Kızlar kaynanam sizce ne yapmaya çalışıyor?

Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???

demek ki bu aralar seninle sorunları var
o yüzden böyle davranıyor..

sen sinirlensen veya aşırı kıskançsan kocanla aran bozulsa n'olcak?? hiç düşünmüyor bunları tabi.

densiz yaşlı moruk biraz insan olmak çok mu zor yaa...
açmayayım ağzımı diyorum ama nafileee:1:

Benimkide bana ogluna bugune kadar begendigi kizlari anlatti bende onlari alsaydiniz oglunuz bugunki kadar mutlu olamazdi dua edin oglunuz ne kadar sansli dedim tabi saka gibi :))

kbabam ise aman basina mum dik kimler varmak istedi ogluma diyip durdu bi sure bende demekki farkim bu oglunuzda bana varmak istedi demistim :)))

ben olsam açıkça "bana bunları neden anlatıyorsun?" derdim. hiç politik cevaplara, esprilere, sabretmeye gerek yok.

Çok alıngan ve kinci.. Kırılır ve unutmaz diye korkuyorum:( huzursuzluk olur diye.. Ama dedigin o cumleleri dolaylandırarak farklı boyutla sunarak soyleyebilirim :)

kayınvaliden alıngan ve kinci bir kişiliğe sahipse bence eşinle değil direkt kendisiyle konuşmalısın ki yaptığı yalnızca patavatsızlık bence muhabbet olsun diye boş konuşmuş :) ama eşine söylersen oda annesiyle konuşursa konu bu boyuttan çıkar ve eşini annesine şikayet ediyor konumuna düşersin ki ne güzel başka problemleriniz yokken eline koz verme derim ben kayınvalidenin :) ilgisini başka yöne çek bariz bir şekilde konuyu değiştir konudan hoşlanmadığını anlayacak bence bir daha açmayacaktır ...

ben olsam sanırım takmazdım eşim beni seçmiş ben onu seçmişim
bundan daha güzel ne olabilir ki bayan gıcıklığına yapıyor yalnız orası belli:1:

Çok alıngan ve kinci.. Kırılır ve unutmaz diye korkuyorum:( huzursuzluk olur diye.. Ama dedigin o cumleleri dolaylandırarak farklı boyutla sunarak soyleyebilirim :)
istediğini söyleyen istemediğini işitirmiş:32:
neden konuşmaktan çekiniyorsunuz.üslubunuzu bozmadıktan sonra alınacağını düşünmüyorum.:34:

Bundan bir tane de bende var. Sanırım oğluşunun ne kadar değerli olduğunu ispatlamaya çalışıyor kendince. Ben surat asarak ve konu değiştirerek, gülüp geçerek biraz sabrettim. Sonra aldım karşıma eşimi "annen böyle böyle diyor artık cevap vericem kalbi kırılacak, al karşına konuş" dedim. Yine bu meselelerden bahsederken eşim noktayı koydu "anne gelmiş geçmiş şeyler, bunlar konuşulacak şey mi" dedi, bir daha da böyle şeylerden bahsetmedi o da.

Muhtemelen kasıt yoktur aranızda sorun yoksa... Fakat sınırlendıgınızı bellı etmeyın bence.. İnadına yapılabilir sonra kasıtlı olarak..

valla ben olasaydım o zaman onu niye almadınız ...senin oğlun beni almasaydı ben de evde kalacak değildim beni de çok kişi istedi ama ben senin oğlunu istedim o de beni istedi alan azı veren razı sana new oluyor derdim isterse kırılsın umrumda bile olmazdı herkes haddini bilecek

benimkide çok yapar tınmıyorum. bazende bende beni isteyenleri anlatıyorum kapıyo çenesini. bi kaç kezde eşim kızdı mevzuyu açınca.
ammaaan yaşlılık de geç takılma bile sen takıldıkca daha cok yapar. ne için bahsediyoki zaten seni gıcık etmek için sen gıcık olmaz gibi durursan tınmıyo bu der yapmaz.

