilo:73...................
12. zinedila--------------------15-...............kilo:75 ..................boy:1.75
13. maeves--------------------14................kilo:66....................boy:1.70
14. arzu-ela--------------------14-...............kilo67.....................boy:1.70
15.ebtuna-----------------------14................kilo:83....................
16. meral76 --------------------13................kilo:76...................
17.masumkedi----------------13................kilo 89....................boy:1.72
18.srose1985----------------- 13................kilo:55....................boy:1.62
19.serince84-------------------12................kilo:80....................
20. fındıkiçim ------------------11................kilo:?.....................
21.hidennisko------------------11................kilo 82,5.................boy:1.70
22. ghaneli----------------------11.................kilo:91....................boy:1.65
23. shpirt------------------------10,5..............kilo:67,5..................boy:1,65
24. ezgibo ----------------------10.................kilo:?......................
25. hayalce---------------------10.................kilo:?.....................
26. elmas.bll------------------- 10................kilo:68....................
27. febi- ---------------------------9-................kilo:61....................
28. gelincik_01----------------- 9.................kilo:61...................boy:1.70
29.harzemsah-------------------9.................kilo:65...................boy:1,63
30.ro_se17 -----------------------9.................kilo:81...................boy:1.72
31. adasu ------------------------ 9.................kilo:84...................
32. nurcanöğretmen-----------8.................kilo:87...................
33.sixfinger-----------------------8..................kilo 64..................
34.Senace------------------------ 6................ kilo:85..................
35.u2rem ------------------------- 6 ................kilo: 75..................boy:1.68
36.mdsud--------------------------6..................kilo:49..................boy:1.57
37.Laz kızı------------------------6...................kilo:?....................
38.Çorumlucadı-----------------6....................kilo:?...................
39. askito------------------------- 5............... ..kilo 90..................
40. bereno-------------------------2..................kilo 78 ................. boy 1.72

laz kizi supersin canim masallah nazar degmesin
bende su ana kadar 6 yada 7 almisim sanirim
bakalim yarin ne dicek doktor

aynı sorunlar kızlar hakkaten sinirleri bozuluyor insanın kilo takıntım oluştu ne yapıcam bilmiyorum doğumdan sonra..bu arada ben 2 kg daha aldım 77 kg oldum bakalım bizim bebiş ne kadar kilo aldı

6 kılo almısım bu zamana kadar........2 kılosu zaten bebeklere gıttı.....4 u bana kaldı:sm_cool:

son güncelleme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…