demek hazıranın 20 sınden sonra olabılır dedı adasu bakım benım kı ne dıyecek
canım kaç kiloyla başladın ki? bu arada nasıl bir tartı o öyle yaw zayıf insanı depresyona sokar +8 kilooojeyyarjeyyarjeyyar
1kilo daha almışım kızlar.oldummu 63.en fazla 65 olurum gibime geliyor.son zmanlarda hiç kilo almıyorum çünkü ben,niyeyse...
normal de 65 kg dım fakat sigarayı bırakınca 10 kg aldım ve birde üstüne hamile kalınca böyle oldu.Yani kısaca 75 kg ile başladım...Dr un tartısına gelince gerçekten anormal bir tartı çıkmak bile istemiyorum...ama dr olsun sen yinede tartıl diyor...Boydan kuratrıyordum biraz ama şimdi boyda kurtarmaz oldu...Ne yapalım...
Ayrıca yakında bebişini kucağına alacakmışsın...hadi hayırlısı inşalah çok rahat bir doğum yaparsın...
Ay kizlar bende bugün gittim doktora 95 kilo olmusum böyle giderse kesin 100 ü bulacagim cünkü cokkkk sisiyorum.Ayaklarim ellerim davul gibi gece gündüz ayni , gecse su 1,5ay cabucak zayiflarim sis oldugundan oda avantaj tabiii:)))) Su günler bi gecse......Bu arada kizlar dudaklarim silikonlu gibi oldu esim millet bosuna para veriyormus diyor saka yapiyor bana :))))Hayirlisiyla sagsalim kavussaydik bebislerimize
.
kızlar bende 77 kilo olmuşum yani 2 kilo almışımm 80 yada 85 le bititrcem herhalde hamileliği...
41.mdsud--------------------------6..................kilo:49..................boy:1. 57
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?