KIZLAR KARAR VERDİM..YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIM..YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..AKILLI HANIMLAR

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
Arkadaşlarım yine ben..can dostlarım bu sefer kesin karar verdim..ve burdaki yazılanları didik didik okudum..ameliyat olmaya karar verdim..sırf yeni bir sayfa açmak için..yine seni seven böyle sevsin falan diyeceksiniz ama işler o yolda ilerlemiyormuş..burda okudum.ben de bu duruma bu şekilde düşmek istemezdim..ama bi şekilde ayakta durmaya ihtiyacım var..öncekinden daha sağlam..ankara da kızlık zarı için ebru zülfikaroğluna ameliyat olan var mı.kalıcı demesine rağmen bir kaç dikiş yapıp geçici yapıyo demişsiniz düğünden bir kaç gün önce hastalarını çağırmış diye okudum..sizden ricam ebru hanımın sonuçları nasıl..benim düğün vs yok fakat sırf beynimden bu sıkıntıyı atmak için yaptırmak istiyorum..kalıcı yönteme başvurcam..bana en yakın ankara seyahat edebileceğim yer olarak..başka ankara da bu amaç için güvendiğiniz doktor var mı..hayata adapte olmakta zorlanıyorum artık..yardımlarınızı bekliyorum..

Bayanların bile bu zar meselesini bukadar taktığını gördükden sonra
Erkeklerin bu konudaki sert tavrı normalleşmeye başladı sayenizde
Elbette herşey yerinde zamanında güzel ama yaşadıklarınız yaşarken dünyanın en güzel anıyken başka biriyle beraber olma niyetinde niye felakete dönüşüyo
Benimde bu konuda genclik hatası diyeceğim bi deneyimin oldu eşimle hemen konuştum kabul etmiceksen buyur yol orda dedim yüzüne dedim hiç pişmanlık duymadım kücüktüm genctim bu benim hatam yargıladığın an ceker giderim dedim niye onuda kendimide kandırimki

evlenecekmisin anlamadım
evlenmemeyi düşünüyordunuz öyle yazmışsınız
alnınızda yazmıyor hanfendi zarınızın olmadığı
nasıl kendinizi bu kadar önemsiz görüyorsunuz
yükselmeniz hayata bağlanmanız zarınızla olmıycak
hayatınız yok olmadı
siz böyle düşünüyorsanız erkekler neler düşünmez
evlenmek istediğinizde böyle mı kandıracaksınız adamı
lütfen kendinize gelin

Gerçekten patolojik bir durum. Saplantılı maalesef. Bu şekilde mutlu olamazsın. Evlenmeyeceğim şimdilik diyorsun. Kendini kandırmaktan başka birşey değil; üstüne zaman ve para harcayacaksın. Kızlık zarını diktirip kendi kendine bakirecilik oynayarak temiz bir sayfa açamazsın. Açtım dersin açılır o sayfa. Bir psikiyatra git önce düşüncelerini sağlıklı bir zemine oturt.

Kızlar beni neden anlamıyorsunuz anlamıyorum..evet saplantılı olabilirim..yaşarken evet güzel yaşadım değil..zorla oldum dedim..2.si benimki sadece bir tedbir buralarda nelerini okuyorum..evlendikten sonra eşler başlarına kakıyor..benim durumumda olan ve benim gibi psikolojisi alt üst olan onlarca insan var burda..burda da dar görüş hakim olduğu için gelicek olan adayların da kolay kabullenceğini sanmıyorum..

Herkes kendine göre kusurlu hatalı bölgesini estetikle yaptırabilir. Bu duruma sadece bu gözle bakıp başka birşey düşünmeyip gidip yaptırabilirsin.Eğer olayın farklı boyutlarını ,eski olaylarını hatırlamak istersen işin içinden cıkamazsın.
Saygı duyuyorum sana.
Ben olsam yaptırmazdım diyen arkadaşlara da saygı duy.Bu olayı fazla dallandırmana gerek yok.Bir karar vermişsin gidip yaptır.
Daha öncede yazmıştım yalan söyleme kimseye ama doğruyu hiç söyleme diyorum noktayı koyuyorum.Artık ne anlıyorsan;)

Elbette herşey yerinde zamanında güzel ama yaşadıklarınız yaşarken dünyanın en güzel anıyken başka biriyle beraber olma niyetinde niye felakete dönüşüyo
Benimde bu konuda genclik hatası diyeceğim bi deneyimin oldu eşimle hemen konuştum kabul etmiceksen buyur yol orda dedim yüzüne dedim hiç pişmanlık duymadım kücüktüm genctim bu benim hatam yargıladığın an ceker giderim dedim niye onuda kendimide kandırimki
bana gelen talipler kabul etmeyecek..siz sadece şanslı olan tarafsınız..ben ise şanssız olan çoğunluk içerisindeyim..

