Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

doldurabiliyor musun demiyorsun canım.elim gitmiyo yazmaya.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
70 e dayandım ben.rekor bende galiba :lepi: 7 kilo 600 gr.

sehacım üzülme ben seni yalnız bırakırmıyım hiç :)))) aaaaa aslaaaaaa :)))
bende enson bi 70 çıktım bi sonraki gün de 71 çıktım.hangisi doğru bilmiyorum ama o arada bi kilodayım yani:))
6 ayda yaklaşık 10 kilo aldım ama çok değil kiiiii annem normal diyorrr

söyle kiloa alanlari görünce nasil mutlu oluyorum bilemezsiniz(affedin fesatligim icin)

herkezi kendim gibi hisediyorum innailmaz mutluyum,gelsin kilolarrrrrrrrrr

gelsin gelsin :)))))
yaşasın yemek yemek Kötü Kazen:içelim::icecream:

sisko insan mutlu insan derler hep..napalim kuzucuklarimiz gelsin

hep beraber bir diyet topigi acip bu kezde aciiim diye sizlaniriz..

oglum icerden vurdukca hic aklima bile gelmiyor kilolarim..

bende umursamıyorum bebişler için tüm kilolar.yeter ki sağlıklı olsunlar

kendimi rejimde düşünemiyorum.ömrüm hep kilo almaya çalışmakla geçti :))))

anca güzel bişeye benzemiştim ben :)))

ay bana da aynı şey oldu.birgün önce 70 tim.1 gün sonra 71 oldum.tartı bozuldu sanmıştım.(hala öyle sanıyorum.:asigim:
)ikimiz aynıyız.70 teyiz.var mısın kız yarış yapalım.:roflol:
bakalım kim geçecek.
:icecream:

kızlar ben 21+6 da 52 kilo oldummmmmmm 46 ile hamileliğe başlamıştım
olsun yavrularımız sağlıklı olsunda kiloları veririz önemli değil

aybükecim o ne kız 46 kilo iskeeltormuydun sen?çok zayıfmışsın ama bence şimdi eksin çok tatlı olmuşsundur kilo da yakışmıştır sana.aslında şuan normalde olman gereken kilondasın oyüzden hamileliğe çok zayıf başladığın için senin daha çok kilo alman gerekiyormuş yani 6 kilo aldım diye telaş yapma seninki normal ve sağlıklı olanmış canım
kızlar bende şimdi tartıldım tabii bütün gün yedim yedim ama olsun şuan 56 kiloyum.toplamda 4 kilo aldım ama hızlı alıyorum diye korkuyorum

ya az görünüyo aldığım kilo ama çok kısa zamanda alınca bukadar kilo telaş yaptım sanki durduramıycam boğazımı da devamlı kilo alcam gibi gelmeye başladı.yoksa aslında çokd eğil sadece aldığım sürenin kısa olması beni çok endişelendirdi

kızlar hiç kilolardan şikayet etmeyin.siz tabloya iyi baktınızmı?
en şişko kimkafamçokkarıştı
kimse beni geçemez..
şişkoyum ben şişkoyum şişkoyum.:dance:

kızlar ben 60 kıloyla basladım 5 aylıktan sonra hep 2 kılo aldım altı aylık oldum ve 68 kıloyum yaaa 72yle bıtırırım dıyordum ama daha artacak gıbı :çok üzgünüm:

kızlar bende toplamda 5 kilo almışım.
doktorum çok iyi hatta az bile dedi. gerçi kilo konusuda doktordan doktora değişiyor.

aranıza yeni katıldım dedim ya ,kilomu yazmassam eksik kalır.onuda söyleyim 23 haftalık hamileyim.59 la başladım şuan 69 kiloyum.sonuna kadar çok kilo almam inşallah

darkinlife özellikle seni takip ediyordum aynı dönemde hamile kaldık.
ayrıca bende aşılama yaptırdım olmayınca tüp bebek deneyecektim ama o ay kendiliğinden hamile kaldım.yani senin gibi.ortak kaderimiz:1hug:

darkinlife özellikle seni takip ediyordum aynı dönemde hamile kaldık.
ayrıca bende aşılama yaptırdım olmayınca tüp bebek deneyecektim ama o ay kendiliğinden hamile kaldım.yani senin gibi.ortak kaderimiz:1hug:

çisemim kaç yaşındasın benim yengemde aşılama yaptırdı 2 kere olmadı şimdi tüpe geçicekler.bi önerin tavsiyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…