• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Kaynanalarımız ile ilgili güzel anlarımızı paylaşsak..

Ah kızlar ah sizle ancak çekiştirilir insanlar.İyi yönleri görünmez.

Dediğim gibi konunun başlığıyla ilgili birşeylere yazmayacaksanız konudan çıkın lütfen.

Eleştirin diye demedim.:61:

hahaha bide konudan kovuyor baksana insanları hey allahım:60::60::60:

canım annem ya hangisini yazayım ki daha evvel konu açmıştım bilenler bilir ama en önemlileri paylaşayım bari:)
1) iki doğumumda da hamileliklerimin 7 . ayında gelip bebeklerim 8 aylık olana kadar yanımda kaldı ve bana tabiri caizse bardak yıkatmadı
2) ilk hamileliğimin son aylarında şişen bacaklarıma masaj yapmıştı çok utanmıştım hayatımda ilk defa biri bana masaj yapmıştı eşimden başka yani
3) kilolandığım için biraz pahalı bir kıyafet almıştım eşim söylendiğinde kaynanam yarım yamalak türkçesiyle eşime " elleme gençtir giyecek" demişti
4) yanından geleli 2 hafta oldu onu çok özledim kaynanam değil annemdir daima oğluna beni üzerse sütünü haram ettiğini söyler. eşimin beni çok üzdüğü bir sırada beraber hocaya gitmiştik kaynanamla ve oğlunun bana karşı düzelmesi için muska yaptırmıştık üstelik bunu görümcelerime söylemeyim diye beni tembihledi aramızda sırdır sadece buraya yazıyorum. her zaman kızımsın der canım der saçlarımı okşar. bir defasında zehirlenmiştim hastaydım sabaha kadar uyumadı başımda bekledi ve benim için dua etti. benim yattığım odaya( salonda yatıyorum onun evinde) kimseyi sokmaz gelin uyuyor der ses yapmayın der. gülerekten benim için o iş yapmayı sevmez der hiç bir iş yaptırmaz:) ne pişireceğine kadar bana sorar. ne seversem onu pişirir son yudumu içtiğim bardağı tepsiye koyduğum gibi doldurdu baktım hazırlanmış eli kola şişesinde bekliyormuş vallahi billahi yemin ederim ben bardağımı koydum o şişeyi açtı o kadar utandım ki ama o bana böyle davrandıkça ben de annecim diyorum sarılıyorum ellerini öpüyorum ben ona ne sorsam sen bilirsin der daha çok şey varda nazarlara gelmeyeyim. ama bende aileden gülmedim kızlar çok görmeyin anne sevgisini kaynanamda gördüm hamdolsun rabbime inşallah herkes iyi olsun bizim gibi amin

bu arada 10 yıllık evliyim 2 kızım var:) kızlarımı ise kürtçede evim barkım anlamına gelen malami kelimesiyle sever bağrına basar

Son düzenleme:
benim kaynanam cok degerli bi kadin gercekten.. ve ben yeni gelinim yani allaha sukur hic bi sorunumuz yok. ne zaman arasam kaynanami hep kurbannn diye bagirir, kizini sever gibi. ama simdi diyeceksinizki yeni gelinsin oyle olur.
aylenin tek gelini ben degilim, iki tane eltim var. buyuk eltim tam 15 senedir evli, o bile ben gibi soyler, yani kaynanamin degerli ve kiymetli oldugunu.
ben onu gercekten cok seviyorum. allahim ins hic bi zaman bizi birbirimize dusurmez. tabi ins butun kaynanalari ve gelinleri mutlu eder.:nazar::nazar::nazar:

benim kaynanam cok degerli bi kadin gercekten.. ve ben yeni gelinim yani allaha sukur hic bi sorunumuz yok. ne zaman arasam kaynanami hep kurbannn diye bagirir, kizini sever gibi. ama simdi diyeceksinizki yeni gelinsin oyle olur.
aylenin tek gelini ben degilim, iki tane eltim var. buyuk eltim tam 15 senedir evli, o bile ben gibi soyler, yani kaynanamin degerli ve kiymetli oldugunu.
ben onu gercekten cok seviyorum. allahim ins hic bi zaman bizi birbirimize dusurmez. tabi ins butun kaynanalari ve gelinleri mutlu eder.:nazar::nazar::nazar:

canım allah bozmasın ömür boyu mutlu olun inş. bizim yorumumuz farklı bir konuyla alakalı yanlış anlama.bu arad ben de severim kayınvalidemi asla da saygısızlık yapmadım.o kaynanalık yaptı yapmasına ama hep sabrettim zamanla hatasını anladı ve özüriledi.o da beni sever sağolsun ama kaynana işte illaki ufak tefek anlaşmazlıklar laf sokmalar oluyor malesef...

