Anladım canım sana ne çok ilaç vermişler insülin direncin kaç çıkmıştı acaba bir de tsh mı problemli o kaçtı acaba? Benim adetim inanılmaz düzensiz tam düzeldi derken yine bozuluyor. Kilom da yok öyle... Evlenmeden önce hep 45 gün civarı olurdu bu benim için normaldi evlendikten sonra herkes daha erken oluyor diye doktora gittim çocuk istersem problem olur diye. Doğum kontrol hapı kullandım. Kullanırken iyiydi ama bırakınca yine bozuldu ve daha kötü oldu en büyük pişmanlığım o hapları kullanmak

Bu arada son gittiğin doktor pek ilgilenmemiş heralde farklı bir doktora git birkaç ay sonra bence. Senin daha çok az vakit geçmiş adetin düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir korkmana gerek yok hiç problemi olmayanların bile 6 ayda anca oluyor. Merak etme yani bebiş yakındır inşallah

ovulasyon testi yap kesin için rahat eder... Benim de yarın kontrolüm var inşallah şu femara işe yaramıştır son gittiğimde yumurtlama olmamıştı ve rahim duvarı çok inceydi inşallah düzelmiştir çok korkuyorum bu da işe yaramadıysa diye

haziranın ortasında doğacaktı bebeğim kalbi durmasaydı o yüzden bu ay ekstra bir hüzün var