Kızlar kafam karıştı.

Yaprak22

Neden unutamıyorum ki seni
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
164
37
48
36
Kızlar çok uzun bahsetmeyeceğim size özeti şu: bir çocuk var severek ayrıldınız biraz mecburdunuz. Aradan aylar gectı hala unutamadınız. Şimdi tekrar denemek istıyorsunuz ama bir gerceği öğrendınız ki sevdığınız cocuk sızden sonra baskasından baya etkilenmiş. Annesıne sordunuz kızı baya kötüledi, annesıyle konustuğunuzdan haberi olmayan ablasıyla konusunca kızı öve öve anlattı. Şimdi hangısıne inanmalıyım. Anne mi abla mi? Kıskandım acıkcası kızı ve kafama baya takıp sorguluyorum.sizne ne yapmalıyım?

Daha güzel oğlan ile konulmadan annesi ve ablası ile muhatap olmanın ne gereği vardı?

Kime inanacağınızı bilemedim ama bu iş olursa sizi seven bir kaynananız ve sevmeyen bir görümceniz olacak galiba.

Kalkmadı. Aynı sorun o kızda da çıkmış.
Daha güzel oğlan ile konulmadan annesi ve ablası ile muhatap olmanın ne gereği vardı?

Kime inanacağınızı bilemedim ama bu iş olursa sizi seven bir kaynananız ve sevmeyen bir görümceniz olacak galiba.
Oğlan anlatmadı. Hareketlerinden şüphelenınce azcık peşine düşeyim dedim

Başlama bile. O unutmaya çalışmış hoşlanmış dikiş tutturamadığı için dönmüş. gereksiz

Siz ayrildiktan sonra kaç kisiye ilgi duydugu, annesinin onu sevmemesinin yada ablasinin sevmesinin bir onemi yok. Önemli olan neden ayrildiginiz ve bu nedenin ortadan kalmis olmasi

Kıyamıyormuş. Herkesi silmiş bir beni silemiyormuş
Taş yerinde ağır herşey zamanında güzeldir. Ayrılmayıp mücadele etseymiş hiç inandırıcı gelmedi.
Aksine gözünüzü boyamaya çalışıyor. Görüşmeyin bile kararınızı değiştirmek için uğraşır yoksa

Siz ayrildiktan sonra kaç kisiye ilgi duydugu, annesinin onu sevmemesinin yada ablasinin sevmesinin bir onemi yok. Önemli olan neden ayrildiginiz ve bu nedenin ortadan kalmis olmasi
Kalkmadı sorun hala duruyor ama ben askım için her seyi göze alırım ayaklarındaydım da bazı gercekler canımı baya sıktı

Bence gerek yok aradan aylar gecmis. Zamaninizi harcadiginiz degmez

Eskiden güçsüzmüş,şimdi güçlü. Güçlü dediği de eskıden pısırıktı şimdi geze geze umursamaz,sallıyor tavrına geçmiş. Pintıydı kesenın ağzını acıyor gördüğüm kadarıyla

İnsanların , çok ciddi travmatik olaylar yaşamadığı sürece değişeceği inancına sahip değilim.Üzüldünüz belki de göz yaşı döktünüz şimdi bunları yeniden yaşama olasılığına göğüs gerebilecek misin ? Ben ex sevgiline zerre güvenmedim.
Gidip başkasından hoşlanmış unutmuş şimdi geliyor nedense ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…