Bugün kırmızı gelmeye başladı normal emanet gibi geliyorKırmızı renkte mi
Bende öyle düşünüyorum ama 5 gündür acillerdeyim hastanelerdeyim halim kalamdiDoktora git veya acile git, seni korkutmak istemem ama benimde öyle basladi, düsük baslamisti.
Allah yardimcin olsun.
Dedi perşembe gel dün gittim haftaya perşembe işte Igne yazdı progestan vermiş 3 defa aama boş hiç faydası yokDoktor ne dedi normaldee yatış vermeleri lazım
Normalde kahverengi lekelenme geliyordu doktorda eski lekelenme demişti özele bile gittim dün perşembe gel diyor haftaya ilgilenmiyorlar bileBugün kırmızı gelmeye başladı normal emanet gibi geliyor
Canım sen git iyice bi doktora iyi değil kanamaya dönmüş diyorsunNormalde kahverengi lekelenme geliyordu doktorda eski lekelenme demişti özele bile gittim dün perşembe gel diyor haftaya ilgilenmiyorlar bile
Canım Allah şifanı versin tedbiri al ama takdir Allahtan tevekkül et sonuç ne olursa olsun yeterki sana bişi olmasınDedi perşembe gel dün gittim haftaya perşembe işte Igne yazdı progestan vermiş 3 defa aama boş hiç faydası yok
Ediyorum rabbim ne verdiyse o olur yapacağım bisey yokCanım Allah şifanı versin tedbiri al ama takdir Allahtan tevekkül et sonuç ne olursa olsun yeterki sana bişi olmasın
Kız dün gittim önceki gün şehir hastanesine gittim baktım iyi değil di gittim özele oda ilgilenmiyor diyor düşer kürtaj olursunCanım sen git iyice bi doktora iyi değil kanamaya dönmüş diyorsun
Işte diyor kesede bebekte bisey yok e kanamam niye diyorum düşük riskin var okadar başka bisey demiyorlarÖnceden gitmişsiniz ama kanamanıza çare bulunmamış tekrar gitmelisiniz. Acile gidin, baksınlar bi kese etrafında mı kanama var ne var diye.
O zaman yatacaksınız.Işte diyor kesede bebekte bisey yok e kanamam niye diyorum düşük riskin var okadar başka bisey demiyorlar
Progeastana devam edin çok faydası var başkalarında çok duydum. İnşallah bebeğiniz sizinledirIşte diyor kesede bebekte bisey yok e kanamam niye diyorum düşük riskin var okadar başka bisey demiyorlar
Nasıl bi doktora fenk gelmişsin sen öyle yaa sabır çektirir insana resmenIşte diyor kesede bebekte bisey yok e kanamam niye diyorum düşük riskin var okadar başka bisey demiyorlar
Ben 26 yaşındayım hiç düzgün iyi bi doktora denk gelmedim belki inanmasınNasıl bi doktora fenk gelmişsin sen öyle yaa sabır çektirir insana resmen
Ediyorum altan alamaya başladım dün gece den beri işte şimdi pedimde hiç bisey yok idrarımi yapıyorum geliyorProgeastana devam edin çok faydası var başkalarında çok duydum. İnşallah bebeğiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?