:dilcikar:korkuyom bu halde bi kendi uçsa bebişinide uçuracak yaa.kızımm yaa varyaa sinir oluyorummm sizin gibi zayıflaraa baaakkk.ayıptır yaa.temmuz annelerine bi kısıtlama getirelim 70 altı giremezzlülülülülülü
kizlar dogumdan sonra diyet bölümüne geciyoruz demi :)) burasini silerler heralde.. yani yeni temmuz anneleri icin yer acmamiz gerekebilir..
dogumdan sonra kaybolursaniz walla döverim hepiniziiklava:
:dilcikar:korkuyom bu halde bi kendi uçsa bebişinide uçuracak yaa.kızımm yaa varyaa sinir oluyorummm sizin gibi zayıflaraa baaakkk.ayıptır yaa.temmuz annelerine bi kısıtlama getirelim 70 altı giremezzlülülülülülü
kızlar bugün tartıldım yine, 68.5 kilo olmuşum... offf ya, acaba (söylemesi ayıp) dün pizza yediğimden dolayı mı? neyse zannedersem artık sabitlenir, çünkü sonları ya..
kaç kilo daha alacağız acep?
yarım kılo almısım kızlar
Kizlar ben 97 kilo olmusum kiloalmaya ayni hizla devam.temmuz annelerinin birincisi ben olacagim galiba(sanki güzel biseyde):)))Ama asiri su topluyorum dogumdan sonra insallah fos diye inecegim:)))
bende bugun itibariyle 80kg olmusum...toplamda 17,5kg aldım...daha 5-6 hafta var...haftada 1 kg aldıgımı dusunursek 23 kg almıs olarak doguma giricem...nolamaz...klava: klava::tomato:
U2remcigim yetisemedim kiz hizina sana yeni is cikardim kilpayi kacirdim listeyi tühhhhhhh
olsun canım nolcak a.s.a.s.a.s.
ya benim kilom sabitlendi iştahım da yerinde ama kilom 74-75 arası değişiyor...çarşamba muayenemizde kontrol etcem doktorun tartısını...kendi tartıma göre 5,5 - 6 dr. a göre 7,5 kilo almışım doğumdan ne kadar sonra gider bu kilolar artı fazlalık olanlar :1shok::1shok::1shok:yaklaşık 15 kilo vermem lazım:tomato::tomato::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?