3çıktıysa yükselme şansı var. Regl gecikirse tekrar kan verebilirsinizArkadaşlar daha önce konu açmıştım ama bu farklı artık 21şubat gibi eşimle birliktelik oldu korunmadık bu sefer artık 2. Çocuğu düşünüyoruz ilişkiden bi kaç gün sonra kasıklarımda devasa bi batma şişlik ve ağrı oluştu duramadım kan testi verdim ve değer 3 çıktı negatif ama adete BATA 6 gün var bu değer sizce yükselir mi??
2 gün sonra aynı saatte tekrar verin başka türlü anlayamayız herşey olabilirArkadaşlar daha önce konu açmıştım ama bu farklı artık 21şubat gibi eşimle birliktelik oldu korunmadık bu sefer artık 2. Çocuğu düşünüyoruz ilişkiden bi kaç gün sonra kasıklarımda devasa bi batma şişlik ve ağrı oluştu duramadım kan testi verdim ve değer 3 çıktı negatif ama adete BATA 6 gün var bu değer sizce yükselir mi??
Aslında kafamı karıştıran geçen ayki ilişkimin üstüne adet oldum içim rahat etmedi kan verdim 0.2 çıktı sonrasında da işte 21 nde tekrar il ikimiz oldu geçen aydan üstüne görmemi yoksa bu aymı hamilelik bilemedim geçen aydan olsa daha yüksek çıkardı galiba2 gün sonra aynı saatte tekrar verin başka türlü anlayamayız herşey olabilir
Geçen ayki ılişkimin üstüne 35 gün oldu bugün sabah erken gebelik testi yaptım negatifİdrar testi yapmış miydiniz
Geçen ayki olsa şu an kan değeriniz fırlamıştı . Bu ayki ilişkidendir buAslında kafamı karıştıran geçen ayki ilişkimin üstüne adet oldum içim rahat etmedi kan verdim 0.2 çıktı sonrasında da işte 21 nde tekrar il ikimiz oldu geçen aydan üstüne görmemi yoksa bu aymı hamilelik bilemedim geçen aydan olsa daha yüksek çıkardı galiba
Teşekkür ederim önemi yok gelen ayda olsa bu ayda olsa da işte insan gebelik düşününce insanın aklına herşey takılıyoGeçen ayki olsa şu an kan değeriniz fırlamıştı . Bu ayki ilişkidendir bu
Doğrudur rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallahTeşekkür ederim önemi yok gelen ayda olsa bu ayda olsa da işte insan gebelik düşününce insanın aklına herşey takılıyo
Canım yok gibi duruyo ama bilemedim kan versen 8 gün gecikmeye çıkar. Ben oğluma hamileyken Bat günümde test yapmıştım direk ikinci çizgi çıkmıştıEki Görüntüle 3554920 adetim 8 gün gecikti dün test yaptım negatif dimi bakar mısınız ya ?
Amiin inşallahDoğrudur rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
Meraba geçen gün konuşmuştuk üzerine ben test yaptım negatif çıktı ve bugün reglim geliyo bu nedemek gebelik yokmu yada kimyasalmıGeçen ayki olsa şu an kan değeriniz fırlamıştı . Bu ayki ilişkidendir bu
Kimyasal gebelik olabilr tekrardan kan vermişmiydnzMeraba geçen gün konuşmuştuk üzerine ben test yaptım negatif çıktı ve bugün reglim geliyo bu nedemek gebelik yokmu yada kimyasalmı
Kimyasal gebelik olabilr tekrardan kan vermişmiy
Geçen ayki olsa şu an kan değeriniz fırlamıştı . Bu ayki ilişkidendir bu
Hakkında hayırlısıReglim başladı
Bu şekilde yinede gebelik devam edebilir mi baya yoğun oluyorumHakkında hayırlısı
Bilmiyorum norml kanaman gibiyse devam etmezBu şekilde yinede gebelik devam edebilir mi baya yoğun oluyorum
Normal her ayki adetim gibi miktarıBilmiyorum norml kanaman gibiyse devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?