1 buçuk yildir evliyim evliligimin 5 ayinda hamile kaldım,ama ondan oncesinde ilk evliligimde iki tane kaybim var kalp atislarindan dolayi.
Kizim şuan 5 aylik oldu çok şükür rabbime.
Fransadaki doktorlar bana allaha kalmış bir iş dediler,kaybettigim bebeklerimi tam olarak sebebini bilemediler,kan vs testlerin sonucunda kan pihtilasmasi oldugunu solediler ama yinede allah kalmış bir iş bilemeyiz hamile kal cocugun kalp atislarini duyalim sonra aspirin yazacaz dediler,kalmadan önce icmek istememe ragmen istemediler.
Ikinci evliligimi yapınca bu kadzr olumsuzlugun ve olmaz demelerinin üstüne benim cocugum olmicak diye kendimide inandirdim resmen.gecen yil ramazanda adetim bitmisti bittigi gün deil ertesi gün iliski oldu,ondan sonrasıki gün olmadi sonrası gün birdaha olmuştu ve daha olmadi,ama o 2 iliskidede bi yerde okumustum bacaklari yukari doru dikmek oylece durmak bi kc dk bende hadi yapayım dedim hic umudum yoktu ama.
Adet tarihim gelmeden 1 hafta önce ben test yaptım positif çıktı.
Ilk önce rabbime el acarak aglaya aglaya o mubarek gunlerde istemem vesile oldu,ikinciside bir sebebi arasinizya bacaklarimi kaldirdim diyede olabilir diyorum ben.
Anlicaginiz 5 ay sonra oldu ve sadece 2 iliskide.
Rabbim isteyen herkeze nasip eylesin hergün kizimi gordukce dua ediyorum rabbim yurekleri evlat askiyla yanan her Müslüman kardeşim nasip eylesin