kızlar kaç kilo aldınız

kızlar bende 62 ile hamile kaldım en son 67.5 olmuşum benide listeye eklermisiniz.kendime inanamıyorum 5,5 kilo almışım.bu arada boyumda 1,66

yiyin anacim yiyin .. son haftalarimizz..
dogurduktan sonra böyle deli gibi tikinirsaniz size sirinlikle bakmicaklar artik:))
son günlerin tadini cikarin walla..
benden de ne kacan nede ucan kurtuluyo ..kaptigimi hooop mideye:roflol:

aynen hilmiye walla bende saat kaç olursa olsun karnım acıktımı hemen yiyorum yok kilo alcakmışım yok şişko olcakmışım hiç umrumda deil ye gitsin anasını satayımm...bu arada ben 79 kilo olmuşum yani 2 kilo daha almışımmm:)))

göbegimden cok popomu taşırken zorlanıyorum kıslarrr :roflol:

annem bacaklarımın mısırdaki sütunlara benzemeye basladıgını soyluyor Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

amaaaaa ben hala ne yapıyorum..aynen hilmiyecigimin soyledigi gibi herseyi hooop mideye...:icecream:

1. meraklı ---------------------23.................kilo:85.................boy:1.82
2.görs..-------------------------23.................kilo:.85.................boy:1.77
3. ayerba----------------------22.................kilo:64.................boy:1.57
4.fatos58 ----------------------22.................kilo:97..................boy:1.63
5. günce35--------------------20.................kilo:95.................boy:1.70
6. ilkyas -----------------------19.................kilo:77..................
7. zinedila---------------------19.................kilo:79 ..................boy:1.75
8. bıdışım ---------------------18.................kilo :64.................boy:1.65
9 gamze-----------------------18................kilo.:66..................boy:1.65
10. ayca28----------------------18.................kilo:70...................boy:1 60
11 .hafsaa----------------------17,5..............kilo:90...................
12.onca ------------------------17,5...............kilo:80....................boy: 1.62
13.arzu-ela--------------------16-................kilo:69.....................boy:1.70
14.hidennisko-----------------16...............kilo:88 ..................boy:1.70
15. günce35 ----------------- 15................kilo:90..................
16. bennu beyzam ---------15................kilo:73...................
17..meral76 -------------------15................kilo:78...................
18.aslitelci---------------------15................kilo:90-..................boy:1.72
19.Çiğdem----------------------15................kilo:75....................boy:1.67
20. maeves--------------------14................kilo:66....................boy:1.70
21.ebtuna-----------------------14................kilo:83....................
22.masumkedi----------------13.................kilo 89....................boy:1.72
23.srose1985------------------13................kilo:55....................boy:1.62
24.serince84-------------------12............... .kilo:80....................
25. shpirt------------------------11,5...............kilo:68,5..................boy: 1,65
26. fındıkiçim -----------------11.................kilo:?.....................
27. ghaneli----------------------11.................kilo:91....................boy: 1.65
28. hayalce---------------------11.................kilo:?.....................
29. ezgibo ----------------------11.................kilo:55.....................boy : 1.55
30. gelincik_01-----------------11................kilo:63...................boy:1.70
31.hatuno------------------------11................kilo:73.....................boy: 1.64
32. adasu ------------------------11.................kilo:86...................
33.gsy-----------------------------10.................kilo:76....................boy: 1.70
34. elmas.bll------------------- 10................kilo:68....................
35.harzemsah------------------10.................kilo:66...................boy:1 ,63
36.ro_se17.......................10.............. .kilo:82...................boy:1.72
37. febi- ---------------------------10................kilo:62....................
38.NİLŞAH------------------------9..................kilo:69..................
39. nurcanöğretmen----------8.8................kilo:87.8..................
40.sixfinger-----------------------9.................kilo 65..................boy:1.65
41.u2rem ------------------------7,5 ..............kilo: 76,5..................boy:1.68
42.Laz kızı------------------------7..................kilo: 64....................
43.Senace------------------------6................ .kilo:85..................
44.mdsud-------------------------6..................kilo:49..................boy:1.57
45.Çorumlucadı----------------6..................kilo:?...................
46. askito -------------------------6............... ..kilo 91..................boy:1.65
47.genciza----------------------5,5................kilo:67,5.................boy:1,66
48. bereno------------------------3..................kilo 79 ................ boy 1.72

