Cilt Bakımı Ürünleri Kızlar kefir sabunu kullanan var mı? ??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

SekerPancarii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
31.696
43.840
598
Ben daha yeni aldım kefir sabununu ve 1 kere kullandım ve hoşuma gitti sanki yüzümü aydınlattı ve krem sürmüş gibi nemli yaptı asla kuruluk yapmadı başka kullanan var mı merak ediyorum faydasını gördünüz mü? ?????

kefir sabunun hiç kullanmadım akne,sivilce,mantar,egzama gibi rahatsızlıklara iyi geldiğini duymuştum yoğun bir nem oranının olduğunuda duymuştum sen ne içni kullanmaya başladın gözlemlerini ve markasını fiyatını yazarsan bende almayı düşünüyorum

Kefir Sabunu Faydaları
*Saç,yüz ve vücut temizliği için kullanılır. *Doğal lif veya kese ile kullanılması tavsiye edilir. *Düzenli kullanıldığında saç dökülmesi ve kepeklenmesini önler. *Kepeklenme ve dökülmenin engellenmesi için saç diplerine masaj yaparak uygulanmalıdır. *Makyaj temizliğinde kullanılabilir. *Antimikrobiyal özelliğinden dolayı ciltte bulunan akne,sivilce,mantar,egzama gibi rahatsızlıklara iyi gelir. *Etkin cilt ve yüz temizliğinde sivilce ve aknelerin kaybolması için,kefir sabunu uygulandıktan sonra 1-2 dk bekletilip durulanması önerilir. *Cildi kurutmaz,besler,parlaklık verir,nemlendirir. Hücre yenileyici özelliğe sahiptir. Cildi temizlerken parlaklık verir. Yaşlanmayı yavaşlatır. Düzenli kullanıldığında,selülüti yok eder. Kefir sabunu ile yapılan banyo insanı sakinleştirir ve dinçlik verir.

Canım benim eşim görmüş almış cilde faydalı olur diye ilk kullandığmda bile hoşuma gitti dün gece yıkamıştım yüzüm yağlıdır benim ama hala yağlanmadı ama kurudadeğil aktardan almış eşim thalia marka 6 lira fiyatı uygun bence büyük bi kalıp zaten bayaa gider tavsiye ederim ccanım

Bilgiler için teşekkürler canım ben sadece cildime kullanıyorum bayaa faydası varmış

ben haftada 1-2 kez yüzüme kefir sürüyorum,sabununu kullanmadım ama kendisini kullanıyorum.

Kızlar bu kefir sabunu harika bişey bence 3 gündür kullanıyorum özellikle yağlı ciltler mutlaka kullansın benim cildim çok yağlı ve asla yağlandrmıyor yüzü cilt rengini bütünlüyor yanaklarımda kızarıklık oluyodu artık olmuyo hemde bu kadar kısa bir sürede benden söylemesi tavsiye ederim

Ben saçım icin kullanmaya baslicam da göz altlarina faydasi olur mu sizin yuzunuzde nasil faydasi oldu acaba

Son düzenleme:
Ben saçım icin kullanmaya baslicam da göz altlarina faydasi olur mu sizin yuzunuzde nasil faydasi oldu acaba

Ben saçıma hiç kullanmadım ama cildime çok iyi geldi nemli nemli yapıyo cildi bence göz altına kullanma canım sonuçta çok hassas biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…