Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

kızlar hamilelikte her hafta 500 gram alınıyor zaten normalde.bu da ayda 2 kilo eder.yemenizle alakalı değil bu kilolar,takılmayalım artık kilomuza.

tabiki alcaz,hamişliğimiz nasıl belli olcak yoksa.

bayadır tartılmadım ben hemen öle sevinmeyin en tombik benim die p

en tombik ben olcam:CüvCüv::hooray:

bende 47 kiloyla hamile kaldim ama yarin yine dr randevum var yarin kesin yazarim kac kilo algigimi ama ben 5 ayim bitti 50 kilo oldum boyumda 167

26 haftalık hamısım 160 boyum var 60 la basladım 70 olmusummmmmm sok oldum tabı :1shok: bundan sonra ekmegı az yıycemmm cokacimcoook

Hadi bakalim bombayi patlatiyorum..

27 haftalik oldu bebisim,52 ile basladim bu sabah ac karina tartildim tammm

65.700 ciktim.. aradaki farki siz hesap edin,birde onu yazip komple gerileyim ben..

bu arada boyumda 1.70ti benim..darkin tam tersi sanki kücüldüm gibi geliyor bana

applecim sok olmak iki dakkami almadi hemen bi tatli yedim ben sabah sabah:)

ya ben niye az kilo alıyom daha 5,5 kilo aldım öyle oldugu halde dr kızıyo hızlı kilo alıyon ayda 1 kilodan fazla almak yasak diyo ama bende tombik olmak istiyomm:CüvCüv:

ya ben niye az kilo alıyom daha 5,5 kilo aldım öyle oldugu halde dr kızıyo hızlı kilo alıyon ayda 1 kilodan fazla almak yasak diyo ama bende tombik olmak istiyomm:CüvCüv:

sekreter bunun bi saka oldugunu söyle hayatim:1shok:..aksi taktirde sakin bidaha kilondan bahsetme:tomato:

ya niye öyle diyonuz yaaaa bende sizin gibi şöyle on kilo falan almak istiyom ama olmuyo herşey yiyorum tatlı tuzlu ama en son 5,5 kilo da kaldım acaba bende mi sorun var :uhm: yoksa bebiş mi tosuncuk olacak

ya benim dr da farklı diil. gerçi dr boyun var kaldırırsın kiloyu dedi ama benim çok sorun ettiğimi görünce kiloyu son 3 aya girdiğimiz şıu dönemde ayda 1 veya 1.5 kilo almaya çalış demesin mi.ben 8 veya 9 kilo aldım toplam. ama bunun 3 kilosunu falan tatilde konyaya gidince aldım. hergün annemlerle gezmeye gittik bol bol hamur işi yedim. aslında tabağımdakileri hep yarım yarım yedim ama gene de yaradı fazlasıyla. üstelik bebeğe hiç yararlı olmayan ve kilo yapan şeyler olduğu için yediklerim, çok fazla suçluluk duyuyorum. kızım da o kadar çok pasta börek tattı ki, o tarz yiyeceklere düşkün biri olursa diye korkmaya başladım.şaşıracaksınız ama konyadan gelince bi kaç gün içinde 1 kilo verdim, sadece hamur işini kesince. ya aslında benim korkum çok kilo almak diil. çok kilo alıp bebeğe faydasız gıdalarla bu kiloyu almak.kararlıyım bundan sonra daha faydalı şeyler yiycem varsın kilo alırsam alıyım.

slm kızlar bende 69 kilo ile hamile kaldım boyum 176 şuanda toplam kilom 77- 26 haftalık hamileyim ve toplam 8 kilo almışım biraz fazla sanırım doktorda bu ay toplam 4 kilo almışsın dedi a bartmışım tabii yazlık vs derken götürdüm hamur işlerini artıkın biraqz dikkat etmemnin zamanı galiba

Ben 22 haftalik hamileyim ikinci bebegim dr beni suyum fazla diye baska bir dr yolladi ordada bebegimin sorunu oldugunu ögrendim :çok üzgünüm: kalbinde ve bagirsaginda sorun varmis ve bunlarin düzelecegini söylede dr önemli olan da bebegin belindeki iki kemik gelismemis eger dogruysa sakat kalabilecegini soyledi karnimdan su aldi ve testte kesin cikiyomus sakat kalip kalamayacagi eger öyleyse alma inkaninin oldugunu söyledi :çok üzgünüm: ne yapacagimi bilmiyorum ama baska bir dr daha gidecegim insallah sorun yoktur lütfen yardim edin bana :çok üzgünüm: :Saruboceq:

canım ya geçmiş olsun işallah kötü bişey çıkmaz ya çok üzüldüm valla

emiy geçmiş olsun canım.allah sağlıklı bi evlat dünyaya getirmeni nasip etsin..
herşeyin hayırlısı..
çok üzüldüm..

Emiy içini ferah tut umarım kötü bişey çıkmaz Allah yardımcın olsun

emiycim canini sIkma hayatim,insl.saglikla alican bebisini kucagina..

Çilekcim maşallah en tombikimiz sensin sanırım.
bebeğin sağlıklıysa sorun değil kilo.
Çok şükür benim bebiş iyiydi.ama yine de ekmeği tatlıyı azaltmaya devam etmem lazım.şekerim sınırda çıkıyo çünkü.

emiy canım geçmiş olsun,inşallah bebeğin iyi çıkar.Dualarım seninle.Allahım bebeğine şifa versin,inşallah hayırlı bir şekilde atlatırsınız.

sorma darkcim ya 7 ayda 13 kilo aldim cok fazla:bbo: cok sükür saglik olarak iyiyiz ikimizde ama insl.daha fazla almadan bitirebilsem su 3 ayida..malum sonrasinda vermekte var bu kilolari ama cogu kisi normal dogum sonrasi evegeldiklerinde 10 kilonun gittigini söyledi,insl. dogrudur dimi? offf beni 10da tatmi netmez ayni dana gibiyim yacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…