Bence istediği, gidip eşine söyleyip ortalığı karıştırmak istiyor.
Araniz her iki sekilde bozmak niyetinde olabilir.
Bence.. Hiç yüz vermeyin! Niye çok istediğiniz kızları ozaman almadınız de? Yada hayrolla anne akilina bu nerden geldi?yoksa beni beyenmiyormusun artik diye, saja diye gum yuzune vurursun, Diye sorun.
bosver, bence o seni bu tuzağa düşürüyor..
siz Zadece hayrolla aklına nerden geldi bu şimdi diye sorun. Bakalım ne diyecek.

Birde bu tür politik ayaklar yapması bir seylerin işaretidir. Tehlikeli olmaya başlıya bilir senin için. Mesafeni koru, bir daha sana bu tür saçmalıklar üretmesin cadiloz. Ama eşine söyleme derim. İstediği seni kıskandırmak ve laf getirip, götürüyor yapmak. Aranda çöz o cadiyla

Son düzenleme:
"şampiyon belli ikinci kim" de ve sus....hatta odadan çık tuvalete falan git.öyle bi kalsın orada.bu kız ne demek istedi diye düşünsün dursun..ne şampiyonu,yarışma mı vardı diye kal gelsin..baksana sanki oğlunu isteyen kızlar arasında olimpiyat koşusu varmış gibi abartmış kadın.bir daha bu konuyla ilgil tek laf edeceğini sanmıyorum.

valla bu kaynanalar tuhaf. benimkiylede aramda problem yoktur ama anneme ikidir nişanlımın eski sevgilisinden bahsetmiş laf arasında. işte onada kısa giydirmezdi bilmem ne... ne alakası varya durduk yere... neyseki ben orda değildim. bozar atardım valla

Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???

canım yaa, benimki de çok yapardı. hatta bunlar organize çalışırlardı;k.v.-k.baba-elti;) o kız oğluma aşık, bu kız oğlumu sever, şurdaki oğlumu sayıklar vs. vs. en son geçen sene bayramda eşimin memleketteyiz annem de bizimle arabann arkada annem, k.v.ben ve kucağımda kuzum oturuyoz, önde de eşimle babası. manzara aynen bu:) k.vnin bi akrabaya gittik dönüyorz bu başladı yine hem de annemin yanında hacının kızı oğlumu severdi, oğluma bi bakardı benim içim erirdi onun sevgisinden fln!!! annem de fıttırdı bunu duyunca "onu alsaydın oğluna keşke, kızım da gurbette olmazdı hem" dedi. k.v. demesin mi, bana mı bıraktılar diey:)) dellencem tabi bu arada ben, eşim de önde babasıyla harala gürele çene çalıyor duymuyor arkadaki olanları. benim kafa attı dedim k.v. ye gülerek(ne sabırsa ebndeki) anne o zaman oğlun kalsın ben giderim kızımla sen de istediğini al diye. kadın susmak bilmiyor. demesinn mi " sakni çocuğu babasının evinden getirmiş" diye. valla çatlıyodum. annem de durur mu, k.v. ye "senin kızn boşanıp 2 çocuğunu senin eve getirdi, o babasından mı götürmüştü" diye... hayyyyda. eşime arkadan bir vurmuşum ama gözüm karardı hatırlamıyorum. eşim frene bastı noooldu dedi. aşkım annen bizi boşandırdı da çocuğu da bana vermiyor babamın evinden getirmediğim için dedim gülerek ama sinirden gülüyom. eşim baktı herkesin surat asık, noluyo fln dedi, yine annem dedi yok bişey oğlum sen bu kıza bakma diye eşim önüne döndü. ama 1 ay toparlanamadım. annem tutturdu boşan diye. anne deliirdin mi diyom, anlamıyo. valla sonunda annemi sakinleştirmiştim, benden çok onun zoruna gitmişti. ne mannak k.v. var bende de haa.

Back
X