Kizlar kafam çok karıştı

Emine 3645

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
181
51
18
23
Ben. Ovulasyon testi kullanıyorum ve adetim 10 gün gecikti ve ovulasyon testinde halla pik yok ve böyle testler gebelik varmıdır ovulasyon testinden anlasilrmi en altaki bugünün

Eklentiler

• 16660870443048428056745019871121.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 81
gebelik olsa çift çizgi çıkardı diye düşünüyorum ..ben ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim çünkü..
ama adetiniz 10 gün geçmiş gebelik testi yapsanıza hemen

gebelik olsa çift çizgi çıkardı diye düşünüyorum ..ben ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim çünkü..
ama adetiniz 10 gün geçmiş gebelik testi yapsanıza hemen
İkside koymumu odası gerekiyor sürekli pozifltof görüyorum 4 senedir korkuyorum ama bı ihtal diyorum msa

ağustos ayında benim ovulasyon testi hiç peak olmadı biraz akışına bıraktım ve hamile kaldım. peak olduğu zamanlarda değerlendirdiğim halde gebe kalamamıştım. tesadüf mü şans mı artık bilmiyorum.

ama ben ovulasyon amaçlı kullanıyodum siz hamilelik testi gibi kullanıyorsunuz. çok doğru sonuçlar almanız olası değil.

korkunun ecele faydası var mı ..bi gebelik testi alıp bakmak çok zor olmaması gerek..böyle daha mı iyi yani acaba acaba varmı yokmu diye diye saatler geçer mi .. lütfen kendine eziyet etme

korkunun ecele faydası var mı ..bi gebelik testi alıp bakmak çok zor olmaması gerek..böyle daha mı iyi yani acaba acaba varmı yokmu diye diye saatler geçer mi .. lütfen kendine eziyet etme
Birazda olduğum yer şehre uzak o yüzden hemde artık 3 senedir negatif gördüğüm için görmeye korkuyorum ama bu ay fazla stres yapmadım belki diyorum birde idarar bekltme vaiz aslı varmi

Birazda olduğum yer şehre uzak o yüzden hemde artık 3 senedir negatif gördüğüm için görmeye korkuyorum ama bu ay fazla stres yapmadım belki diyorum birde idarar bekltme vaiz aslı varmi
pardon sizin yaşınız kaçtı? 3 senedir negatif görmek biraz sağlıksal problemleri gösteriyor gibi. genelde 1 sene boyunca deneyip olmayınca kadın doğum tüp bebek vs o bölümlere gönderiyorlar.

pardon sizin yaşınız kaçtı? 3 senedir negatif görmek biraz sağlıksal problemleri gösteriyor gibi. genelde 1 sene boyunca deneyip olmayınca kadın doğum tüp bebek vs o bölümlere gönderiyorlar.
Gezmedigi. Doktor kalmadı ama yok tüp bebek yaitracak guicm yok

Ben. Ovulasyon testi kullanıyorum ve adetim 10 gün gecikti ve ovulasyon testinde halla pik yok ve böyle testler gebelik varmıdır ovulasyon testinden anlasilrmi en altaki bugünün
Sizin daha yumurtlama olmamis, olmadigi icin de adet de gelmiyor gecikme o yuzden. Test yapmaya devam edin bence

Dün baya bı köyü gördüm değerlendirdim bugün gece Şili çok silik
o zaman yumurtlama olmus. Su anda da degerlendirmeye devam edin. Buyuk ihtimal kasimin basi 2,3,4 kasim gibi adet tarihiniz olacak. Ama insallah olmaz gebelik olur hayirlisi ile

Ben pcos hastasıyım tedavisiz gebe kalmam mümkün değil diyorlardı ve çocuğumun olmasini çok istiyordum İbrahim Saraçoğlu un testere dişli aslan pençesi kürünü yaptım ve kafamdan bu konuyu tamamen attım kendimi oyalayacak başka şeyler buldum çünkü psikoloji çok önemli ve kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim eğer kürler sağlığınızı bozmuyorsa öneririm

Havuç ve indir kürüde va rhangisini yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…