- 12 Ağustos 2023
- 416
- 584
- 23
- 27
- Konu Sahibi beyazmanolya66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifEki Görüntüle 3603661 Kızlar benım testimede bi bakabilirmisiniz adetime 4 gün var , yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum hiç takip edemedim bu ay . Sizce pozitif gibi gözükğyomu kaset testlerden hic anlamıyorum
pozitiffEki Görüntüle 3603661 Kızlar benım testimede bi bakabilirmisiniz adetime 4 gün var , yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum hiç takip edemedim bu ay . Sizce pozitif gibi gözükğyomu kaset testlerden hic anlamıyorum
Benim de dün böyle çıktı ama Artimed diye inanmadım tabiEki Görüntüle 3603661 Kızlar benım testimede bi bakabilirmisiniz adetime 4 gün var , yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum hiç takip edemedim bu ay . Sizce pozitif gibi gözükğyomu kaset testlerden hic anlamıyorum
Kaset test miydi yoksa erken gebelikmiydi sizin acabaBenim de dün böyle çıktı ama Artimed diye inanmadım tabi
benimde bu şekil çıktı ben gidip kan verdim 15.61 sizinde gebelik var ama sanırım benim gibi çok erken benimde tahmini 5-6 gün var reglime son adet tarihime göreKaset test miydi yoksa erken gebelikmiydi sizin acaba
evet varsa bile cok erkendir muhtmeelen ay ınsallah pozitif olsunda artkk sabırla beklerim napayım 3-4 gün dahabenimde bu şekil çıktı ben gidip kan verdim 15.61 sizinde gebelik var ama sanırım benim gibi çok erken benimde tahmini 5-6 gün var reglime son adet tarihime göre
Markası neydi yaptığın testin? İlk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsınevet varsa bile cok erkendir muhtmeelen ay ınsallah pozitif olsunda artkk sabırla beklerim napayım 3-4 gün dahaçıkabılırsem yarın gene bu testen alıp yapacağım bakalım o zaman kesin güveneceğim kaset testlere artık
hakkınızda hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşAllahevet varsa bile cok erkendir muhtmeelen ay ınsallah pozitif olsunda artkk sabırla beklerim napayım 3-4 gün dahaçıkabılırsem yarın gene bu testen alıp yapacağım bakalım o zaman kesin güveneceğim kaset testlere artık
Aminn insallah aminnhakkınızda hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşAllah![]()
iki farklı marka aldım ben önce ovula ile yaptım onda çizgi çıkınca albi ile de yaptım ikisinde de ikinci çizgi 5 dakikada belirdi ama baya silik fakat çıplak gözle görülen net çizgilerMarkası neydi yaptığın testin? İlk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsın
Bebetime evet ilk idrarla yapıldı bugün adetime 4 gün varMarkası neydi yaptığın testin? İlk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsın
pardon ben karıştırdım bana sordunuz sandımMarkası neydi yaptığın testin? İlk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsın
Onda biraz yalancı pozitif çıkardığını duydum. Kendim hiç yapmadım denemedim ama çok yazan gördüm. Güvenilir bi test bulabilirsen al onunla dene inşallah doğrudurBebetime evet ilk idrarla yapıldı bugün adetime 4 gün var
Kaset testti herkese denk geliyor işte gebe olan da çıkıyor olmayan daKaset test miydi yoksa erken gebelikmiydi sizin acaba
canım çizgi ne kadar sürede belirdi tahminiEki Görüntüle 3603661 Kızlar benım testimede bi bakabilirmisiniz adetime 4 gün var , yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum hiç takip edemedim bu ay . Sizce pozitif gibi gözükğyomu kaset testlerden hic anlamıyorum
Vala hiç marka sormuyorumki eczane hangisini verirse onu alıyorm ya fazla markada olmuo zaten eczanelerde hepsı farklı en iyisi bekleyip kan vermek aslndaOnda biraz yalancı pozitif çıkardığını duydum. Kendim hiç yapmadım denemedim ama çok yazan gördüm. Güvenilir bi test bulabilirsen al onunla dene inşallah doğrudu
Ben bi 5 dk baktım bişey göremedim lucky hanımcım sonea bıraktım bi duşa girdim cıktım öylesine bakayım dedim p zaman göedüm arasan bi 20 dk geçmişti yani ondan sonra gördümcanım çizgi ne kadar sürede belirdi tahmini