Herkes kendine göre kusurlu hatalı bölgesini estetikle yaptırabilir. Bu duruma sadece bu gözle bakıp başka birşey düşünmeyip gidip yaptırabilirsin.Eğer olayın farklı boyutlarını ,eski olaylarını hatırlamak istersen işin içinden cıkamazsın.
Saygı duyuyorum sana.
Ben olsam yaptırmazdım diyen arkadaşlara da saygı duy.Bu olayı fazla dallandırmana gerek yok.Bir karar vermişsin gidip yaptır.
Daha öncede yazmıştım yalan söyleme kimseye ama doğruyu hiç söyleme diyorum noktayı koyuyorum.Artık ne anlıyorsan:KK66:
senle aynı fikirdeyim..ebru hanıma gitmeye karar verdim..bu doğru söylenecek bir mevzu değil..bir de adam maddi ve manevi yönden yaralaması çok üzdü beni..içine düştüğüm durum bambaşka..kader insanı nerelerden nerelere getiriyor..

yaptırmayın diyen arkadaşlar istanbul gibi kozmopolitan bir yerde yaşıyorlar..benim yaşadığım kesim tutucu..arkadaşlar bi şekilde ayakta kalmaya ihtiyacım var tedbir olarak

peki siz bilirsiniz.............
istanbuldada yaşamıyorum
kendi adıma

yav kız illaki sevdiğimle evlenecem diyor ister hödük olsun ister öküz olsun diyor ben bisürü para döküp ameliyat masalarına yatarım öyle adam için diyor diyecek bir şey yok

Şu bakire kız meraklısı erkeklere her şey müstehak. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap..

2 türü varmış sanırım, kalıcı olan birde bikaç gün giden..

Kadınlar bir zara bu kadar kafayı takıp kendini değersizleştirip erkeklerden değer görmeyi nasıl bekliyor anlamıyorum.
Benimle zar için evlenen erkeği ne yapayım?
Ben ona soruyor muyum sen kimseyle birlikte oldun mu diye?
Bakir olmayan erkek benden ne hakla bekaret bekliyor?
Kadınlar böyle yaptıkça erkekler kendilerini yüceltmeye devam edecekler...

işte canım arkadaşlarım şimdi kabul etti diyelim..evlendikten sonra önünüze ısıtıp ısıtıp koymayacağı ne malüm diyorum..onun için vaktim varken şimdiden yaptırmak isiyorum

Kızlar beni neden anlamıyorsunuz anlamıyorum..evet saplantılı olabilirim..yaşarken evet güzel yaşadım değil..zorla oldum dedim..2.si benimki sadece bir tedbir buralarda nelerini okuyorum..evlendikten sonra eşler başlarına kakıyor..benim durumumda olan ve benim gibi psikolojisi alt üst olan onlarca insan var burda..burda da dar görüş hakim olduğu için gelicek olan adayların da kolay kabullenceğini sanmıyorum..
Canim bu ameliyati yaptirarak daha rahat edeceksen yaptir,bakma sen kimseye,derdi ceken bilir ben mesela bilemem senin ne kadar uzuldugunu sadece destek olabilirim
Kafan rahat olacaksa yaptir canim
Ama uzulme kendini yipratma bir zar icin

Canim bu ameliyati yaptirarak daha rahat edeceksen yaptir,bakma sen kimseye,derdi ceken bilir ben mesela bilemem senin ne kadar uzuldugunu sadece destek olabilirim
Kafan rahat olacaksa yaptir canim
Ama uzulme kendini yipratma bir zar icin
Allah razı olsun canım benim benim..benim zar değil takıntım o kişiye nasıl bu kadar çok güvenmem çok teşkilatlı biçimde bana oyun düzenlemiş olması bu oyunada benim inanmam..bu kadar saf olmayı ben kaldıramıyorum..

Allah razı olsun canım benim benim..benim zar değil takıntım o kişiye nasıl bu kadar çok güvenmem çok teşkilatlı biçimde bana oyun düzenlemiş olması bu oyunada benim inanmam..bu kadar saf olmayı ben kaldıramıyorum..
Olmus bitmis canim uzerinde durmaya degmez inan, ne diye kendini yipratacaksin ki cikar at o dusunceleri aklindan
Sen once kendinle ilgilen canim moralini duzeltecek bu dusuncelerden seni uzaklastiracak aktivitelerle ilgilen bosver sen onemlisin, unutma sen olmazsan seninle baglantili hicbir sey de olmaz
Kendine deger ver kuzucum

kimsenin laf yapmaya hakkı yok.. o namus bekçilerinin bu başlık altinda ne isi var ki. madem o kadar namuslular diktirme yaptırma diolar böylesi başlık altında ne isleri var herkes kendine göre namuslu.
canım sana gelincede kimseyi dinleme bence. ilerde bi gün elbet yüzüne vurur. bide anlayıslı es mi arayacaksın. ama kızlıgından emin olsan mantıgına yatanla evlenecksin.. bence bakireligi her erkek sorun eder baska tene degmis der..
umarim hersey diledigin gbi olur.

kimsenin laf yapmaya hakkı yok.. o namus bekçilerinin bu başlık altinda ne isi var ki. madem o kadar namuslular diktirme yaptırma diolar böylesi başlık altında ne isleri var herkes kendine göre namuslu.
canım sana gelincede kimseyi dinleme bence. ilerde bi gün elbet yüzüne vurur. bide anlayıslı es mi arayacaksın. ama kızlıgından emin olsan mantıgına yatanla evlenecksin.. bence bakireligi her erkek sorun eder baska tene degmis der..
umarim hersey diledigin gbi olur.
Namus ile alakası yok karakter ile alakalı kendini et parçası ilan etmek bu ha herkesin karakteri varlık tabi. Bu kadar kesin netde konuşup germeyin insanları o kadar evlenen insan var

Back
X