- 30 Ekim 2023
- 897
- 1.882
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elaleme üzülmeyi bırakıp kendinize üzülmeyi deneyin üzülürse üzülsün o size bunca yıl bunları yaparken üzüldü mü hayır ve hepsini bilerek yaptı bunları aptal biri yapamaz gayet planlı ve zekice
konustuk dun gece ben mutusuzm dedım hemen bende mutsuzum bana senın guler yuzun yok hemen savunmaya benı suclamaya gectı sogudum dedım konus konus cozumsuz ben cocuk ıstemıyorum dıyorum ben ıstıyorum dıyor snkı oluyormus gıbı herseyımız tammıs gıbı ben bu evde saglıklı bır cocuk buyumuz ben mutsuz bı kadınım ne kadar mutlu edebılırım bır cocugu dıyorum dogru benı mutsuz ettıgın gıbı onuda edersın dıyor sen bnı bu hale getırdın deyınce bunu da kabul etmıyor sonrasında aglaması baslıyor asırı sevımlılık vıcdan yaptırıyor cok yıprandım kararım net donsude yok kednım ıcın yasıcam artıkanlıyorum yazdıklarınıza göre adam narsist siz boşanma konusunu açınca sizi suçlayıp kendini savunarak manipüle eder muhtemelen hatta kafasında kurar başka biri mi var diye
artık birbirimize iyi gelmiyoruz seni eskisi kadar sevemiyorum falan deseniz
ama bence karşınızdaki kişi kırılmaz kırar
şimdiye kadar hiç kavga etmediniz mi hiç kırmadınız mı hep tartışıyoruz demişsiniz kötü bir şey çıkmadı mı ağzınızdan neye kırılır neye kırılmaz siz daha iyi bilirsiniz
Insanın buyudugu ev yetıstırılıs tarzı gelecekte aldıgı tum kararları etkılıyor sırf bu yuzden psıkologa randevu aldım ben kırılıyım sorun yok o benı ıstedıgı gıbı kırıp doker ama bunu ben yapınca vıcdan yapıyorum anaçlıkdan karsımdakınıne yaptıgım fazla empatıden bıktım haklı oldugum konuda bıle karsımdakı uzuldugunde ben tepkı koyamıyorum neden boyle oluyor bılmıyorum bu kafa yapısından dolayı en kolay benden vazgecıyor ınsanlarNarsist birine benziyor. Siz konuştuğunuz zaman hatasını anlamayacak biriyse ne konuşacaksınız? Sizin sevginiz bitmiş, mutsuzsunuz, zaten boşanmayı da kafanıza koymuşsunuz, verin dilekçenizi gidin annenizin evine, o da ne b.k yerse yesin.
Çok doğru söylüyorsunuz ama siz onun annesi değilsiniz.Insanın buyudugu ev yetıstırılıs tarzı gelecekte aldıgı tum kararları etkılıyor sırf bu yuzden psıkologa randevu aldım ben kırılıyım sorun yok o benı ıstedıgı gıbı kırıp doker ama bunu ben yapınca vıcdan yapıyorum anaçlıkdan karsımdakınıne yaptıgım fazla empatıden bıktım haklı oldugum konuda bıle karsımdakı uzuldugunde ben tepkı koyamıyorum neden boyle oluyor bılmıyorum bu kafa yapısından dolayı en kolay benden vazgecıyor ınsanlar
Bilerek yapıyor suçlu hisset kendinden kusur bul boşanma diye sakın düşme karşındaki kendini bilmez biri değil fazla akıllıkonustuk dun gece ben mutusuzm dedım hemen bende mutsuzum bana senın guler yuzun yok hemen savunmaya benı suclamaya gectı sogudum dedım konus konus cozumsuz ben cocuk ıstemıyorum dıyorum ben ıstıyorum dıyor snkı oluyormus gıbı herseyımız tammıs gıbı ben bu evde saglıklı bır cocuk buyumuz ben mutsuz bı kadınım ne kadar mutlu edebılırım bır cocugu dıyorum dogru benı mutsuz ettıgın gıbı onuda edersın dıyor sen bnı bu hale getırdın deyınce bunu da kabul etmıyor sonrasında aglaması baslıyor asırı sevımlılık vıcdan yaptırıyor cok yıprandım kararım net donsude yok kednım ıcın yasıcam artık
