Kızlar kaynanamı nasıl ikna edebilirim...

altlı üstlü oturmayı yeklif et canım böylelikle daha kolay onlarla ilgilenebileceğinizi söyle.ayrıca çocukların için daha iyi bir semte taşınmak istediğini de söyle

gerekçeni kayınvalidene söyle. yada işe giricem çocuklara kardeşim bakıcak dersin. ya da o semt çocuklar için daha iyi olucak. ama oğlun sizi üzmek istemiyor sizin rızanızı almak istiyor. siz ne dersiniz diye sor. madem uyumlular sorun olmayacaktır. istedikleri zaman sizde de kalırlar eşinizin de içi rahat eder.

yarın gıdıcem canım kaYInvalıdeme acıkca soyluycez esımle okullarının burda olmasını ıstemıyoruz gelısımı acısından cewrenın faktorlerını anlatıcam zaten gıtmek ıstedıgım yerde hep asansorlu oldugu ıcın park alanları daha musaıt ordan burdan bakalım nolcak yarını sabırsızlıkla beklıyorum

evet canım aynen ole dıcem baska bısı gelmıyor zaten aklıma bızde kalması sorun degıl aynı burası gıbı uzaklıkta bıryer olsun altlı ustkuyede gerek yok dıyor esım

kızlar hıcbırınız merak edıp sormadınız ama ben soyleyeyım neoldugunu zafer benım oldu ve ıkna ettım kayınvaldemlerı kabul ettıler bukadar kolay olabılecegını bılseydım bukadar zaman hıc beklemezdım bosena beklemısım olsun gec olsunda guc olmasın hayırlısıyla bızım ıcın hayırlı olan yere tasınmak kaldı artık hepınıze fıkırlerı ıcın tesekkur edıyorum sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…