Kızlar kaynanam sizce ne yapmaya çalışıyor?

demek ki bu aralar seninle sorunları var
o yüzden böyle davranıyor..

sen sinirlensen veya aşırı kıskançsan kocanla aran bozulsa n'olcak?? hiç düşünmüyor bunları tabi.

""densiz yaşlı moruk""" biraz insan olmak çok mu zor yaa...
açmayayım ağzımı diyorum ama nafileee:1:

tırnak işaretli bölümü çok tuttum.

canım yaa, benimki de çok yapardı. hatta bunlar organize çalışırlardı;k.v.-k.baba-elti;) o kız oğluma aşık, bu kız oğlumu sever, şurdaki oğlumu sayıklar vs. vs. en son geçen sene bayramda eşimin memleketteyiz annem de bizimle arabann arkada annem, k.v.ben ve kucağımda kuzum oturuyoz, önde de eşimle babası. manzara aynen bu:) k.vnin bi akrabaya gittik dönüyorz bu başladı yine hem de annemin yanında hacının kızı oğlumu severdi, oğluma bi bakardı benim içim erirdi onun sevgisinden fln!!! annem de fıttırdı bunu duyunca "onu alsaydın oğluna keşke, kızım da gurbette olmazdı hem" dedi. k.v. demesin mi, bana mı bıraktılar diey:)) dellencem tabi bu arada ben, eşim de önde babasıyla harala gürele çene çalıyor duymuyor arkadaki olanları. benim kafa attı dedim k.v. ye gülerek(ne sabırsa ebndeki) anne o zaman oğlun kalsın ben giderim kızımla sen de istediğini al diye. kadın susmak bilmiyor. demesinn mi " sakni çocuğu babasının evinden getirmiş" diye. valla çatlıyodum. annem de durur mu, k.v. ye "senin kızn boşanıp 2 çocuğunu senin eve getirdi, o babasından mı götürmüştü" diye... hayyyyda. eşime arkadan bir vurmuşum ama gözüm karardı hatırlamıyorum. eşim frene bastı noooldu dedi. aşkım annen bizi boşandırdı da çocuğu da bana vermiyor babamın evinden getirmediğim için dedim gülerek ama sinirden gülüyom. eşim baktı herkesin surat asık, noluyo fln dedi, yine annem dedi yok bişey oğlum sen bu kıza bakma diye eşim önüne döndü. ama 1 ay toparlanamadım. annem tutturdu boşan diye. anne deliirdin mi diyom, anlamıyo. valla sonunda annemi sakinleştirmiştim, benden çok onun zoruna gitmişti. ne mannak k.v. var bende de haa.
Ağzım açık okudum, Allahım ya niye böyle yapıyrlar bize.. Bir anne evladinin huzurunu niye bozmak isterki.. Dunden beri hala aklımda..ustelik iki katlı evde k. Validemn altnda otrym. Sanrm en iyisi uzaklasmak. İcice olunca cok fazla laf sokmalar oluyor.

Ne yapacak?

Can sikmaya calismaktan baska bir sey yapmiyor

Oglun gosterdiklerini niye almamis de gul gec :)

Son düzenleme:
canım yaa, benimki de çok yapardı. hatta bunlar organize çalışırlardı;k.v.-k.baba-elti;) o kız oğluma aşık, bu kız oğlumu sever, şurdaki oğlumu sayıklar vs. vs. en son geçen sene bayramda eşimin memleketteyiz annem de bizimle arabann arkada annem, k.v.ben ve kucağımda kuzum oturuyoz, önde de eşimle babası. manzara aynen bu:) k.vnin bi akrabaya gittik dönüyorz bu başladı yine hem de annemin yanında hacının kızı oğlumu severdi, oğluma bi bakardı benim içim erirdi onun sevgisinden fln!!! annem de fıttırdı bunu duyunca "onu alsaydın oğluna keşke, kızım da gurbette olmazdı hem" dedi. k.v. demesin mi, bana mı bıraktılar diey:)) dellencem tabi bu arada ben, eşim de önde babasıyla harala gürele çene çalıyor duymuyor arkadaki olanları. benim kafa attı dedim k.v. ye gülerek(ne sabırsa ebndeki) anne o zaman oğlun kalsın ben giderim kızımla sen de istediğini al diye. kadın susmak bilmiyor. demesinn mi " sakni çocuğu babasının evinden getirmiş" diye. valla çatlıyodum. annem de durur mu, k.v. ye "senin kızn boşanıp 2 çocuğunu senin eve getirdi, o babasından mı götürmüştü" diye... hayyyyda. eşime arkadan bir vurmuşum ama gözüm karardı hatırlamıyorum. eşim frene bastı noooldu dedi. aşkım annen bizi boşandırdı da çocuğu da bana vermiyor babamın evinden getirmediğim için dedim gülerek ama sinirden gülüyom. eşim baktı herkesin surat asık, noluyo fln dedi, yine annem dedi yok bişey oğlum sen bu kıza bakma diye eşim önüne döndü. ama 1 ay toparlanamadım. annem tutturdu boşan diye. anne deliirdin mi diyom, anlamıyo. valla sonunda annemi sakinleştirmiştim, benden çok onun zoruna gitmişti. ne mannak k.v. var bende de haa.

