Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıkızlar kalın kaş istiyorum yardımm!!!!
Konu Sahibiarmi09
Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kaş yapalım derken göz çıkarmış oluruz diyosun.
Eski konularda baya kaş gürleştirici şeyler vardı.
Badem yağı,hint yağı falan.
Şöyle bir tararsan bulabilirsin canım eskilerde.
cildinde yag bezeleri varsa sakın kasına kiprigine kullanma bu tür yagları zaten yag bezelerim vardı bu yagları kullanmam sonucu dahada arttı senağlama
yav arkadasim silanin kasinin neresini begeniyorsun anlamadim ama ben badem yagiyla kalinlastirdim sarmisagida denemeyi dusundum ama evli oldugum icin yapamadim
kızlar benim kaşlarım kalın ve siyahtır..bir dönem çok acayip dökülmüştü neredeyse kaşım kalmayacaktı...bunalıma girmiştim nerdeyse susam yağı badem yağı ve hint yağını karıştırdım ve sürdüm artık ne dökülme var ne başka bişi bayada gürleşti tavsiye ederim. sarımsaktan çok daha etkili
kızLar bende susam yagı , hint yagı ve badem yagını karıştırıp sürdüm ama gece sürmedim yatak yag olur diye annem müsade etmedi sabah kalkınca sürüyorum aklıma gelince siliyorum koyulaştı baya etkisi var kaşlarım gürleştii