Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elaleme üzülmeyi bırakıp kendinize üzülmeyi deneyin üzülürse üzülsün o size bunca yıl bunları yaparken üzüldü mü hayır ve hepsini bilerek yaptı bunları aptal biri yapamaz gayet planlı ve zekicemerhaba kızlar
Eşim hayatımda 7 senedir var 4 sene sevgililik 3 sene evlilik iyi kötü 7 senemiz bitdi sevgiliyken evliliğin ilk zamanları çok aşıktım eşime bana uyguladığı psikolojık siddete izin verdim hep gözüm görmüyordum kuralları onun istediği gibi olursa mukemmel bı ınsan asırı neselı eğlenceli ama onun kurallarını sınırları bı aş geçimsiz kavgacı surat sallayan küfür eden bırı
Beni ilk gordıgunde açık gıyınen arkadas canlısı gezmeyi süslenmeyi seven biriydim once kıyafet tarzımı değiştirdi sonra cevremden kopardı ve bunların hepsını bana ben ıstıyormusum gıbı ınanarak yaptırdı sonra zıhnıyetımı onun zıhnıyetıne cevırdı eskıden bunları yaparken hep dogru olan bu sanırdım
Ama zamanla bu aşk sevgi azaldıkca bunlar batmaya başladı cevreme bakıyorum kız kıza kahve ıcmeye gıderken haber verıyorlar ama benım eşim muhakkak benı kendını rezıl etcek bısey yapıyor yapmasa sureklı arayıp benı rahatsız ediyor evdeyken merak edip aramaz ben işteyken aynı şekilde ama dısarda oluyum durmadan arar tek bana degıl bu hayatta kımseye guvenı tam degıl çocuk tedavısı gorduk eşimden kaynakloydı ama cok ıstıyorum demesıne ragmen bu surecde benı yalnız bırakdı tedavı basarısız oldu defalarca bende neden bunu kendıme yapıyorum deyıp cocuk fıkrınden uzaklastım.
Ki dogru olan da bu 1 senedir cok mutsuzun yalnızım aynı evde karı koca degılde ev arkadsı gbıyız ablasının kızıda 2 senedır bızle yasıyor onun varlıgı benı mutlu edıyor cunkh basbasa kalınca ya tartısıyoruz ya sıkılıyoruz 1 senedir gecmeyen yalnızlıgım ve mutsuzlugum var esımı sevmıyorum asık degılım sadece saygı duyuyorum ve bosanmak ıstıyorum ama nasıl konusacagımı bılmıyorum kavga sebebı aradıkca artık kavga bıle edemedıgımızı fark ettım
Ona bunu soylesem cok uzulcek kıyamıyorum da nasıl yapıcamı bılmıyorum ama artık bende bu mutsuzluga mahkum kalmak ıstemıyorum ne olur bana bı akıl verın dertleselım ne olur
Cok dogru dıyorsun ama ıftıra atıcak ıs yerıme kadar sıcratcak aıllesi yapıscakKırmadan yapayım filan diye hiç düşünme ,kendini düşün. Senin o kırmayım dediğin adam senin ağzına s.. iki gün sonra. Demişti dersin![]()
çelik gibi iradenizle üstesinden gelirsiniz eğer böyle yapacaksa aile de arkanızdaymış direkt gidin davayı açın telefonda konuşup sonra engelleyinBenım onu bırakcagıma ıhtımal vermıyorum ben onu bırkınca yapıscak aglıcak oldurmue kalkıcamlsrı baslıcak eminim ailesi yalvarcak
yapsınlar siz susun sadece kimseye kendinizi kanıtlama zorunluluğunun yokCok dogru dıyorsun ama ıftıra atıcak ıs yerıme kadar sıcratcak aıllesi yapıscak
çok normal belli süre de atlatamazsınıs ciddi manipüle var bağlanmışta olabilirsiniz acabanız yoksa durduğunuz bir saat bile çokİnsan olarak sevıyorum geçmiş gunlerın hatrına eglencelide bırı ama artık bende bundan ıbaret yarın bosansam gerıye donup ağlamam acaba demem o kadar bittı bende cunku psıkolog randevusu aldım bu surecı daha ıyı yonetebilmek için
Ama yukarıda kıyamıyorum filan yazmışsın bi yerde. Sana iftira atabilecek karakterde bi adama mi kıyamıyorsun cidden?Cok dogru dıyorsun ama ıftıra atıcak ıs yerıme kadar sıcratcak aıllesi yapıscak