cok guldum bu yazdiklarina :9: annende hakikatli kadinmis :nazar: koymus lafi oturtmus kayinvaliden olacak cadolozu..bana sorarsan iyide yapmis oyle birine bu sekilde davranmak gerek, yoksa iyice tepene cikar. sana yapilanin aynisini yapacaksinki karsidaki anlasin.

Ağzım açık okudum, Allahım ya niye böyle yapıyrlar bize.. Bir anne evladinin huzurunu niye bozmak isterki.. Dunden beri hala aklımda..ustelik iki katlı evde k. Validemn altnda otrym. Sanrm en iyisi uzaklasmak. İcice olunca cok fazla laf sokmalar oluyor.

eminim çok zordur altlı üstlü oolmak. ben bayramdan bayrama, izinden izine tahammül edemiyorum. bi de bizmkiler canı sıkıldıkça arabaya dolar gelirler. demezler bu kız çalışıyor, yemek bilem yapmazlar, işten koşa koşa gelir bi de onalrı doyururum:( şimdi annecimle altlı üstlü ev aldık annemin kızıma bakması bahanesiyle. ooooh ettim, daha da gelemiyorlar:) ben sesimi pek çıkarmam, beni sallamazlar ama annemden korkuoyrlar. allah annemi başımdan eksik etmesin, yoksa bunlar beni çiğ çiğ yerler:)))

Ah bu kayınvalideler yok mu benimkide 1.5 yıllık evliyiz iş işten geçmiş bana demez mi yanlış anlama ama ben öğretmen gelin istiyodum ya bunun neresini doğru anlimki bende saf gibi açıklama yapıyorum onların tatili azalmışta bilmmem ne be aptal desene benim annem babamda doktor istiydu hatta isteyen olduda kısmet işte diye imalı imalı konuş dimi işte türkün aklı sonradan gelirmiş tam benlik ki ben 3 üniversite mezunuym evlenmeden önce calışıyordum suan evdeym ona batıyo oğlunu parasını yiyorum ya acaba o kimin parasını yiyo?İlk defa laf yerini buldu ve şeytanın bacağını kırarak kibarca cevabını verdim gecende kızlar insan okadar rahatlıyokii en güzeli cevap vermek bence o da bıkar daha söylemez..hem aptal olmadığımızı içimizde tuttuğumuzu unutmadığımızı bilsinler bunun yaslılıgıda var yani iyi davransınlarki bizde ona göre bakalım zor günlerinde..

Sinirden gülüyorum şuan :D Biz tanısmaya gittigimizde ablamdan icin "keske böye gelinim olsa." demisti sanırım iş yapıyordu o ara..Ne cesaret o an kızıp kalkıp gidelim deseydim aileme giderdik ve ogluyla büyük sorunlar yasardı.Evlendikten sonra bu böyle devam etti.İstedigi gelin modelleri..Ogluna almak istedigi kız..Diger ogullarına alacagı kızlar,benim gibi olmayan kızlar..Kimi zaman kızdım agır konustum kimi zaman gülüp gectim..Sonucta oglu beni secti ben elimden geleni oglu icin yaparım gerisinin önemi yok.İnsan durduk yere nefret etmiyor..

Arkadasım sende bu lafların altında kalma rahatsız oldugunu ne demek istedigini sor kibarca..Oglunun yuvası oldugunun farkına varsın.Esine de acma mevzuyu.

