Oğlan anlatmadı. Hareketlerinden şüphelenınce azcık peşine düşeyim dedimDaha güzel oğlan ile konulmadan annesi ve ablası ile muhatap olmanın ne gereği vardı?
Kime inanacağınızı bilemedim ama bu iş olursa sizi seven bir kaynananız ve sevmeyen bir görümceniz olacak galiba.
Değil mi ya. Yarım kaldık biz bir de mecburen ayrılınca acaba tamamlasak mi dıye düşünmüştümUğraşmaya değmez
Kıyamıyormuş. Herkesi silmiş bir beni silemiyormuşBaşlama bile. O unutmaya çalışmış hoşlanmış dikiş tutturamadığı için dönmüş. gereksiz
Taş yerinde ağır herşey zamanında güzeldir. Ayrılmayıp mücadele etseymiş hiç inandırıcı gelmedi.Kıyamıyormuş. Herkesi silmiş bir beni silemiyormuş
Kalkmadı sorun hala duruyor ama ben askım için her seyi göze alırım ayaklarındaydım da bazı gercekler canımı baya sıktıSiz ayrildiktan sonra kaç kisiye ilgi duydugu, annesinin onu sevmemesinin yada ablasinin sevmesinin bir onemi yok. Önemli olan neden ayrildiginiz ve bu nedenin ortadan kalmis olmasi
Eskiden güçsüzmüş,şimdi güçlü. Güçlü dediği de eskıden pısırıktı şimdi geze geze umursamaz,sallıyor tavrına geçmiş. Pintıydı kesenın ağzını acıyor gördüğüm kadarıylaTaş yerinde ağır herşey zamanında güzeldir. Ayrılmayıp mücadele etseymiş hiç inandırıcı gelmedi.
Aksine gözünüzü boyamaya çalışıyor. Görüşmeyin bile kararınızı değiştirmek için uğraşır yoksa
Kızdığım tavırları vardı bırakmış onları ama eskiden edepli,utangac halleri vardı,şimdi artıst artıst konuşmaya baslamış.Bence gerek yok aradan aylar gecmis. Zamaninizi harcadiginiz degmez
Mecbur görüşmüş,çok acı çekmiş,çok üzülmüş. Anca böyle unuturum dıye düşünmüşsizi unutamasa zaten başkası olmazdı
İnsanların , çok ciddi travmatik olaylar yaşamadığı sürece değişeceği inancına sahip değilim.Üzüldünüz belki de göz yaşı döktünüz şimdi bunları yeniden yaşama olasılığına göğüs gerebilecek misin ? Ben ex sevgiline zerre güvenmedim.Eskiden güçsüzmüş,şimdi güçlü. Güçlü dediği de eskıden pısırıktı şimdi geze geze umursamaz,sallıyor tavrına geçmiş. Pintıydı kesenın ağzını acıyor gördüğüm kadarıyla
klasik erkek yalanıMecbur görüşmüş,çok acı çekmiş,çok üzülmüş. Anca böyle unuturum dıye düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?