- 15 Mayıs 2013
- 136
- 7
- 38
- Konu Sahibi jennyjenny
-
derdin nedir canım
daha açıklayıcı bişeyler yazsan :)erkek arkadaşım
daha açıklayıcı bişeyler yazsan :)
erkek olunca konu akla herşey geliyo :)
sen biraz açıl detay ver bitanem elimizden geleni yaparız.
siz de de var hata.Aslında çok geniş bir zamanı kapsayan problemler var ama ben en son olandan bahsedeym.Erkek arkadaşımn uzun bir süredir işle ilgili borç,harcı var . Bizimde kısa bi süre önce cenazemz vardı .1 aydır uzun bir süredir yüzyüze görüşemedik hiç.O süre zarfında zar zor olsada bi şekilde birbirmzden haber alıyorduk ama benden gittikçe uzaklaşmaya başladı.3, 4 gün boyunca hiç birbirimizi arayıp sormadğmz zamanlar oldu.Konuşmak istedğm zamanlarda da mesaj atardım cvp gelmezdi arardım ben seni sonra ararım deyip dönmemeye başladı.(Arada aradığı olmuyor değildi ama) İkimzdinde moreli bozukken tam tersine daha yakın olup destek olmamız gerekirken biz uzaklaştık resmen . En son konuştğumzda "birbirmzle konuşursak kafamızın dağılablcğini söyledim ama cevap olarak "yanlış anlama ama artık kafam dağılmıyor" dedi .Hayliyle bu durumda üzdü beni. Ona yetmiyormuş gibi hissediyorum. Sonrasında " işlerini halledene kadar bir süre görüşmeyelim o zamanc, en azından ikimizde birbirimzle konuşma yükümlülüğü altında hissetmyz" dedim kabul etti. Korkum şu; zaten yeterince uzaklaşmışken bu süre zarfında ya daha çok koparsak bırbırımzden.( V e bir de eski sevgili derdimiz de var hala sevgilime mesaj atmaya devam eden ) Ne yapacağımı şaşırdım.Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunz
siz de de var hata.
siz neden bi süre konuşmayalım diye teklifte bulundunuz ki.
açıkçası ben sizin de bu ilişkiden sıkıldıgınızı hissettim.
gerçektem seviyor musunuz onu???
ölmüş bi aşk zor dirilir
canım kardeşim erkekler hiç bir zaman bizim kadar dygusal değildir.işlerinin yolunda gitmemesi borcu olması bir erkek için en kötü şeydir.daha yeni bir arkadaşımın başına geldi.sen maddiyatı dert etmem desen de bu bir erkeğe çook ağır geliyor.sıkmadan bunaltmadan ara ara görüş.hatta arkadaşım nişanlanma planları yaparken çocuk ayrıldı.ben durumumu düzeltemiyorum.seni kaç yıl daha oyalayabilirim diye gurur yapmış.bir erkek arkadaşım da çok sevdiği kızdan ayrıldı iş bulamadım diye.sonra çok pişman oldu ama kız kabul etmedi.diyeceğim o ki kişisel algılama destek ol.çok fazla üstüne gitme ararsa destekle yardımcı ol.inşallah her şeyi yoluna koyar aranız düzelir.eski kız arkadaş olayına gelince..istese onunla beraber olurdu ama seni seçmiş.bence onu dert etme. ama bilmediğimiz başka sorunlar var mı?
Sende ac bir konu. anlat derdinibana da yardım edin hemcinslerim yabi el atın derdime
açtım ama cevap veren olmadıSende ac bir konu. anlat derdini
Bana yazabilirsin benim de derdim var konusuruzaçtım ama cevap veren olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?