- 26 Ağustos 2022
- 181
- 51
- 18
- 23
- Konu Sahibi Emine 3645
-
İkside koymumu odası gerekiyor sürekli pozifltof görüyorum 4 senedir korkuyorum ama bı ihtal diyorum msagebelik olsa çift çizgi çıkardı diye düşünüyorum ..ben ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim çünkü..
ama adetiniz 10 gün geçmiş gebelik testi yapsanıza hemen
Birazda olduğum yer şehre uzak o yüzden hemde artık 3 senedir negatif gördüğüm için görmeye korkuyorum ama bu ay fazla stres yapmadım belki diyorum birde idarar bekltme vaiz aslı varmikorkunun ecele faydası var mı ..bi gebelik testi alıp bakmak çok zor olmaması gerek..böyle daha mı iyi yani acaba acaba varmı yokmu diye diye saatler geçer mi .. lütfen kendine eziyet etme
pardon sizin yaşınız kaçtı? 3 senedir negatif görmek biraz sağlıksal problemleri gösteriyor gibi. genelde 1 sene boyunca deneyip olmayınca kadın doğum tüp bebek vs o bölümlere gönderiyorlar.Birazda olduğum yer şehre uzak o yüzden hemde artık 3 senedir negatif gördüğüm için görmeye korkuyorum ama bu ay fazla stres yapmadım belki diyorum birde idarar bekltme vaiz aslı varmi
Gezmedigi. Doktor kalmadı ama yok tüp bebek yaitracak guicm yokpardon sizin yaşınız kaçtı? 3 senedir negatif görmek biraz sağlıksal problemleri gösteriyor gibi. genelde 1 sene boyunca deneyip olmayınca kadın doğum tüp bebek vs o bölümlere gönderiyorlar.
Sizin daha yumurtlama olmamis, olmadigi icin de adet de gelmiyor gecikme o yuzden. Test yapmaya devam edin benceBen. Ovulasyon testi kullanıyorum ve adetim 10 gün gecikti ve ovulasyon testinde halla pik yok ve böyle testler gebelik varmıdır ovulasyon testinden anlasilrmi en altaki bugünün
Dün baya bı köyü gördüm değerlendirdim bugün gece Şili çok silikSizin daha yumurtlama olmamis, olmadigi icin de adet de gelmiyor gecikme o yuzden. Test yapmaya devam edin bence
o zaman yumurtlama olmus. Su anda da degerlendirmeye devam edin. Buyuk ihtimal kasimin basi 2,3,4 kasim gibi adet tarihiniz olacak. Ama insallah olmaz gebelik olur hayirlisi ileDün baya bı köyü gördüm değerlendirdim bugün gece Şili çok silik
İnşallah Allah razı olsun rabim isteyen herekese versin inşallah siz isityorsaniz rabim dizede versin insallaho zaman yumurtlama olmus. Su anda da degerlendirmeye devam edin. Buyuk ihtimal kasimin basi 2,3,4 kasim gibi adet tarihiniz olacak. Ama insallah olmaz gebelik olur hayirlisi ile
Havuç ve indir kürüde va rhangisini yaptınız?Ben pcos hastasıyım tedavisiz gebe kalmam mümkün değil diyorlardı ve çocuğumun olmasini çok istiyordum İbrahim Saraçoğlu un testere dişli aslan pençesi kürünü yaptım ve kafamdan bu konuyu tamamen attım kendimi oyalayacak başka şeyler buldum çünkü psikoloji çok önemli ve kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim eğer kürler sağlığınızı bozmuyorsa öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?