kızlar kafam çok karıştı :(

ffilizz

<3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
161
2
96
Diğer
2 gün önce doktora gittim 7 aydır olmuyo diye... ultrasonla bakmasını istedim baktı yumurtalıklara falan yumurtlama günümede 1 gün vardı.bişe demedi.adetin 2. günü gitcekmişim. sonra ben evde dayanamadım yine test yaptım 1.çizgi malesef net. saatler sonrada 2. bir silik çizgi çıktı.incecik ve pembe gibi.şimdi ben hamile olablirmiyim acaba diye düşünüp duruyom. hamile olsaydım doktor ultrasonda anlamazmıydı? 1-2 haftalık şey anlaşılmazmı? yardımcı olursanız sevinirim..bilmiyorumkismile

yanlış bilgi vermek istemem ama, evde yaptığımız testlerin ilk 5-10 dakika içinde gösterdiği sonucu dikkate almamız gerekiyor diyo biliyorum.yine burda bi topicte okumuştum sanırım, saatler sonra gelen ikinci çizgi yanıltıcı olabilirmiş. umutlarını tüketmek için değil ama daha sonra hayal kırıklığı yaşama diyo söylüyorum.

canım benim benim bildiğim 5- 10 dkdan sonra geçersiz. bazı testlerde 30 dk da yazıyor. benimde geçen ay öyle oldu. ama sonra farklı marka testler denedim çıkmadı.

Yumurtlaam gününden önce test yapmışsınız. Yani geçen ay adet olduysanın hamile değildiniz, e şimdi hamile kalmak için uygun günler gelmemiş ki nasıl hamile oalcaksınız?
Bir de doktora ultrasonla bak dediğiniz için mi baktı? Değişik bir doktormuş. Hastanın isteğine göre mi belirliyor muayene şeklini? Yani hasta reddederse muayene yapamaz ama hasta istedi diye de muayene yapmaz doktorlar.

o alttan muayene edecekti ama yumurtlamışmıyım diye bakmak için ben ordan korktuğum için ultrason istedim. ama bidahkine alttan olcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…