canım yaa, benimki de çok yapardı. hatta bunlar organize çalışırlardı;k.v.-k.baba-elti

o kız oğluma aşık, bu kız oğlumu sever, şurdaki oğlumu sayıklar vs. vs. en son geçen sene bayramda eşimin memleketteyiz annem de bizimle arabann arkada annem, k.v.ben ve kucağımda kuzum oturuyoz, önde de eşimle babası. manzara aynen bu:) k.vnin bi akrabaya gittik dönüyorz bu başladı yine hem de annemin yanında hacının kızı oğlumu severdi, oğluma bi bakardı benim içim erirdi onun sevgisinden fln!!! annem de fıttırdı bunu duyunca "onu alsaydın oğluna keşke, kızım da gurbette olmazdı hem" dedi. k.v. demesin mi, bana mı bıraktılar diey:)) dellencem tabi bu arada ben, eşim de önde babasıyla harala gürele çene çalıyor duymuyor arkadaki olanları. benim kafa attı dedim k.v. ye gülerek(ne sabırsa ebndeki) anne o zaman oğlun kalsın ben giderim kızımla sen de istediğini al diye. kadın susmak bilmiyor. demesinn mi " sakni çocuğu babasının evinden getirmiş" diye. valla çatlıyodum. annem de durur mu, k.v. ye "senin kızn boşanıp 2 çocuğunu senin eve getirdi, o babasından mı götürmüştü" diye... hayyyyda. eşime arkadan bir vurmuşum ama gözüm karardı hatırlamıyorum. eşim frene bastı noooldu dedi. aşkım annen bizi boşandırdı da çocuğu da bana vermiyor babamın evinden getirmediğim için dedim gülerek ama sinirden gülüyom. eşim baktı herkesin surat asık, noluyo fln dedi, yine annem dedi yok bişey oğlum sen bu kıza bakma diye eşim önüne döndü. ama 1 ay toparlanamadım. annem tutturdu boşan diye. anne deliirdin mi diyom, anlamıyo. valla sonunda annemi sakinleştirmiştim, benden çok onun zoruna gitmişti. ne mannak k.v. var bende de haa.