kızlar ben 31.haftadayım 14kilo almışım,dün tartıldım korka korka 83kilo çıktım:çok üzgünüm:
69kiloyla hamile kalmıştım,normal kilom 62ydi,yani tombiş hamile kaldım iyica davul gibi oldum,çok korkuyorum iyica davul olucam diye...zaten her gören abuk sabuk yorum yapıyo,yok doğum ne zaman,yok ikiz mi,yok 9aylık gibi duruyosun,yok ben doğuma gittiğimde böyleydim,yok bebek iri miymişklava: çok canım sıkılıyo kızlar iyice bunaldım valla...
oooffffffff offfffffffffffffff bıktım bu halimden,sıcaklar da bastırdı iyice,her gün 2vesait okula gidip geliyorum,çok sıcak...:a015: bi de bursanın nemi,gece doğru düzgün uyuyamıyorum,sabah yapış yapış kalkıyorum...nolacak bu işin sonu?ooooooooooffff offfffffff:çok üzgünüm:
akıl veren çok olur zaten...hamileyim kardeşim var mı ötesi...belki bidaha hamile kalmıycam...doya doya ne bulursam yiyorum...ohhh sefam olsun
ben de su an 32. haftayı doldurmak üzreyim, 10.5 kilo almışım, 67. 5 kilo olmuşum.
dün gören arkadaşlar(uzun zamandır görmemişlerdi) dediler ki:
ayyyy, bu ne??? ne ne dedim..bebek işte:)
korkunç olmuşsun, ay bir de iki ay daha şişeceksin....ıyyyy iğrenç...
yemin ederim uçan tekme atmak istedim...ama göbişim müsait değil:)
neyse allah büyük yazıyorum bunları, elbette bir gün onlar da hamiş olacaklar...
meralcım merhaba ben aralık annelerindenim acaba dr kim?nerde doğum yapmayı düşünüyorsun?
çok öpüyorum hepinizi saygılar.a.s.
laz kizi supersin canim masallah nazar degmesin
bende su ana kadar 6 yada 7 almisim sanirim
bakalim yarin ne dicek doktor
aynı sorunlar kızlar hakkaten sinirleri bozuluyor insanın kilo takıntım oluştu ne yapıcam bilmiyorum doğumdan sonra..bu arada ben 2 kg daha aldım 77 kg oldum bakalım bizim bebiş ne kadar kilo aldı
6 kılo almısım bu zamana kadar........2 kılosu zaten bebeklere gıttı.....4 u bana kaldı:sm_cool:
Ben ASM'ye (Johns Hopkins) gidiyorum canım. Ebru Hn doktorum. kısmetse doğumumu da ASM'de yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?