Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Wallahi öyle yaw,
Dün kız kardeşime bak bir bana dedim. Benim akşam yemeğimi bir gözle bakalım gebelik öncesinden daha mı fazla yiyorum diye. Kız yemin etti aynı yiyorsun diye ama alıyoruz işte ne yapalım şekerimmmmm.

aman kızlar sallayın takmayın kiloları.:teytey:dogumdan sonra hep birlikte spor yapar veririz bebişlerimiz saglıklı olsun da demi yani

bende hamile kaldığımda 62 kiloydum.şuan 6 aylık hamileyim ve 65 kiloyum..doğuma 3 ayım kaldı bakalım hayırlısı

Canim ya benim boyum 1.75 hamileliğe başlama kilom68 şimdi 74

kızlar siz yine iyisiniz. ben ardadan sonra verdiğim kiloları son 2 ayda yine geri aldım ve şu an 80 kiloyla hamile kaldım. ne yapacağım bilmiyorum. gerçi Ardada 92 kiloya kadar çıkmıştım. dikkat edip en fazla 7-8 kilo alsam bebeğe bir zararı olur mu. tabi diyet yapmaktan bahsetmiyorum ama kiloma hamileyken dikkat etmem çok mu zor olur.

valla kızlar ben çok şiştim 21.haftam bu gün 50 kiloyum 46 kilo hamileliğe başladım boyumda1.72 sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim durumum çok vahiim. Kızlar sakın açıkbüfe tatile gitmeyin, hele benim gibi boğazına düşkün bi hamileyseniz:) 2 haftadır tatildeydim, ondan önce 3 hafta olmuştu kontrole gitmeyeli. Dün doktora gittim, inanamayacaksınız 1 ay 1 haftada toplam 6 kilo almışım, doktor da inanamadı zaten, kendine gel dikkat et dedi!!! Gerçi toplamda 8 kilo oldu 22.haftamın içindeyim. Hemen diyete girdim, normalde dengeli alsam üzülmiycem ama nasıl yani yaaaa 5 haftada 6 kilo. Çoook mutsuzuuuuuum

Açık büfe tatiller çok fena! Ben de tatilde 1 haftada 2 kilo almıştım. Ama sonra dikkat edince dengeliyor insan. Bu arada 5 haftada 6 kilo çok görünüyor ama haftana göre kilo alımın normal canım... Bence mutsuz olarak bebeğini de mutsuz etmek yerine bundan sonra dikkat edersen dengelersin sanırım...

evet ben de tatilden yeni geldim. açık büfeyi görünce 1 haftada 2 kg birden almışım ben de. şimdiye dek iyi gidiyordum. biraz dikkat etmem gerek artık :))

ben bugün öğrendim ki toplamda 6 kilo almışım yaaaa
artık yemicem doktor kızdı valla

Kızlar yarışta ben de varım! Şu ana kadar tam 7,5 kilo oldu. Ama doktoruma kalsa her şey gayet normal... Bu kilo yaklaşımı da doktordan doktora değişiyor galiba...

selam hamişler.bende dün sabah tartıldım 78 olmuşum..:bbo:
ne çabuk yaw..2 gün önce 76,5 dum..hemde sabah aç karnına tartılıyom..acaba şişim var biraz ondanmıfisfisfis
70 le hamile kalmıştım..rekora gidiyom aranızda..yerimseniben

Kızlar lütfen ben varken sizin birinci olmanız imkansız bu durumda. 58 ile başladım 69,5’um bugün. 11,5 kilo ile sanırsam galiba ve maalesef baştayım.

kız sen sus bikerem.ben tek bebişle 8 kilo almışken senin gibi ikitane taşısaydım 16 olurdum herhaldeeeesırnaşık şey:roflol::1shok:kafamçokkarıştı

kızlar yaa bende bir problemmi var acaba hamileliğim boyunca 1 kilo almışım her kontrolde tartılıyorum hiç almamışım son gittiğimde sadece 1 kilo..yani takıntı yaptım şimdi 74 le kaldım 75 oldum..sorun olurmu acaba ..daha fazla almam gerekmezmiydi ..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…