Nerede oturuyosun öyle hadi devletteki yoğunluktan ilgilenemiyor özeldeki niye başından savıyor ki bence sen uzat ayaklarını dinlen madem bebek kese iyi durumdaBen 26 yaşındayım hiç düzgün iyi bi doktora denk gelmedim belki inanmasın
Annemde kalıyorum hiç kalkmıyorum uzanıyorum hep işte dua edin bana lütfen kalp atışını gördüm gitmesini istemiyorumO zaman yatacaksınız.
Benimde uzun sürmese de kanamam olmuştu. Gittiğim bir doktor “hamilelerde kanama normal aslında” demişti.Kendinizi yormayın, Allah korusun
Mersinde oturuyorum burası felaket hastane özel aşırı yoğun doktorlar yok bile düşün ayağımı uzatıyorum inşllah kalır dayanır kese kucuk dedi işte oda bol su içiyorum hepNerede oturuyosun öyle hadi devletteki yoğunluktan ilgilenemiyor özeldeki niye başından savıyor ki bence sen uzat ayaklarını dinlen madem bebek kese iyi durumda
Belinizin altına yastık koyup ayaklarınızı uzatıp yatın yada dikin benim görümceme öyle demişdi doktor şimdi sağlıklı kızı varMersinde oturuyorum burası felaket hastane özel aşırı yoğun doktorlar yok bile düşün ayağımı uzatıyorum inşllah kalır dayanır kese kucuk dedi işte oda bol su içiyorum hep
İnşallah canım dinlen biraz umarım kısa zamanda geçerMersinde oturuyorum burası felaket hastane özel aşırı yoğun doktorlar yok bile düşün ayağımı uzatıyorum inşllah kalır dayanır kese kucuk dedi işte oda bol su içiyorum hep
Allah yardımcınız olsun inşallah, sağ Salim kucağına almayı nasip etsinAnnemde kalıyorum hiç kalkmıyorum uzanıyorum hep işte dua edin bana lütfen kalp atışını gördüm gitmesini istemiyorum
Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin.Allah yardımcınız olsun inşallah, sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Inşallah Allah razı olsun.İnşallah canım dinlen biraz umarım kısa zamanda geçer
Amin, cümlemizin inşallahAllah razı olsun Allah ne muradın varsa versin.
Ayagimin altına koyuyorum zaten hiç kalkmıyorum biraz ayakta kaldığında başım dönüyorBelinizin altına yastık koyup ayaklarınızı uzatıp yatın yada dikin benim görümceme öyle demişdi doktor şimdi sağlıklı kızı var
Ayagimin altına koyuyorum zaten hiç kalkmıyorum biraz ayakta kaldığında başım dönüyorBelinizin altına yastık koyup ayaklarınızı uzatıp yatın yada dikin benim görümceme öyle demişdi doktor şimdi sağlıklı kızı var
Tamam siz yastık koyun ayaklarinizi dikin onun böbrek sıkıntısından çocuğunun düşme riski çok yuksekti doktoru önerdi bunu mecbura kalmadıkça kalkmadi oda stresden de uzak durun düşünmeyin nasibi varsa bebeğiniz gelir zaten takdiri ilahi çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızAyagimin altına koyuyorum zaten hiç kalkmıyorum biraz ayakta kaldığında başım dönüyor
Amin ınslalah ya Allah razı olsunTamam siz yastık koyun ayaklarinizi dikin onun böbrek sıkıntısından çocuğunun düşme riski çok yuksekti doktoru önerdi bunu mecbura kalmadıkça kalkmadi oda stresden de uzak durun düşünmeyin nasibi varsa bebeğiniz gelir zaten takdiri ilahi çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Sinsi iyimisin peki bende 7 haftaligim adet kanaması gibi geliyor bugün den beri işte karnım kasigim felan ağrımıyor biyerimİş yapmayın dinlenin belde ve kasıklarda agriniz yoksa birşey olmaz bende 12 haftaya kadar lekelenme gördum 7 haftalikti regl gibi gelmeye başlamıştı. Çok geçmiş olsun stres yapmayın.
Hiç kalkmıyorum işte kanamadan korkuyorumİş yapmayın dinlenin belde ve kasıklarda agriniz yoksa birşey olmaz bende 12 haftaya kadar lekelenme gördum 7 haftalikti regl gibi gelmeye başlamıştı. Çok geçmiş olsun stres yapmayın.
Sinsi iyimisin peki bende 7 haftaligim adet kanaması gibi geliyor bugün den beri işte karnım kasigim felan ağrımıyor biyerim
Evet şimdi oğlum 9 aylık oldu. Gayet sağlıklı bir bebek umarım güzel geçen hamileliginiz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınızHiç kalkmıyorum işte kanamadan korkuyorum
Amin ınslalah Allah razı olsunEvet şimdi oğlum 9 aylık oldu. Gayet sağlıklı bir bebek umarım güzel geçen hamileliginiz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kanamam pembeye döndü ama bugün akşam beyaz tavır eti gibi rahmimdeb bisey düştü bilmiyorum ne işte sanki tavuk eti gibiydiNasil oldunuz? Umarim kanama gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?