Erken gebelik testinde silik çıkan, kaset testte net çıkmaz. Bir de artık eğer varsa bile sabah bu kadar silik çıkan değer gün içinde içilen su vs ile idrarda seyrelmiştir.
Sabah ilk idrar ile daha belirgin olur hormon. Diğer türlü kafa karışabilir.
İçinizin rahatlaması için kan testi de verebilirsiniz. İdrarda çıkıyorsa zaten kanda kesin belli olur var ise gebelik.
Güzel haberler almanız dileğiyle
Ben çok umutlandirmak istemem ama kaset testteki hayalet çizgiyi gördüm gibi. Benim 2 veya 3. Günlük bir gecikmede aynı siliklikte çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testinde anlaşılır bir çizgi çıkmıştı. Biliyorum çok zor ama birkaç gün bekleyip sonra ilk idrarinizla erken gebelik testi yaparsaniz çıkar. Stres yapmayın hayırlısı olsun..
Geciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok
Canım, benim de bunun gibi gölge çıkmıştı ama 1-2 gün gecikmeyle regl oldum. Çok ümitlenme sonrası daha yıpratıcı oluyor. Biraz daha gecikirsen tekrarlarsın testi. İnş gönlünden geçen olur
Geciktim 1/2 gün , bu sabah predictor yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok
Ben çok umutlandirmak istemem ama kaset testteki hayalet çizgiyi gördüm gibi. Benim 2 veya 3. Günlük bir gecikmede aynı siliklikte çıkmıştı. Ertesi gün erken gebelik testinde anlaşılır bir çizgi çıkmıştı. Biliyorum çok zor ama birkaç gün bekleyip sonra ilk idrarinizla erken gebelik testi yaparsaniz çıkar. Stres yapmayın hayırlısı olsun..
Kızlar selam benim yumurtlamanın üstünden tam 12 gün geçti , kaset yaptım çıkmadı adet ağrım çok fazla erken gebelik alsam çıkar mı acaba ? Yoksa günün geçmesini mi beklemeliyim. Adete 2 gün var