• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kafamda ki bu şey ne olabilir

lavinyaaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
114
61
13
28
Merhaba öncelikle araştırdım nette ama bir çok sebep saymışlar.
elimi vurunca hafif acı kaşıntı hissi oluyor ve şişlik gibi
Cildiyeye gitmeliyim daha öncede kafamın ortasında böle kızarıklık oldu iyileşti ama o yara gibi hafif kanamaliydi kasiyinca kabuklandi çay ağacı yagi sürdüm bı iki kere kabuklandi gitti
.buysa iki haftadır benimle stresten olabilir mi böyle şeyler ben buralar çok sıktım kendimi. egzama mi ilk defa kafa derimde böyle şeyler yaşıyorum.

Eklentiler

• IMG_20251127_040503.webp
    IMG_20251127_040503.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 275
Cildiyeye gitmeliyim daha öncede kafamın ortasında böle kızarıklık oldu iyileşti ama o yara gibi hafif kanamaliydi kasiyinca kabuklandi çay ağacı yagi sürdüm bı iki kere kabuklandi gitti
.buysa iki haftadır benimle stresten olabilir mi böyle şeyler ben buralar çok sıktım kendimi. egzama mi ilk defa kafa derimde böyle şeyler yaşıyorum.
Beyaz kabuk mu egzama

seboreik dermatit

Aynılarından saçlı derinin içinde çok sayıda bende de var, cildiyeye gittim sadece şampuan önerdi haftada 3 gün kendi şampuanımın yanında kullanıp 5 dk kadar bekletiyorum 3 hafta oldu ama bir faydasını göremedim henüz

Geçmiş olsun

Egzamaya benziyor.

Yıllardır dönem dönem benimde azar maalesef

Deli gibi kaşınır pul pul dökülür.

Şampuan geçici rahatlama sağlıyor

Stres , gıdalar v.s. önemli faktör maalesef.

Geçmiş olsun

Back
X