:1hug:19 haziran ---son güncelleme
kızlar bende 62 ile hamile kaldım en son 67.5 olmuşum benide listeye eklermisiniz.kendime inanamıyorum 5,5 kilo almışım.bu arada boyumda 1,66
kızlar 85 kilo olmuşum bugün doktora gittim doğum tarihine karar verdik 1 temmuz sezeryan olcak işallah iki haftada daha fazla kilo almam artık yeter valla ya 25 kiloya tamamlıcam heralde...

ıdenısko kız sabahın korunde kahkaha attırdın ya helal olsun be hakket sımdı bende baktımda kendıme senın tarıfe uyuyorum

ıdenısko kız sabahın korunde kahkaha attırdın ya helal olsun be hakket sımdı bende baktımda kendıme senın tarıfe uyuyorum

sorma ya ağlanacak halimize gülüyoruz ya neyseeee:teytey: normalde 90 kilo olsam asardın kendimi herhaldee:roflol:

kızlar bi toplanıp soyle burger kinge gitsek de kim daha cok yiyecek yarışması yapsak hangimiz kazanır acepp

Ayy Kizlar Ya Ben Popomu Taşiyamiycam Artik önden Karnim Arkadan Popom Kocaman Oldu Uff Koca Popo Oldum Nolcak

aynen bende walla heryerim büyüdü yataktan kalkarken yatarken top gibi yuvarlanıyorummm doğumdan sonra vericem ama çok hırslıyım bu konudaa yürüycem bol bolll diyet yapamamda emzirirsemm yürümek en güzeli...

emzirirken idyet yapılmaz mı kızlar ya..hani cok agır degilde..hamileyken yedigimiz gibi yemege gerek yok herhalde

okuduğum kadarı ile emziren bir anne günde 500 kalori emzirmekten harcıyormuş zaten. bu yüzden diyet de yapmaya gerek yok, zamanla kendimize geliriz...hiç canınızı sıkmayın tatlişkolar:)

tatlı, hamur işi, abur cubur yemezsek zaten kendiliğinden gider kızlar...ama bunu nasıl yaparız bilemem...uykusuz geceler zaten bizim zayıflamamıza yardımcı olacak...inşallah seneye yaza eski halimize döneriz

kızlar şanslıyız yaa öyle demeyin havalar çok sıcak.terlemekle zaten bunalsakta çabuk atarız ödemleri.ve hamur felanda yenmiyo sıcaktan.insan karpuz kavun doyuyo.bide çocuklar uyutmazsa alimallah ağustos eylül 10-15 gider toplamda.sıkmayın canınızı.bu arada ben 76 kilo olmuşumm duyurulurr!!!

çigdemcim agzından bal damlıyor canım...inşallah dediğin gibi olurda hemen veririz kiloları...

ben de hamur işi için sıcak felan farketmiyor...sürekli olsa yerim valla

walla ben sıcak mıcak dinlemiyorum
homini gırtllak yiyorum, hamur işi pide pizza bana mısın demiyor

kızlar dr.dan geldik 2 hafta öncesine göre zayıflamışım gerçekten ben evdeki tartıda mı bir sorun var demiştim ama dr.tartısına göre de kilo verdiğim kanıtlandı...bebeğim 2 haftada 300 gr almış bende 1,5 kilo vermişim...:icecream::icecream::icecream:

çiğdemcim seni ve kendimi güncelledima.s.a.s.a.s.

kızlar bende aynı sızın gıbıyım benım koca senı popon kamyon tekerı gıbı oldu dıyo

bu sırada yarım kılo daha almısım vay benım halıme dogumu herhalde 92 ile kapatacagım amanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…