Son düzenleme:
kesinlikle susma ben 2 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra bana eşime beğendiği kızları anlattı dahada anlatıyor 2 sene sustum eşime söyledim o bişey demedi deemedi derken ben kıskançlık krizine girince o da annesine söyledi anlatma diye ama kaynanam susmadı halaa anlatıyor bende dinlemiyorum ters ters bakıyorum en sonunda kavga çıkardım o sana bunları anlatıp kızdırmaya kıskandırmaya çalışıyor çünkü sen kıskanıp eşine çatıcaksın böylemi şöylemi diye aranız bozulacak ve kaynananda mutlu olucak üzgünüm ama kıskanç bi kaynanan var senin benim sorunlarım böyle başladı ve namusuma laf etmye kadar geldi.bende sustum başıma gelmeyen kalmadı sakın susma sakın.kendini göster tepkini gösterki bi daha diyemesin.''ben rahatsız oluyorum bana anlatma biz evlendik artık duymak istemiyorum ben beni beğenenleri anlatıyormuyum size'' de tersle geç benden tavsiye ben 2 senedir uğraşıyorum susmamın bedelini 2 senedir ödüyorum...

Niye böyle davranıyo bu kayınvalideler oğluyla gelininn arası bozulunca başı göğe mi erecek,hiç anlamıyorum. bunun şakası olmaz bence. belli ki sinir etmek için yapıyolar çok sinir bozucu gerçekten

Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???

Bence kesinlikle eşine söylemelisin .Balık baştan kokar canımo kaynananın amacı kötü besbelli....

Benim kayınvalide adayımda bir keresinde erkek arkadaşıma takılan bir kızdan bahsetmişti bir keresinden hiç sevmıyordum o kızı dedi.Sana kaptırmıycam oğlumu demiş..Çok şükür ki istediğim gibi bir gelinim olacak demişti...

Söylemek var söylemek var şimdi o kaynanayla bu kaynananın söylemleri arasında fark da belli amaç da dikkatli ol cnm ...Senin kaynanayı tehlikeli gördüm ben

Bence kayınvalideye sorun

Anne bana bunları anlatmaktaki amacın nedir? Beni uzdüğünün farkındamısın acaba?

Dersiniz ...:19::19:.

hani kız anneleri benim kızımı ne doktorla mühendisler istedi derya bu durumda onun erkeğe olan karşılığı sanırım
bu benim kaynananmdada baş göstermişti bi ara çok nahoş bi davranış cidden

bana bunu arayan kızlar yüzünden ev telefonunu kapatmak zorunda kaldık demişti
bende bizimkilerde senin oğlununun yüzünden ev telefonunu kapatmak zorunda kalmımıştı demiştim

Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???[/QUOTE

benide şu istedi bu istedi ama ben oğlunu seçtim çok şanslısınız de, dinsizin hakkından imansız gelir

Kaynanayım bakarım
Kız görmeye çıkarım
Eğer kız beğenirsem
İki beşli takarım

diyen kaynana için

Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Gelinin aklı olsa
Kaynanaya hırlamaz

şeklinde düşün ama içten içe de

Ne çay kaldı ne şeker
yağ kalmadı şişede
Sen her şeye karışma
Oturuver köşede

dersin ara ara :)

Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???

devam ediyorsa anlatmaya önce eşine söyle annesine bir sorsun ne yapmaya çalışıyormus. senin rahatsızlığınıda belirtsin eşin.

benim kaynanamda bir yılı doldurmadan eşime almak istediği iki akraba kızından bahsetti hemde ağlayarak. eşim ikisinide beğenmemiş istememiş tabii ki. hem tiplerini hem huylarını hemde akraba oldukları için. hele biri salağın teki hiç sorma. işte kaynanam laf arasında bir kaç kez tekrarladı o kızlardan birini. bende eşime söyledim ne yapmaya çalışıyor annen niye sürekli o kızlardan bahsediyor diye kaynanamda yok ben bilerek söylemedim öyle laf arasında geçince bahsettim demiş. yalancı işte. geçen o kızlardan biri bize geldi kaynanamda var resmen bana baskı yaptılar bebek yapmam için . gerizekalı şişkoya ağızının payını veremedim sen kimsinki bana bebek yapmam konusunda laf söyluyorsun diye .kız koca karı gibi lafçı poposuda koca karı gibi.1 hafta kendimi yedim .bir dahakine evine gideyim onun yaptığı terbiyesizliğin 2 katını ona yapayım diyorum da ben de öyle cesaret ne gezer.bi rde hayatta dedi kodu yapmayan kaynanam o aptal kız gelince bir dedikodu yaptı ki sormayın

Back
X