Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

canım benim arkadaşım sezaryan oldu.İnan ben 40 ıyeni çıkmıştı bebeğin arkadaşımı gördüğümde.
Eskisinden de zayıftı.Şimdi sezaryandada içini iyice temizliyorlar.Aynı normal yapmış gibi içinde bişi kalmıyor.

Birde kişinin bünyesiyle alakalı.bazıları normalde kilo veremezken.Bazıları sezaryanda veremiyor.
İnşallah biz bizler için en iyi olacak doğumu seçeriz.

bencede sezeryanla normalin arasinda pek fark olmaz kilo sorununda
ya ben dogumdan sonra hamile kaldigim kiloya düsüyom oda nasil düsüyom ben dogumdan sonra depresyona giriyom cok kötü bisey ins bu sefer girmem hic istah kalmiyor hatta serbet yapip iciyom yoksa bayilacak duruma geliyom istahsizlikdan sonra depresyonum geciyor bi istah aciliyo cift cift kilo aliyom geliyommu bu sefer dogum yaptigim kiloya ama bunda cok dikat edecem zaten cok fazlam varne kadar demeyin valla kimse bilmiyo

şuan itibariyle 58 im ve bissürü fırça yedim doktordan artık bana birsürü yasak geldi makarna pilav hamburger pizza kızartma falan hepsi yasak of çok da severim ama yinede kırk yılda bir yemeye çalışıyordum artık hepsi yasak(((

6 ayda 5 kilo alan ben tatilde sadece 1 haftada 2 kilo almışım:1shok:
52 ile başlayan hamilelik yolculuğum 60 kilo ile devam ediyor kızlar:1no2:

60 la başlayan yolculuğumun nerede sonlanacağı meçhul şuan bi 68 olmuşumdur

ay bu kızlar bunalıma girmişler...ben yazayımda moralleri düzelsinkaydirigubbakcemile3
70 kilo ile başlayan ben şimdi 80 im..
rahat olun kızlaaaarkaydirigubbakcemile2

Ay Azo ben de 80 oldum. Nasıl da sakin sakin söylüyosun, ben sinir krizleri geçiricem burda. Gerçi Allah daha büyük dert vermesin. Tek sorun kilo olur inşallah.

sizde boyda var hatunlar ama bende o da yok 160 boy 68 olmuşumdur
yakında yuvarlanacağım kızıma bi kavuşsaydım hayırlısıyla

julicim, yağmurcum kilodaşlarım benim..canlarımm..yiyin yiyinde başka derdimiz olmasın..hihoyyyt
bebeklerimiz sağlıklımı?: ÇOKŞÜKÜR EVET
biz sağlıklımıyız?: ÇOK ŞÜKÜR EVET..
eee sorun ne? doktorumuzda bundan sonra biraz dikkat edin diyosa..dikkat edicez olcak bitcek..ne gerek var bunalıma..
asorticim bu arada sende pek kısa değilsin be hayatım..julide senin kadardı galiba..yamur un hatırlamıyom.bende senden 7 cm.fazlayım sadece..1,67..
rahat oluuuunnyerimseniben

Evet Asortie benim boyumda 1.60 ama gördüğün gibi obez şeklinde de durmuyorum canım. Telaşlanma. Ben bu sabah hastaneye gittim. Annem hastaydı. Kalp krizinden şüphelendiler. Allaha şükür kalp çıkmadı. Şimdi bir üniversite hastanesinde akciğer hastalıklarını araştıracaklar. Hem annemin durumu hem de hastanede gördüğüm şeylerden sonra gerçekten bir daha kiloyu dert etmeyeceğim dedim. En azından doğuma kadar. Zaten sonrasında veririz, diyet yaparız ne olacak ki. Çözümsüz bir şey değil. Bugün bir kadının bebeği uyurken yan dönmüş ve nefes alamamış. Sadece 3 4 aylık bir şey. Onu mosmor getirdiler hastaneye. Yani o kadar dert var ki insanların başında insan utanır kiloyu kendine dert etmeyi. Boşver canım. Şükredelim ve oturalım diyoruuuummmm.

geçmiş olsun julicim..şimdi nasıl annen?
bizimkinide bi 15 gün önce kalp rahatsızlığına benzer şikayetlerle götürdük hastaneye..anjiyo yaptılar çok şükür bişeyi çıkmadı..allah onları başımızdan eksik etmesin..hepimize sağlık sıhhat versin inş.:1hug:a.s.

:CüvCüv:ayol bu sabah aç karnına tartıldım ve 73.5 geldim...:CüvCüv:74 ile başladık az kaldı yetişdik yani...ama ben 155 boyundayım ... tam bir şişkoyum yani... boyda kısa kilo da var bakalım nereye varacak bu işin sonu... hayırlısı ile bebişimi kucağıma alsaydım bakardım çaresine ... ama ne kadr bakarım ki zaten hep kiloluydum hep kilolu....

Son düzenleme:
Şimdi iyi gibi ama işte ağrının ve uyuşmanın neden geldiği bulunmadığı için araştırılması gerekiyor. Sana da geçmiş olsun Azo. Sevindim hiçbir şey çıkmadığına. Dediğin gibi başımızdan eksik olmasınlar. Bazen hani hepimiz kızarız ederiz ya annemize. Bugün hastanede yatarken bütün o kızdıklarım için nasıl pişman oldum. Bir de ilk defa teyze dediklerini duydum anneme. Sanırım yaşlandı dedim. Küçükken en büyük korkum annemin yaşlanıp ölmesiymiş. Bunu ben hatırlamıyorum ama annem söylüyor. Yani annelik başka bir şey ama evlat olmak da bambaşka bir sevgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…