Çok spor yaptım diyet yaptım 57 olmak için hamileymişim meğer 5 haftalık :) 62 kiloyla hamile kalmışım.Kac kiloyla hamile kaldiniz yada hamile kalmak icin çalışma yaptiniz kizlar ?
Suan 60 kiloyum ve hamile kalmayi bekliyorumm :)Kac kiloyla hamile kaldiniz yada hamile kalmak icin çalışma yaptiniz kizlar ?
Bende 49 kiloyla hamile kaldım 4 ayıma kadar kilo vermiştim hep yemek yiyemiyodum mide bulantısı çoktu ama istifra yoktu hiç yemek yemekten tiksinmiştim resmen ama 4 aydan sonra hepsi geçiyo 10 kilo aldım şimdi 59 kiloyum. Hayatımda hiç 52 nin üstüne çıkmamıştım :)45 kiloda hamile kaldımboyum 1.67 şuan 43 kiloys düştyüm malesef sürekli istifrar halindeyim
Bende 49 kiloyla hamile kaldım 4 ayıma kadar kilo vermiştim hep yemek yiyemiyodum mide bulantısı çoktu ama istifra yoktu hiç yemek yemekten tiksinmiştim resmen ama 4 aydan sonra hepsi geçiyo 10 kilo aldım şimdi 59 kiloyum. Hayatımda hiç 52 nin üstüne çıkmamıştım :)
Su an 2. Cocugjmu istiyorum 61 62 kg geliyorum boyum 1.65 duzenli plates yapan biriyim cok faydasini gordum ilk hamileligimde 55 ile kalmistim doguma 64 ile gittim eve geldigimde 56 ydim bebegim 3,650 kg dogduKac kiloyla hamile kaldiniz yada hamile kalmak icin çalışma yaptiniz kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?