kızlar kaç kilo aldınız

bazılarıda süt emzirirken daha çok kilo alıyosun diyolarr...
bıdış sen doğumda verdiğin kiloların fazlasını alırmışın emzirirkenn:roflol::roflol:

kızlar kilolar malum hepimizin masallahı var tosun gibiyiz deeee

selülitler ne alemde..
benim bacaklar fena oldu cok dizlerim, hatta baldırlarımda bile oldu selülit belası (

maşallah bıdışım maşallah
çatlak bende de yok..allaha sükür de selulitlerin cozumu var..ama kendimi coook cirkin hisssetmeye basladim ben..bir dogursamda emzirme falan dinlemeyecegim diyet yapıcam

ya bende aksine selülitlerim bitti derecesinde azaldı hayretler içinde kaldım düzensiz yeme alışkanlığımdan ve yağlı,kafeinli gıdalardan uzaklaştığım için olabilir bide zayıfladı bacaklarımmm belki de ondan bilmem...

ama çatlaklara gelince daha gecenlerde karılar sordu göbeğinde çatlama oldu mu diye yok hiç olmadı dedim sadece bacağımda bikaç tane var dedim eve geldim 1 gün sonra göbeğimde 3 adet çatlak olmuş bende kızarmış bişeyin iizi çıkmıştır dedim ama çatlamış işte..zorla nazar ettim kendime...ne zaman bgn iim desem bi aksilik çıkıo akşama
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

öölemi diyosun cnmm ya sağol moral oldu walla inşallah gider bu yaz bitmeden kilolar...:dance::dance::dance:

öölemi diyosun cnmm ya sağol moral oldu walla inşallah gider bu yaz bitmeden kilolar...:dance::dance::dance:

Canim baksana catlagim bile yok diyosunDogumdan sonra hic dogurmamis gibi olursun sen masallah vallahi ne güzel benim karnim tr haritasi bir yana dünya haritasi oldu artik Allah yardicimiz olsun neyse benim yasim kurtariyor gencim veririm herhalde :sm_confused::sm_confused:umarim:bbo:

merak etme u2irem arkadasım catlaklar cok degilse eger dogumdan sonra pek belli olmuyormus..

bakalım ben ne zaman nazar edicem kendime..okadar kilo aldım çatlak matlak yok :uhm::uhm:

gelinciğim az kıloda almışın nasıl çatladın öylee

benimde hala çatlağım yok okadar kılo almama rağmen maşallah diyim nazar değmesinn :icecream:

ayy bilemiyorumm canım birhaftanın içinde aniden çatlayıverdimmm
sinir oldumm yaaa:mymeka:

keşke kilo alsaydımda çatlamasaydımmm

sana maşallah nazar değmesinnn inşallah hiçde çatlamassın..

kizlar catlamayanlar allah askina yazmasinlar catlamadiklarini.. kimseyede söylemesinler.. nazara cok fazla inanmam .. ama ben öyle deyince catladi .. ve dün bi arkadasima bir haftadir gece kalkip kusmuyorum dedim aninda hizmet walla... iiseniz yazmayin sizde kalsin :)))sikayetlerizi paylasin ama emi yerimseniben

u2rem cnm 1 kiloyu tamamladım 61 den 62 ye yükseldim.. toplamda 10 kilo almış bulunuyorum daha 6 haftam var .. :icecream: boyum da 1 56 , (daha önce de yazmıştım) , yuvarlak bişey oldum :)

Son düzenleme:
1. ayerba----------------------22.................kilo:64.................boy:1.57
2.fatos58 ----------------------22.................kilo:97...................boy:1.63
3. meraklı ---------------------21.................kilo:83.................boy:1.82
4.görs..-------------------------21.................kilo:.83.................boy:1.77
5. günce35--------------------20.................kilo:95.................boy:1.70
6. bıdışım ---------------------19.................kilo :65.................boy:1.65
7. ilkyas -----------------------19.................kilo:77..................
8. ayca28----------------------18.................kilo:70...................boy:1 .60
9 .hafsaa----------------------17,5..............kilo:90...................
10.onca ------------------------17,5...............kilo:80....................boy:1.62
11. zinedila---------------------17.................kilo:77 ..................boy:1.75
12. gamze----------------------17................kilo.:65...................boy:1.65
13.arzu-ela--------------------16-................kilo:69.....................boy:1.70
14.hidennisko-----------------16...............kilo:88 ..................boy:1.70
15. günce35 ----------------- 15................kilo:90..................
16. bennu beyzam ---------15................kilo:73...................
17..meral76 -------------------15................kilo:78...................
18.aslitelci---------------------15................kilo:90-..................boy:1.72
19.Çiğdem----------------------15................kilo:75....................boy:1.67
20. maeves--------------------14................kilo:66....................boy:1.70
21.ebtuna-----------------------14................kilo:83....................
22.masumkedi----------------13.................kilo 89....................boy:1.72
23.srose1985------------------13................kilo:55....................boy:1.62
24.serince84-------------------12............... .kilo:80....................
25. shpirt------------------------11,5...............kilo:68,5..................boy:1 ,65
26. fındıkiçim -----------------11.................kilo:?.....................
27. ghaneli----------------------11.................kilo:91....................boy: 1.65
28. hayalce---------------------11.................kilo:?.....................
29. ezgibo ----------------------11.................kilo:55.....................boy : 1.55
30. gelincik_01-----------------11................kilo:63...................boy:1. 70
31.hatuno------------------------11................kilo:73.....................boy:1.64
32.gsy----------------------------10.................kilo:76....................boy: 1.70
33. elmas.bll------------------- 10................kilo:68....................
34.harzemsah------------------10.................kilo:66...................boy:1 ,63
35.ro_se17.......................10.............. .kilo:82...................boy:1.72
36. febi- ---------------------------10................kilo:62....................
37. adasu -------------------------9.................kilo:84...................
38.NİLŞAH------------------------9..................kilo:69..................
39. nurcanöğretmen----------8.8................kilo:87.8..................
40.sixfinger-----------------------8..................kilo 64..................
41.u2rem ------------------------7,5 ..............kilo: 76,5..................boy:1.68
42.Laz kızı------------------------7..................kilo: 64....................
43.Senace------------------------6................ .kilo:85..................
44.mdsud-------------------------6..................kilo:49..................boy:1. 57
45.Çorumlucadı----------------6..................kilo:?...................
46. askito -------------------------6............... ..kilo 91..................boy:1.65
47. bereno------------------------3..................kilo 79 ................ boy 1.72

15 haziran son son en son güncelleme
:1hug::1hug::1hug:

u2rem cnm 1 kiloyu tamamladım 61 den 62 ye yükseldim.. toplamda 10 kilo almış bulunuyorum daha 6 haftam var .. :icecream:

ben 34+3 haftalığım.geçen hafta tartıldım.11 kilo almışım.her gören hiç kilo almamışsın diyo.bu da beni çok mutlu ediyo.

bu arada şuan 73 kiloyum.boyumda 1.64

Son düzenleme:
ben 34+3 haftalığım.geçen hafta tartıldım.11 kilo almışım.her gören hiç kilo almamışsın diyo.bu da beni çok mutlu ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…