Kararım çok net kendıme bu kotulugu yapmayacagım bu ay esyalarımı da alıp o evden çıkacağım. Ben suçlu olmayıda kabul edıyorum varsın sorunlu olan ben olayım suçlu olanda ben evden cıkınca o kadar emınımkı benı gerı dondurmek ıcın her seyı yapacagından ağlamalarından yalvarmalarından suan gıdemeyecegımı dusunuyor bu kadar tytarsız ben gıdınce benı asıl o zaman manıpule etmek ıcın elınden gelenı yapıcakBilerek yapıyor suçlu hisset kendinden kusur bul boşanma diye sakın düşme karşındaki kendini bilmez biri değil fazla akıllı
Bana sorunumuz yokken gelse mutsuz oldugunu soylese ben anlasmalı bosanmayı kabul ederım ondanda sanırım aynı oldugunlugu beklemem gecmıs gunlerın hartrını bılmem benım en buyuk eksıklıgım bundan dolayı psıkolog randevusu aldım çekişmeli bosanmak ıstemıyorum ama anlasmalıya ıkna edıcem bu hafta psıkologumla seasnımdan sonra konusacagım.Adam sizi ezmiş ufalamış ruhunuzu yaralamış... Hala kırmayayım kafasındasınız. Farkında mısınız hala kendinizden çok onu düşünüyorsunuz. Onu dersem şunu yapar, bunu söylersem şöyle olur... Ben bakıyorum sen de bakılmak mı istiyorsun cümlesi bile yeter ayrılmak için. Adam ağzıyla itiraf ediyor ruh hastası olduğunu. Gidin bir avukat tutun ve o ne diyorsa onu yapın. Sokakta iç çamaşırıyla mı geziyordunuz da kıyafetlerinize müdahale etti? Ben babamın evinde ne giyiyorsam dışarda da onu giyerim. Karışanın, giyme etme diyenin ağzının payını veririm. Kırılmaz korkmayın siz gidince hemen başkasını bulur, çünkü karşısındakini değil kendini seviyor.Yine bir kadına mükemmel aşık rolü oynar, elde edince size yaptıklarının aynısını ona da yapar.
Adamın sizi manipüle etmesi için çok da uğraşmasına gerek yokmuş. İftira atar işyerime gelir olay çıkartır herkese beni farklı anlatır... Bunları yapmasın diye devam mı edeceksiniz, uzaklaştırma kararı aldırmak hiç gelmedi mi aklınıza? Ailenizin evine, iş yerinize gelmemesi, sizi telefonla mesajla rahatsız etmemesi için uzaklaştırma çıkarttırın. Bu tiple uzlaşamazsınız, kendini mükemmel görüyor kendine aşık.
Allah benı korumsta vermedı cocuk o kadar sukredıyorum kıcelladına aşık olma.... önce kendini iyileştir . ondan kurtul. arkana bile bakma, rabbim evlat nasip etmemiş, bir hayır vardır...
üzülme babalığı da böyle olacak ,farklı olmayacak...
Bne cok netım evlılıkde o kadar uzuldum kı bosanırken ınsanlar uzuluyorya gram uzulcegımı bıle sanmıyorum cunku özgurlugumu alcam elıme en azından kendı hayatımı yasıcam mahkumıyetım bıtıcek ve bırdaha bana dsaygı duymayan hıc kımseye kendımı kullandırmayacagımSiz bence bu süreçte sağduyulu olup yakın çevrenize gerekirse iş yerinize gerekirse eşinizin ailesine çok kısa özet geçerek durumu açıklayın.
Sevmiyorsunuz istemiyorsunuz zamanında yaptıklarıyla içiniz soğumuş çocukta yok.