canım allah bozmasın ömür boyu mutlu olun inş. bizim yorumumuz farklı bir konuyla alakalı yanlış anlama.bu arad ben de severim kayınvalidemi asla da saygısızlık yapmadım.o kaynanalık yaptı yapmasına ama hep sabrettim zamanla hatasını anladı ve özüriledi.o da beni sever sağolsun ama kaynana işte illaki ufak tefek anlaşmazlıklar laf sokmalar oluyor malesef...

tabiki sorunlar tartismalar oluyo, insan annesiyle anlasamiyorken elin kadiniyla nasil dört dörtlük olsun ki. ama iste bazi kaynanalar yada ortalama olarak hepsi gercekten anlamini bilmiyorum ama hep huzursuzluk yapiyorlar. kaynanalarin boyle yapmasi hep cahillikten geliyo bence oyle gormusler oylede surduruyorlar. allahim ins kotu insanlari islah eder

Evli değilim ama hep babaannemle annemin arasındaki gibi bir ilişkim olsun isterim kaynanamla.
Babaanemden defalarca duymuşumdur x ( annemden bahsediyor ) y'den ( babamdan ) daha yakındır bana daha çok severim onu diye.
Gün içinde defalarca konuşurlardı telefonda.
Kimseyle konuşamadıklarını birbirleriyle paylaşırlardı.
Babaannem bize geldiğinde annem öyle bir sevinirdi ki arkadaşları şaşırırdı, hiç görmedim böyle kaynanam geliyor diye sevineni diye. Annem ise; o benim kaynanam değil annem derdi.
Babaannem vefat etmeden önce yaklaşık 40 gün kendini doğru dürüst bilmeden yattı.
Ve bu sırada bir tek annemle beni hatırladım.
Şimdi dua ediyorum Allahım bana da böylesini nasip et diye.

tabiki sorunlar tartismalar oluyo, insan annesiyle anlasamiyorken elin kadiniyla nasil dört dörtlük olsun ki. ama iste bazi kaynanalar yada ortalama olarak hepsi gercekten anlamini bilmiyorum ama hep huzursuzluk yapiyorlar. kaynanalarin boyle yapmasi hep cahillikten geliyo bence oyle gormusler oylede surduruyorlar. allahim ins kotu insanlari islah eder

amin canımmm......................

amin canımmm...............................................

Ben 4 senelik evliyim,Kayınvalidem bana ve eltime kızlarıymışız gibi davranır.Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz.Aslında büyükler büyüklüğünü,küçüklerde küçüklüğünü bilse herkes gül gibi geçinecek.Biz o dengeyi kurabildik.Bazı insanların çok sorunlar yaşadığı bir gerçek,Hepimiz neler neler duymuşuzdur hayatımızda bu konuyla ilgili ama sabır en büyük erdemdir diyorum ben.Kötülüğe karşı hayatımda hep iyilikle cevap verdiğimdenmidir nedir bana kötülük yapan her insan sonradan hep pişman veya mahçup olmuştur.Bu da yaşadığım sıkıntıları hep hafifletmiştir.Problem yaşayanlar için söylüyorum:Şöyle düşünün o da bir anne,ve sizin deli gibi severek evlendiğiniz kişinin annesi.Sırf bunun hatırına bile insan bazı şeyleri hoş görebilir.Hatır için çiğ tavuk yemek gibi bişey bu.Kötülüğe inadına iyilikle cevap verin inanın hiçbirşey kaybetmezsiniz.İçinizde nefret biriktirmeyin derim ben size..Eğer kötü olsaydı ben bunu uygulardım emin olun.Yaşlılar çoğu zaman takıntılı,ısrarcı,geçimsiz ve hoşgörüsüz olabilir,çok sevin demiyorum size.Kimseyi çok sevmek gibi bir mecburiyetliğiniz elbette yok ama saygınızı koruyun,siz eşinizle mutlu olmaya bakın.Eşiniz annesine olan saygınız karşısında zaten sizin yanınızda olacaktır.Böyle bir durumda mutlu olabilirsiniz ancak.Aksi takdirde eşinizi kaybedersiniz.Ne sizi anlar ne de yanınızda olur.
Sevgiyle kalın..

Bu arada konuyuda saptırmayın.

Konunun başlığı gayet açık.Sorunu olan yazmasın.Ben iyi birşeyler duymak için açtım.Başka konulara yazın entirakalarınızı.

bütün kadınlar çoook çekmiş yahu...
cadı kaynananın ne olduğunu babannemden öğrendim ben, annem çok çekti zamanında..
iyi kaynanaya gelince nadirdir bi taneside bende.. gerçekten hem bana hem damadına kendi çocuklarından daha çok özen gösterir. Evlendikten 6 ay sonra eşim askere gitti bi süre benim evimde bi sürede onların evinde kaldım, mutlu olayım diye çırpındılar. İşin aslı eşimin annesini tanıdığımdan beri kaynana kelimesini asla ona yakıştıramadım. evet ben annemi seviyorum.... :65: :66:

Back
X