Annemle konustum annemde gelcekse. Gel kızım ablam kanser suan bak o bı mutsuz evlılıkde canıyla sınanıyor sende gelcekse. Gel dedı annem destek işim var sadece ben onu kırmadan bunu yapmak ıstıyorum
eşin sana kıymış un ufak etmiiş sen hala kıyamıyorum diyorsun , ilginç.merhaba kızlar
Eşim hayatımda 7 senedir var 4 sene sevgililik 3 sene evlilik iyi kötü 7 senemiz bitdi sevgiliyken evliliğin ilk zamanları çok aşıktım eşime bana uyguladığı psikolojık siddete izin verdim hep gözüm görmüyordum kuralları onun istediği gibi olursa mukemmel bı ınsan asırı neselı eğlenceli ama onun kurallarını sınırları bı aş geçimsiz kavgacı surat sallayan küfür eden bırı
Beni ilk gordıgunde açık gıyınen arkadas canlısı gezmeyi süslenmeyi seven biriydim once kıyafet tarzımı değiştirdi sonra cevremden kopardı ve bunların hepsını bana ben ıstıyormusum gıbı ınanarak yaptırdı sonra zıhnıyetımı onun zıhnıyetıne cevırdı eskıden bunları yaparken hep dogru olan bu sanırdım
Ama zamanla bu aşk sevgi azaldıkca bunlar batmaya başladı cevreme bakıyorum kız kıza kahve ıcmeye gıderken haber verıyorlar ama benım eşim muhakkak benı kendını rezıl etcek bısey yapıyor yapmasa sureklı arayıp benı rahatsız ediyor evdeyken merak edip aramaz ben işteyken aynı şekilde ama dısarda oluyum durmadan arar tek bana degıl bu hayatta kımseye guvenı tam degıl çocuk tedavısı gorduk eşimden kaynakloydı ama cok ıstıyorum demesıne ragmen bu surecde benı yalnız bırakdı tedavı basarısız oldu defalarca bende neden bunu kendıme yapıyorum deyıp cocuk fıkrınden uzaklastım.
Ki dogru olan da bu 1 senedir cok mutsuzun yalnızım aynı evde karı koca degılde ev arkadsı gbıyız ablasının kızıda 2 senedır bızle yasıyor onun varlıgı benı mutlu edıyor cunkh basbasa kalınca ya tartısıyoruz ya sıkılıyoruz 1 senedir gecmeyen yalnızlıgım ve mutsuzlugum var esımı sevmıyorum asık degılım sadece saygı duyuyorum ve bosanmak ıstıyorum ama nasıl konusacagımı bılmıyorum kavga sebebı aradıkca artık kavga bıle edemedıgımızı fark ettım
Ona bunu soylesem cok uzulcek kıyamıyorum da nasıl yapıcamı bılmıyorum ama artık bende bu mutsuzluga mahkum kalmak ıstemıyorum ne olur bana bı akıl verın dertleselım ne olur
Bu mu kırılmasından korktuğumuz adam? Siz boşanacağınızı güvenli bir ortamda söyleyin..kişisel eşyalarınızı önceden hazırlayın ve varsa Ziynetlerinizi..bu adam boşanacağınızı söylediğinizde kolunuzdan tutup kapının önüne koyar sizi ..öyle üzüldüm kırıldımlık bir durum yok onda.. bilmem farkında mısınız?!Ona bunların aynısını soyleyınce sen benım gıbı kocayı bok bulursun ben bakıyorım sende bakılmak ıstıyorsun o zaman falan dıyor
Artık bencil olma zamanınız gelmiş.Sizi yeterince üzmüş,bırakın biraz da o üzülsün.Eşinizle evde yalnız olmadığınız için sevindiğiniz bir evlilik,evlilik değildir zaten.Çocuk da olmadığı için her şey daha kolay olur.Uzun uzun izahat vermek zorunda değilsiniz."Boşanmak istiyorum.Bu iş bitti." Bu kadar.merhaba kızlar
İnsan olarak sevıyorum geçmiş gunlerın hatrına eglencelide bırı ama artık bende bundan ıbaret yarın bosansam gerıye donup ağlamam acaba demem o kadar bittı bende cunku psıkolog randevusu aldım bu surecı daha ıyı yonetebilmek için
Siz bence bu süreçte sağduyulu olup yakın çevrenize gerekirse iş yerinize gerekirse eşinizin ailesine çok kısa özet geçerek durumu açıklayın.Cok dogru dıyorsun ama ıftıra atıcak ıs yerıme kadar sıcratcak aıllesi yapıscak