Herkes 3 gün ağlar 5 gün ağlar siz sadece dimdik ve kararlı durun sonra salar herkes sizş merak etmeyin.
o kadar mı olacak belkı ego yaparda dırek oda ısterse dıye heveslenıyorum ama bılıyorumkı benım pesımı bırakmıvak hep oyle oldu duzelc em duzeltcemlerı baslıcak aglaması ıntıhar ederım leri bılıyorumO insan olarak sevdiğin manipülatif kocanın boşanma sürecinde neye dönüştüğünü gördüğünde, kiyamiyor musun yoksa kurtulmak için gün mu sayiyorsun hayret ederek tecrübe edeceksin maalesef.
ben buyutuyorum sanırım gozumde bu surecı bu akdar kolay soylenmesı nasıl olacak dıyeArtık bencil olma zamanınız gelmiş.Sizi yeterince üzmüş,bırakın biraz da o üzülsün.Eşinizle evde yalnız olmadığınız için sevindiğiniz bir evlilik,evlilik değildir zaten.Çocuk da olmadığı için her şey daha kolay olur.Uzun uzun izahat vermek zorunda değilsiniz."Boşanmak istiyorum.Bu iş bitti." Bu kadar.
Kızlar yapmanız gereken her şeyi açık açık söylemişler siz hala kırmadan yapmak istiyorum diyorsunuz, ben de bu iyimserliği hayalperestliği anlayamıyorum
kusura bakmazsanız boşanma öyle gül bahçelerinden kuğu gibi süzülerek geçip gideceğiniz bir yol değil üzgünüm, kendisi kırılacak ve hatta siz de kırılacaksınız yeniden,
ömür boyu kırılmayasınız diye fikirler veriliyor siz hala hayal alemindesiniz. Siz ömür boyu çekersiniz bence bu adamı, bol şanslar.ben
Hayır asla cekmeyecegım bunu kendıme yasatmayacagım bu kararı alırken bıle uzunca dusundum olctum bıctım kendımden de netım sadece olaylı sorunlu ıstemıyorum hayatlarımızdan sesszce gdelım ıstıyorum ama ne pahasına da olursa olsun ben kararımı bu hafta soyleyecegımKızlar yapmanız gereken her şeyi açık açık söylemişler siz hala kırmadan yapmak istiyorum diyorsunuz, ben de bu iyimserliği hayalperestliği anlayamıyorum
kusura bakmazsanız boşanma öyle gül bahçelerinden kuğu gibi süzülerek geçip gideceğiniz bir yol değil üzgünüm, kendisi kırılacak ve hatta siz de kırılacaksınız yeniden,
ömür boyu kırılmayasınız diye fikirler veriliyor siz hala hayal alemindesiniz. Siz ömür boyu çekersiniz bence bu adamı, bol şanslar.
Aslında kolay.Sadece iki cümle.Siz çekindiğiniz için zor geliyor.Bunu aşmalısınız.Ve inanın bana bunu söyleyince hafifleyeceksiniz.ben buyutuyorum sanırım gozumde bu surecı bu akdar kolay soylenmesı nasıl olacak dıye
Bunları baskasından duymak ınsana tokat gıbı gelıyor o kadar alısılmıs kı hep sucu kendımde aramak onun bana kıydıgını sızden duyunca dıyorum ınsanalr hemen anladı bnm anlamam 7 senemı aldıeşin sana kıymış un ufak etmiiş sen hala kıyamıyorum diyorsun , ilginç.
Psıkolog ıle konusup bu konuda en azından destekde aldım dıyebılmem ıcın korkularımı asmam ıcın bılıyorum o evden bı cıksam dunya yansa gerı donmem o evden cıkana kadarAslında kolay.Sadece iki cümle.Siz çekindiğiniz için zor geliyor.Bunu aşmalısınız.Ve inanın bana bunu söyleyince hafifleyeceksiniz.
Bu bakış açısını değiştirmelisiniz.Hayır asla cekmeyecegım bunu kendıme yasatmayacagım bu kararı alırken bıle uzunca dusundum olctum bıctım kendımden de netım sadece olaylı sorunlu ıstemıyorum hayatlarımızdan sesszce gdelım ıstıyorum ama ne pahasına da olursa olsun ben kararımı bu hafta soyleyecegım