Kızlar kac kiloyla hamilelik düşündünüz?

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Kac kiloyla hamile kaldiniz yada hamile kalmak icin çalışma yaptiniz kizlar ?

Hayalim 55 ti ama aksine şu an 64 üm henüz hamile değilim veririm inşaAllah

45 kiloda hamile kaldım boyum 1.67 şuan 43 kiloys düştyüm malesef sürekli istifrar halindeyim

45 kiloda hamile kaldım boyum 1.67 şuan 43 kiloys düştyüm malesef sürekli istifrar halindeyim
Bende 49 kiloyla hamile kaldım 4 ayıma kadar kilo vermiştim hep yemek yiyemiyodum mide bulantısı çoktu ama istifra yoktu hiç yemek yemekten tiksinmiştim resmen ama 4 aydan sonra hepsi geçiyo 10 kilo aldım şimdi 59 kiloyum. Hayatımda hiç 52 nin üstüne çıkmamıştım :)

Bulantım bi geçse varya yemek yemeye hasret kaldım tiskinme oldu her yemekten ya herşeyden miğdem bulanıyo valla inşallah geçer bende sen gibi kilo alırım ya

Boy kilo eş zamanlı ilerlediği için kişiden kişiye değişiklik gösterir. Ben 1.73 boy ve 60 kilo hamile kaldım ve şu an 67,5 kiloyum yani 6 ayda 7,,5 kilo :) kiloyuda çok endişe etmeyin illaki alınanlar veriliyo ve bebişlerimiz bizden beslenebiliyolar :)
Sağlıklı gebelikl :)

64 ile hamile kaldım şuan 65-66 arası geziniyoruz.Kilo evlilikle birlikte geliyor zaten bir miktar bebişlerde tuzu biberi oluyor

Kizlar sizleri duyuyunca cok zayıflamam gerektigini anladim

moralinizi bozmayin herkesin metobolizmasi farkli bakarsin rabbim ol dr oluverir....

Valla bende 60 la hamile kalmak istiyorum ama bu aralar sıkıntıdan stresten yemeğe verdim kendimi 66 oldum ve hamilelik düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum. Ama artık o kadar dert etmiyorum olsun da artık sonra düşünürüz kiloyu

Ben ne zaman diyete başlasam bi şey oldu. Temmuzda da diyete başlıcaktım alışverişimi aylık yapıyorum kocama dedim ki bu ay diyete uygun alışveriş yapalım ama bana güvenebilirsin hamile kalmış oluyum dedim
Velhasıl o gelmek isteyince bi şekilde çıkıp geliyo.

herkes ne kadar zayıf.ben 173 cm 69 kiloydum. evlilikle birlikte 9 kilo aldım 78 kilo oldum. bulantılarım var ama hafif ara ara oluyor. inşllah 90 lara çıkmam.

Kac kiloyla hamile kaldiniz yada hamile kalmak icin çalışma yaptiniz kizlar ?
Su an 2. Cocugjmu istiyorum 61 62 kg geliyorum boyum 1.65 duzenli plates yapan biriyim cok faydasini gordum ilk hamileligimde 55 ile kalmistim doguma 64 ile gittim eve geldigimde 56 ydim bebegim 3,650 kg dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…